Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Skonto" ir plāns, Pertija absolūtā neziņā

"Skonto" ir plāns, Pertija absolūtā neziņā
"Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija
Foto: Juris Gutmans

Latvijas Futbola federācija (LFF) Apelāciju komisija šodien atzina par tiesisku un nolēma negrozīt LFF Klubu licencēšanas komisijas lēmumu par licences nepiešķiršanu "Skonto" klubam dalībai "SMScredit.lv" Virslīgas turnīrā. Sportacentrs.com noskaidroja, kāds varētu būt "Skonto" rīcības aptuvenais nākotnes plāns.

Kā uzzināja Sportacentrs.com, Rīgas "Skonto" plāno pastāvēt, turklāt arī cer saglabāt lielāko daļu sava sastāva. Ir skaidrs, ka Virslīgā nebūs iespējas spēlēt, taču plāns varētu būt sekojošs - "Skonto" saņem licenci spēlēšanai 1.līgā, savukārt tālāk virkne labāko spēlētāju un līderu uz īres tiesībām pārceļas uz kādu no Virslīgas klubiem.

Iepriekš baumots par "Skonto" iespējamo mākslīgo pārcelšanos uz "Rīgas Futbola skolu", taču tas nenotiks, jo starp klubu cilvēkiem attiecības nav tās labākās. Toties ir uzreiz trīs četri citi Virslīgas klubi, kuri būtu gatavi sadarboties ar "Skonto" un, protams, arī paņemt tās labākos spēlētājus uz īres tiesībām pie sevis. Svarīgi atzīmēt, ka, visticamāk, minētā sadarbība varētu notikt ar kādu vienu konkrētu klubu, nevis uzreiz pāris vai vairākiem.

Skaidrība šajā sakarā būs tuvākajā laikā - galu galā nemaz tik daudz laika nav palicis līdz Virslīgas sezonas sākumam. Atklāšanas mačs risināsies jau 11.martā. Paralēli "Skonto" ar tiem futbolistiem, kas nedotos īrē, protams, mēģinātu viena gada laikā panākt atgriešanos Virslīgā.

Sportacentrs.com sazinājās arī ar "Skonto" galveno treneri Tamazu Pertiju, kurš vēl šodien vadīja komandu Ziemas kausa izcīņas pusfinālā. Pertija izklausījās šokēts un savu nākotni nevarēja komentēt. Taujāts, vai būtu gatavs vadīt "Skonto" 1.līgā, attrauca, ka šobrīd neko nezina. "Tikko tikai uzzināju šo lēmumu, un man tas ir kā sniegs uz galvas augustā. Dodiet man laiku pārdomām un tad ziņošu jums, ko esmu nolēmis par savu nākotni. Šobrīd esmu absolūtā neziņā." Atgādinām, ka, balstoties uz Pertijas paša sacīto, vēl pavisam nesen gruzīnu speciālists atsacījies no iespējas vadīt Gruzijas U-21 izlasi.


, 2016-02-11 20:14, pirms 8 gadiem
Viss tač būs labi, viss tiks nokārtots un blā, blā, blā. Drošvien kož tagad pirkstos, ka Gruzijas piedāvājumu nepieņēma.
, 2016-02-11 20:16, pirms 8 gadiem
Gruzijas U-21 piedāvājums gan jau izskatās simpātiskāks par spēlēšanu Latvijas 1. līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 20:21, pirms 8 gadiem
Ja RFS nepastiprināsies,tad jau Mettai galīgi nebūs jāsatraucās par palikšanu virslīgā.Skonto vietā mēs šosezon saņemsim īstu autsaideri.
, 2016-02-11 20:21, pirms 8 gadiem
Vienam otram ir pienācis laiks atmaksāt savu līdzdalības esamību LV izlases treneru korpusā...😉
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 20:24, pirms 8 gadiem
Nākošsezon nebūs intrigas par 1.līgas 1.vietu. Viennozīmīgi Skonto uzvara. Gan jau ka spēlēs ar jaunajiem: Ivanovs varbūt, Grīnbergs utt. Uz nākamajām sezonām varētu būt sastāva atjaunināšana. Protams nav tas, ja spēlē virslīgā un Eirokausos, bet nu kaut kā jāspēlē. Barons kaut kā tā vienu sezonu LBL izlaida, un savā līmenī atgriezās labi basketbolā.
, 2016-02-11 20:27, pirms 8 gadiem
Klavaslapa rakstīja: Nu mauciiba... Riigaa vairs nav uz ko iet... Uz 2020 gada cempioniem kaut kadas vidusskolas nozelojamaa maksligajaa laukumaa principiali neiesu, RFS ari ne.. Riga FC nez, ir totoprojekts, nav...

