Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Virslīgas treneri stažēsies "Blackpool" un Itālijā

Virslīgas treneri stažēsies "Blackpool" un Itālijā
"Jūrmalas-VV" galvenais treneris Vladimirs Babičevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LMT Virslīgas klubu galvenie treneri nav vēlējušies starpsezonā atpūsties, bet gan nolēmuši stažēties Anglijas Premjerlīgā un Itālijas A Sērijā. Dainis Kazakevičs un Vladimirs Babičevs dosies uz "Blackpool", bet Vladimirs Osipovs uz "Chievo", ziņo portāls insport.lv.

Starpsezonu periods ir notikumiem bagāts laiks ne tikai futbolistiem (lasi, treniņnometnes un jaunu klubu meklējumi), bet arī treneriem. Tā, jaunu pieredzi iegūt nolēmuši trīs LMT Virslīgas klubu galvenie treneri - Dainis Kazakevičs, Vladimirs Babičevs un Vladimirs Osipovs.

Dainis Kazakevičs, kurš šogad aizveda "Jelgavu" līdz Virslīgas 6. vietai un Latvijas kausam, kopā ar Vladimiru Babičevu (5. vieta Virslīgā un Latvijas kausa fināls ar "Jūrmalu-VV") decembra sākumā grasās doties stažēties uz Anglijas Premjerlīgas klubu "Blackpool".

Vladimirs Osipovs, kurš, sākot ar nākamo sezonu, pildīs "Liepājas Metalurga" galvenā trenera pienākumus, jaunas pieredzes iegūšanai devies uz Itālijas A Sērijas klubu "Chievo". Viņš jau paspējis klātienē vērot komandas uzvaru pār Milānas "Inter" (arī Samuela Eto'o badīšanās paņēmienu), un no Veronas grasās atgriezties 29. novembrī.

Izmantotie resursi:
inSPORT.lv :: Эксклюзивно о спорте


, 2010-11-23 18:04, pirms 13 gadiem
2012. gads - Kazakeviča vadītā Blackpool uzvar Premjerlīgā. Ka es jums saku
Ja nopietni, apsveicams lēmums. Stažēšanās tikai līdz 29. datumam?
, 2010-11-23 18:12, pirms 13 gadiem
Un kapēc Pertija nebrauc stažēties?
, 2010-11-23 18:14, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Un kapēc Pertija nebrauc stažēties?
Pertija Truobetaa stazheesies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-23 18:26, pirms 13 gadiem
Vai pārējiem nav iespējas vai arī nav vēlēšanās?
, 2010-11-23 18:29, pirms 13 gadiem
Runājot par stažēsanos, nevar neatcerēties Aleksandra Starkova vājās angļu valodas zināšanas. Un neviļus rodas jautājums - vai Starkovs var atrasties modernos, progresīvos futbola semināros? Drīzāk jau, ka nē. Ne par velti viņš ir tik konservatīvs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-23 20:41, pirms 13 gadiem
Prieks dzirdēt. Būs laba pieredze visiem un cerams, ka dos arī kādus rezultātus nākamgad. Gan jau kaut ko jaunu un labu var aizgūt no itāļiem un angļiem. Prieks, ka Blackpool dod iespēju ne tikai mūsu spēlētājiem pabūt EPL komandā, bet arī treneriem. Kas zina, varbūt Kazakevičs un Babičevs redzēs Rakelu, Zjuzinu un Dubru, trenējamies. Lai veicas!
, 2010-11-23 23:54, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Runājot par stažēsanos, nevar neatcerēties Aleksandra Starkova vājās angļu valodas zināšanas. Un neviļus rodas jautājums - vai Starkovs var atrasties modernos, progresīvos futbola semināros? Drīzāk jau, ka nē. Ne par velti viņš ir tik konservatīvs.
Visos normālos semināros ir tulki krievu valodā noteikti tā ka vari nestresot asprātnieks atradies!!!
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.