Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

Video: Pertija: "Dod Dievs, lai Karašausks parakstītu līgumu"

SMSCredit.lv Virslīgas 17. kārtas spēlē šodien Rīgā, Hanzas vidusskolas stadionā "Metta" ar 5:1 atzina "Skonto" pārākumu. Sportacentrs.com piedāvā pēcspēles preses konferenci ar abu komandu galvenajiem treneriem Andri Rihertu un Tamazu Pertiju.

, 2015-08-11 00:53, pirms 9 gadiem
Par Gorksu labi pateica beigas: ar mani trenejas ,bet pats Liepaja speles , oh gudrits : DDD
, 2015-08-11 18:10, pirms 9 gadiem
Par Gorkšu tik tiešām labi teikts, bet nu nedomāju, ka viņš jau tagad Virslīgā atgriezīsies. Karašauskam jāvēl veiksmi pārbaudēs, lai arī kur viņš būtu, lai kāda nauda ieripo kluba kasē.
Abdulkaders Traorē. Foto: Sanita Ieva Sparāne

"Daugavpils" un "Liepāja" savstarpējā spēlē par uzvarētāju nevienojas

"Tonybet" futbola Virslīgā fiksēts sezonas ceturtais bezvārtu neizšķirts. Otro reizi tajā piedalījās "Daugavpils" futbolisti, kuri pirmā apļa noslēgumā spēlēja 0:0 pret "Liepāju". Iegūtais punkts daugavpiliešiem ļauj pirmo apli pabeigs potenciālajā Eirokausu pozīcijā.
Darko Lemajičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
33

Pārdaugava līksmo derbijā, Lemajičs iznāk uz maiņu un gūst uzvaras vārtus

Pēc sešiem neizšķirtiem Rīgas derbijiem šovakar "Skonto" stadionā ar rezultātu 2:1 Latvijas čempionvienība RFS uzveica "Riga" futbolistus, tādējādi pirmo apli Pārdaugavas komandai pabeidzot ar četru punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem. Uzvaras vārtus guva Darko Lemajičs.
Džeisons Bambulā. Foto: Jānis Līgats
8

Kalns veic supermaiņu, ''Valmiera'' viesos izrauj uzvaru pār ''Tukums 2000''

''TonyBet'' futbola Virslīgas devītajā kārtā ''Valmiera'' izbraukumā ar 2:1 izrāva uzvaru pār ''Tukums 2000/Telms''. Uzvaras vārtus 78. minūtē guva uz maiņu laukumā nākušais Džeisons Bambulā.