Skonto ir legenda kaut nu kaut kadu shemu izdomatu un turpinatu pastavet. Ka redzam spelet griboso pietiek pat apzinoties ka algas neizmaksa laicigi.
Biji viens no 10 Skotno faniem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 20:30, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Ja RFS nepastiprināsies,tad jau Mettai galīgi nebūs jāsatraucās par palikšanu virslīgā.Skonto vietā mēs šosezon saņemsim īstu autsaideri.
Precīzāk grūti pateikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 20:35, pirms 8 gadiem
Bez maz vajadzēja Liepājai vienīgajai ko saīrēt, spēlēs čempionu līgā. Šodien gan intervijā Verpakovskis teica, ka Ikaunieks līdz vasarai vai līdz čempionu līgai nekur nedosies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 20:48, pirms 8 gadiem
Tas ir pī, kā no apaļa priekšmeta dzenāšanas ar mērķi dabūt to taisnstūrainā mērķī var izaugt tādas intrigas un mafija, kurai ir tādi taustekļi, ka var sarunāt da jebko, dabūt īres-šmīres, lai tikai varētu turpināt pastāvēt un kustināt savus taustekļus. Rekur, ir Rangers piemērs, nekāda pipe*ošanās un miers.
, 2016-02-11 20:49, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: būs cipars, būs arī došanās prom
Polija būtu max griesti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 20:51, pirms 8 gadiem
nu ja virkni labāko izīrēs, tad jau paši netiks atpakaļ Virslīgā. kaut kas jāizvēlas. un 1.līga būtu labvēlīgs spriedums
, 2016-02-11 20:51, pirms 8 gadiem
RFS noteikti pastiprināsies, bet tagad interesantākais jautājums ir, ko darīs Punculs, I. Kozlovs, Jermolajevs, Gutkovskis, Isajevs, Māliņš, Ivanovs un vēl pārējie līderi, kuri 1. līgā noteikti negribēs spēlēt. Jaunieši uz gadu noteikti piekritīs, ja tāds variants būs, bet ne jau vadošie spēlētāji. Un gribu redzēt, kurš būs tas klubs, kas vienlaicīgi uz īres tiesībām komandā paņems ap 10 spēlētājiem. Droši vien Metta, ar kuru Skonto, neskatoties uz asajām attiecībām, jau bijusi diezgan laba sadarbība spēlētāju pārejās, berzētu rokas par šādu darījumu. Bet neticu, ka kaut kas tāds varētu notikt.
, 2016-02-11 20:52, pirms 8 gadiem
Tas, ka RFS negribēs sadarboties ar Skonto, bija skaidrs jau no paša sākuma.
, 2016-02-11 20:56, pirms 8 gadiem
Pertija tagad buhā Gruzīnu kandžu!
, 2016-02-11 21:00, pirms 8 gadiem
LFF jau principā var Skonto neiedot arī RFS atbrīvoto vietu 1. līgā, bet nosūtīt pie galīgajiem amatieriem 2. līgā bumboties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 21:19, pirms 8 gadiem
Guņa Indriksons rakstīja: Protams, ka mums ir plāns!
tikko uztaisiji profilu lai izceltos? riktīgs pokimons.
, 2016-02-11 21:19, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: un cep sašlikus gaiziņā,ghetto laukumā, kamēr Elbakjans rij burgerus vecos un eļļainos
Un tu vińiem sirtaki dejo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-11 23:28, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Pertijas plaans kaa tikt uz Liepaaju un tur savest visus Skonto slimnestus. Izshmauk naudu un dziivot zili zalji.
Noskaties interviju pirms komentē! Virsraksts ir maldinošs tiem, kas neskatās. Tas bija joks, ko Pertija izmeta, ņemot vērā šodienas saķeršanos ar Zuntneru!
, 2016-02-12 00:11, pirms 8 gadiem
Tagad var tikai zīlēt, sākumā jāsaņem licence spēlēšanai 1. līgā.
Kas attiecas uz spēlētāju došanos prom, tad daži vadošie spēlētāji jau devušies prom no komandas. Dažus atdos īrē uz Virslīgu (uz Rīgu?). Bet 1. līgā kapās ar dublieriem un dažiem leģionāriem.
Kas attiecas uz Pertiju, tad domājams, ka dosies prom no Latvijas.

Bet tas līdz galam neatrisina finansiālo jautājumu. Nav tolks Skonto kapāt pa 1. līgu, ja nākamsezon atkal nesaņems A licenci Virslīgai.
, 2016-02-12 01:05, pirms 8 gadiem
Tad jau sanāk, ka Virslīgā spēlēs Riga/Skonto. Kādi vēl citi varianti varētu būt? Citu nav!
, 2016-02-12 07:46, pirms 8 gadiem
Pandora rakstīja: Tad jau sanāk, ka Virslīgā spēlēs Riga/Skonto. Kādi vēl citi varianti varētu būt? Citu nav!
Izskatās ka rakstu nelasīji. Skonto un RFS nav tās labākās attiecības, tāpēc apvienošanās nenotiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.