Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Blāzma" sāks 5. janvārī

"Blāzma" sāks 5. janvārī
Rēzeknes "Blāzma"
Foto: Ingus Ozoliņš, eSports.lv

Kā laikrakstam "Rēzeknes Vēstis" pavēstīja sporta kluba "Blāzma" vadība, tad komanda gatavošanos nākamajai sezonai sāks 5. janvārī, bet līdz tās sākumam daži spēlētāji no komandas pagājušā gada sastāva atrādīsies ārzemju klubiem.

Intervijā vietējam laikrakstam Rēzeknes "SK Blāzma" galvenais treneris Žanis Ārmanis un kluba direktors Aivars Brīvers atklāja plānus saistībā ar gatavošanos jaunajai sezonai, kā arī pastāstīja kāda situācija klubā ir pašlaik. Galvenais un pats svarīgākais jaunums šajā sakarā ir tāds, ka "Blāzma" spēlēs "LMT Virslīgā" arī nākamgad, taču tālākais ir atkarīgs no finansējuma.

Kluba vadība atklāja, ka pašlaik ir beigušies līgumi ar vairākiem futbolistiem - Pāvelu Riževski, Dmitriju Čugunovu, Ivanu Gluško kā arī Fridolīnu Bea Hobu, bet pēc 31. decembra līgumi beigsies vēl vairākiem spēlētājiem un vienīgie kam ir noslēgts līgums ar klubu arī uz nākamo gadu ir Artjoms Vasjkovs un Vitālijs Rečičkis, bet piedāvājumi palikt komandā arī uz nākamo sezonu jau ir izteikti iepriekš minētajam Pāvelam Riževskim un Valērijam Redjko. Klubs nākamajā sezonā "lielajā komandā" plāno iesaistīt arī Ērika Selecka trenētos jauniešus un starpsezonā viņi trenēsies kopā ar Virslīgas komandu.

Tāpat galvenais treneris pastāstīja, ka pašlaik visi futbolisti ir atvaļinājumā, bet viņiem ir dots individuāls gatavošanās plāns un par spēlētāju tālāko likteni klubs lems jau nākamā gada sākumā, kad viņi būs atgriezušies no atvaļinājuma, jo jau 5. janvārī ir plānota komandas pirmssezonas organizatoriskā sapulce.

Jāpiebilst, ka pašlaik vairāki futbolisti, kas pagājušajā sezonā pārstāvēja "SK Blāzma" krāsas, mēģina iekļūt ārzemju klubos. Tā Artūrs Silagailis ir devies uz Baltkrieviju, kur mēģinās iekļūt Žodino "Torpedo" komandā, Ika Kortua mēģinās iepatikties Gruzijas vai Ukrainas klubu treneriem, bet Dmitrijs Čugunovs izmēģinās savus spēkus Zviedrijā.

Izmantotie resursi:
lat.rv.lv


, 2008-12-11 22:09, pirms 15 gadiem
Nu priks ka Tads klubs kaa Blazma.paliks ja tur patiewam mil futiku.
, 2008-12-11 23:08, pirms 15 gadiem
'Sim klubam vismaz ir jaunie, ko piesaistīt un līdzjutēji, kam futbols pilsētā ir notikums.

Lai kāda krīze būs, izskatās, ka klubs turpmākos gados neizjuks, kaut gan par augstām vietām necīnīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-16 14:52, pirms 15 gadiem
Prieks par Rezekniesiem.Par vinu nopietnu un veseligi optimistisko attieksmi.
Foto: Valmiera FC
38

"Valmierai" nesamaksātu nodokļu dēļ atņem trīs punktus

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu Virslīgas klubam "Valmiera" atņemt trīs punktus par nodokļu parādu, kas pārsniedz 188 tūkstošus eiro. Toties segtas parādsaistības pret futbolistiem.
Pirmo vārtu autors Kenrojs Kempbels. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
3

Stīvensons kompensācijā akrobātiski izrauj ''Tukums 2000'' uzvaru pār jelgavniekiem

''TonyBet'' futbola Virslīgas 11. kārtas noslēdzošajā spēlē ''Tukums 2000/Telms'' kompensācijas laikā izrāva trīs punktus mājās pret ''Jelgavu'' – 2:1. Uzvaras vārtus akrobātiskā veidā guva Džeidi Stīvensons.
"Daugavpils" futbolisti. Foto: Margarita Vigule/Gorod.lv
7

"Daugavpils" 11 minūtēs sarūgtina grobiņniekus un atgriežas pirmajā trijniekā

Latvijas futbola Virslīgā trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs izcīnīja "Daugavpils", izbraukumā ar 3:1 pārspējot "Grobiņas SC"/"Liepājas Futbola skolu".