Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Malašenoks pamet ''Jūrmalu'' un atgriežas Jelgavā

Malašenoks pamet ''Jūrmalu'' un atgriežas Jelgavā
Uzbrukuma smailē Oļegs Malašenoks
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Futbola klubs ''Jelgava'' vasaras pāreju periodā turpina pastiprināties. Komandai pievienojies uzbrucējs Oļegs Malašenoks, kurš Jelgavā jau trīs sezonas ir spēlējis, būdams arī viens tās līderiem. Ar šo vienošanos vienības komplektēšana sezonas otrajai pusei arī noslēgusies.

Pirmo nopietno sezonu Virslīgā Oļegs Malašenoks aizvadīja 2008. gadā, kad ''Jūrmala-V.V.'' sastāvā sasita 13 vārtus. Pēc tam pussezonu Oļegs uzspēlēja Ventspils ''Tranzītā'', kam sekoja laimes meklēšana ārzemēs - uzbrucējs pieturēja Maltā, kur ''Hibernians'' vienības sastāvā iesita arī četrus vārtus.

Tam sekoja divas sezonas ''Jelgavas'' sastāvā Latvijas futbola Virslīgā, kuru laikā gūti arī 17 vārti. Otrās sezonas vidū Oļegs aizbrauca uz Krieviju, 1. līgas komandu ''Volgar Astrakhan'', kur gan tā arī neuzspēlēja un atkal devās atpakaļ uz ''Jelgavu''. Uzbrucējs bija zaudējis spēļu praksi, pamatīgi noslīdējusi bija arī fiziskā kondīcija, tādējādi īsti spēle Malašenokam nevedās (tikai 1 vārti).

Šosezon Oļegs spēlēja FC ''Jūrmala'' sastāvā, un pēdējā spēlē pret jelgavniekiem (4:2) gūti arī vieni vārti. Kopā Malašenokam četri precīzi sitieni. Ar šo vienošanos esam noslēguši arī komandas komplektāciju otrajai sezonas pusei, kurā ceram arī krietni aktīvāk krāt punktus!

Nākamā spēle jau sestdien Latvijas kausa izcīņas 1/8 finālā pret ''Valmieru''. Stadionā tiekamies pulksten 17.

''Jelgavas'' darbība transfēru periodā

Pievienojušies: Oļegs Malašenoks (FK Jūrmala), Kaspars Ikstens (UMF Víkingur Ólafsvík), Edgars Vērdiņš (FK Ventspils), Aksels Morēns (FC Maison Alfort, Francija), Aleksandrs Lozovojs (Krievija), Gints Freimanis (FC Pommern Greifswald, Vācija), Pāvels Hohlovs (FK Ventspils), Igors Barinovs (FK Ventspils), Vitālijs Abramovs (FK Jelgava-2)

Aizgājuši: Dmitrijs Šiļuks (klubs nav zināms), Maksims Kamkins (RFS), Daniels Vasiļjevs (Tukums-2000), Alberts Bārbalis (FK Gulbene), Aleksandrs Vlasovs (Daugavpils "Daugava")

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava


, 2013-07-19 14:23, pirms 11 gadiem
Nu jau sāk izskatīties, ka Jelgava neizkritīs...
, 2013-07-19 14:27, pirms 11 gadiem
Edmunds vēl jūnijā rakstījis, ka ''Jūrmalu'' pamet 10 spēlētāji: Kuļikovs, Ogava, Belovs, Kavanabe, Mišins, Golovins, Gradiļins, I.Barinovs. Nu tad Malašenoks ir devītais, kurš ir desmītais?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-19 14:31, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka desmitais ir Takeda.
Un 2011. gadā uzstādītais FC Jūrmala sezonas rezultativitātes rekords (Vīts Rimkus, 9 vārti) paliks nepārspēts.
, 2013-07-19 14:35, pirms 11 gadiem
engels rakstīja: Jūrmalai čungurs beidzies. tagad toties spēlētāji par velti var jūrmalā sauļoties,
Ne velti gan Riherts, gan Pačko, gan Tamisārs uzsvēruši, ka ar ''Jūrmalu'' var cīnīties.
, 2013-07-19 16:27, pirms 11 gadiem
Manuprāt tiešām Malašonoka karjeras lejūpslīde sākās ar pārcelšanos uz Ventspili.Šeit viņš neguva treneru uzticību un pēcāk nekur vairs sevi īpaši pierādījis nav.Varbūt kļūdos?
, 2013-07-20 00:55, pirms 11 gadiem
Kā papildinājums līdz šim vārgajam Jelgavas uzbrukumam, protams, labs. Ja būtu spējis izmantot vairāk iespēju, šobrīd Oļegs varējabūt starp rezultatīvākajiem. Iespēja Jelgavā atdzimt rezultativitātes ziņā, bet, protams, super dueta Malašenoks-Kozlovs sasniegto atkārtot Jelgavā būs grūti. Ne Malašenokam savulaik, ne Kozlovam tagad FKV ar vārtu gūšanu nesekmējās. Lai nu kā arī nebūtu, Jelgavas aktivitātes transfēru loga laikā ir atzīstamas.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.