Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

Par "Getafe" treneri iecelts Gonzalezs

Par "Getafe" treneri iecelts Gonzalezs
Bijušais "Getafe" treneris Viktors Munozs.
Foto: AP

Par Spānijas "Primera" līgas futbola kluba "Getafe" galveno treneri iecelts bijušais Madrides "Real" spēlētājs Hosē Migels Gonzalezs. Šādu lēmumu "Getafe" kluba vadība pieņēma pēc līdzšinējā trenera Viktora Munoza atlaišanas.

Gonzalezs, kuru Spānijā dēvē arī par "Mišelu", par komandas galveno treneri apstiprināts neilgi pēc bijušā trenera Viktora Munoza atlaišanas. Kā vēsta kluba vadība, lēmums par Munoza atlaišanu pieņemts pēc pēdējās līgas spēles, kurā "Getafe" savā laukumā ar 1:2 piekāpās "Villarreal". Šis zaudējums "Getafe" atbīdīja uz 17. vietu, kura ir pēdējā, lai saglabātu vietu augstākajā līgā.

"Getafe" prezidents Angels Toress pavēstīja, ka, ja Gonzalezam ar komandu izdosies saglabāt vietu augstākajā divīzijā, viņam būs iespēja parakstīt līgumu arī uz nākamo sezonu.
"Kad līdz sezonas noslēgumam atlikušas piecas spēles, mēs atrodamies tikai punkta attālumā no izkrišanas zonas. Gonzalezs ir pietiekami pieredzējis, lai spētu nepieļaut komandas izkrišanu uz zemāku līgu. Viņš labi pazīst komandu, ir arīdzan apmeklējis pāris komandas treniņu sesijas. Ja viss izdosies kā cerēts, es viņam piedāvāšu iespēju strādāt arī nākamsezon," sacīja Toress.

Izmantotie resursi:
skysports.com


Bilbao "Athletic" futbolisti un vārtu guvējs Asjers Vijalibre (Nr. 20) pēc neizšķirta panākšanas pret Pamplonas "Osasuna". Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Bilbao izglābjas, taču cerības sasniegt ČL – pavisam mazas, "Real" sasit Granadu

Spānijas futbola meistarsacīkšu pirmajā četriniekā jeb UEFA Čempionu līgas zonā, visticamāk, arī šosezon neiesprauksies Bilbao "Athletic", kura šovakar atspēlējās no 0:2 pret Pamplonas "Osasuna".
Mirklis pēc "Alavés" otrā vārtu guvuma. Hons Guridi (Nr. 18). Foto: L. Rico/EPA/Scanpix

"Girona" pēdējās sekundēs izsēj svarīgus punktus cīņā par Spānijas sudrabu

Spānijas futbola meistarsacīkšu vicelīdere "Girona" izbraukumā Basku Zemē divreiz izvirzījās priekšgalā, tomēr nespēja pieveikt Vitorijas "Alavés" – 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.