Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: ''Jelgava'' ar 1:0 pieveic ''Daugavpili''

Pirmdien SMScredit.lv Latvijas čempionāta Virslīgā futbolā 15. kārtas spēlē "Jelgava" savā laukumā Zemgales Olimpiskā centra stadionā ar rezultātu 1:0 apspēlēja turnīra tabulas priekšpēdējā pozīcijā esošo "Daugavpili", tiekot pie ceturtās uzvaras sezonā.

, 2015-07-28 13:24, pirms 9 gadiem
Prieks, ka Malašenokam pēdējā laikā labs rezultativitātes posms. BFC gan šajā spēlē bez variantiem un bija jābūt 2-0 vai pat 3-0, ja netiktu izniekotas iespējas.
, 2015-07-28 16:37, pirms 9 gadiem
Gribējās jau pārliecinošāk..nezinu cik maksā Suškins, bet manuprāt par viņu vienalga ir pārmaksāts, cerība uz to ka jelgavnieki sezonas otrā pusē vienmēr ir krietni uzlabojuši sniegumu..katrā ziņā gan Skonto, gan Liepājai aizsardzībā caurumi ir baisi, ventiņiem taktika nekāda..jāpacīnās..viss vēl ir iespējams
Darko Lemajičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
27

Pārdaugava līksmo derbijā, Lemajičs iznāk uz maiņu un gūst uzvaras vārtus

Pēc sešiem neizšķirtiem Rīgas derbijiem šovakar "Skonto" stadionā ar rezultātu 2:1 Latvijas čempionvienība RFS uzveica "Riga" futbolistus, tādējādi pirmo apli Pārdaugavas komandai pabeidzot ar četru punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem. Uzvaras vārtus guva Darko Lemajičs.
Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
7

Kalns veic supermaiņu, ''Valmiera'' viesos izrauj uzvaru pār ''Tukums 2000''

''TonyBet'' futbola Virslīgas devītajā kārtā ''Valmiera'' izbraukumā ar 2:1 izrāva uzvaru pār ''Tukums 2000/Telms''. Uzvaras vārtus 78. minūtē guva uz maiņu laukumā nākušais Džeisons Bahambulā.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
1

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".