Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Ventspils" neiesit divas pendeles un paraksta līgumu ar Pavlovu un Rečicki

"Ventspils" neiesit divas pendeles un paraksta līgumu ar Pavlovu un Rečicki
Andrejs Pavlovs Čempionu līgas "play-off" spēlē pret Šveices "Zurich"
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas bronzas medaļniece futbolā "Ventspils" aizvadījusi pārbaudes spēli Klaipēdā, cīnoties neizšķirti 0:0 ar Lietuvas trešo spēcīgāko klubu "Atlantas". Tāpat kurzemnieki parakstījuši līgumu ar pieredzējušo vārtsargu Andreju Pavlovu un balsta pussargu Vitāliju Rečicki.

Jau trešo reizi pēdējo piecu mēnešu laikā krustojušies "Ventspils" un "Atlantas" ceļi. Pagājušā gada oktobrī ventspilnieki uzvarēja ar rezultātu 3:2, bet šā gada janvārī piekāpās ar 0:3, visus vārtus gan ielaižot otrajā puslaikā, kad kurzemniekiem laukumā bija devušies jaunieši. Trešajā pārbaudes spēlē fiksēts trešais atšķirīgais iznākums – neizšķirts -, bet tuvāk panākumam bija ventspilnieki, kas nerealizēja pat divus 11 metru soda sitienus.

Vispirms 40. minūtē lietuvieši savā soda laukumā nospēlēja ar roku, bet 64. minūtē soda laukumā tika nogāzts Ritvars Rugins. Abas pendeles atvairīja vārtsargs – pirmo izpildīja Ndue Mujeci, bet otru nerealizēja Ģirts Karlsons. "Ventspils" pamatsastāvs: Uvarenko, Boranijaševičs, Žuļevs, Koļesovs, Siņeļņikovs, Rečickis, Alfa, Rugins, Tīdenbergs, Svārups, Mujeci. Uz maiņu: Pavlovs, Karlsons, Pauļus, Žigajevs.

Tikmēr "Ventspils" paziņojusi par līgumu noslēgšanu ar vēl diviem spēlētājiem. Andrejs Pavlovs, kuram pirms nedēļas apritēja 37 gadi, iepriekš pa divām sezonām pavadīja Rīgas "Skonto" un Jūrmalas "Spartakā" un "Ventspilī" atgriezās pēc sešarpus gadu pauzes. Tieši ar Pavlovu vārtos "Ventspils" 2009. gadā izcīnīja vēsturisko ceļazīmi uz UEFA Eiropas līgu.

Lai arī starpsezonas sākumā kluba sporta direktors Andrejs Butriks sarunā ar Sportacentrs.com lika nojaust, ka Vitālijs Rečickis komandā nepaliks, ar 29 gadus veco rēzeknieti sadarbība tomēr tiks turpināta. Pārnācis no Rīgas "Daugavas", Rečickis iepriekšējās divās Virslīgas sezonās "Ventspilī" kopā aizvadīja 36 spēles un guva divus vārtus. "Vitālijs jeb Čārlijs, kā viņu saucu, ir gudrs spēlētājs un īsts cīnītājs. Savu pēdējo vārdu "Ventspilī" viņš noteikti vēl nav pateicis," kluba mājaslapā citēts Butriks.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
FK Ventspils


, 2016-02-29 11:56, pirms 8 gadiem
Tātad treniņos jāstrādā pie pedeļu sišanas. Divas pendeles neiesist, tas jau par daudz.
, 2016-02-29 12:01, pirms 8 gadiem
Mihails Koroļovs raksta:

''Andreju Pavlovu nav vajadzības stādīt priekšā. Daudzpieredzējušais vārtsargs lieliski zināms Latvijas futbola līdzjutējiem. Kā neatcerēties vienu unikālu faktu?! Paličs palicis vienīgais (!) spēlējošais futbolists (augstā līmenī) no Latvijas izlases zelta sastāva leģendārā EIRO-2004. Lūk tas ir milzīgākais profesionālisms!''
, 2016-02-29 13:13, pirms 8 gadiem
Nav ko likt pie tīkliņa, ka Pavlovs baigais papildinājums, bēdīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-29 14:40, pirms 8 gadiem
Otrā vārtsarga vietu gan varēja aizpildīt kāds no kluba sistēmas, nevis ņemt 37gadnieku Pavlovu.
, 2016-02-29 15:34, pirms 8 gadiem
tici man nav neviena vartsarga laba limeni pagaidam jauniesu sistema
, 2016-02-29 19:37, pirms 8 gadiem
Pavlovs pēdējās sezonās Skonto pierādījis, ka vēl var spēlēt augstākajā līmenī, arī ja viņam ir 37. Zinot to, ka viņš bija brīvais aģents, tātad piesaistāms bez pārejas maksas, varu tikai apsveikt FKV ar šo darījumu. Droši vien būs rezerves vārtsargs, bet katrā ziņā sezona būs gara un, ja kādā brīdī nāksies aizvietot Uvarenko, tad būs tikpat labs variants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-03-01 14:11, pirms 8 gadiem
Azerbaidžānas klubs Neftchi ziņo, ka divi viņu spēlētāji izīrēti BFC Daugavpils.

Pussargs Orhans Gurbanli (Orkhan Gurbanli) un uzbrucējs Mirabdulla Abasovs (Mirabdulla Abbasov)
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.