Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Barcelona" prezentē Gomešu un pagarina līgumu ar Masčerano

"Barcelona" prezentē Gomešu un pagarina līgumu ar Masčerano
Andrē Gomešs
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" šodien oficiāli prezentēja 22 gadus veco Portugāles izlases pussargu Andrē Gomešu, kā arī pagarināja līgumu ar 32 gadus veco argentīnieti Havjeru Masčerano.

"Esmu priecīgs, ka esmu ieradies tik lielā komandā, un ceru kopā ar Barsu piedzīvot daudz brīnišķīgu mirkļu. Esmu izvēlējies iespējami labāko klubu. Tas ir gods un privilēģija valkāt šo kreklu," sacīja bijušais "Valencia" pussargs Andrē Gomešs, par kura pakalpojumiem "Barcelona" piekrita maksāt 35+35 miljonus eiro. Iespējamo bonusu sadaļā lielu daļu summas gan veido ļoti grūti iegūstama prēmija – "Barcelona" šķirsies no 15 miljoniem eiro, ja Gomešs tiks atzīts par labāko spēlētāju pasaulē.

"Galvenokārt esmu spēlētājs, kurš strādā un kurš vienmēr cenšas palīdzēt pārējiem. Mans mērķis ir izcīnīt visu iespējamo, jo tāda ir "Barcelona" mentalitāte – ceru iegūt visas trofejas," teica Gomešs, kurš nebaidās no lielās konkurences par vietu laukumā. "Konkurence nav problēma, tā ir ļoti svarīga. Gribu mācīties, un būtu ļoti nepareizi, ja 22 gados domātu, ka esmu Mesi. Galvenais ir mācīties un gūt baudu. Visi "Barcelona" pussargi ir lieliski spēlētāji – nav pat nepieciešams saukt viņu vārdus.

"Esam pārliecināti, ka Andrē Gomešs progresēs un kļūs par labāku spēlētāju," kluba pārstāvis Roberts Fernandess uzsvēra, ka šis darījums ir ar skatu nākotnē. Tikmēr vēl uz gadu pagarināta sadarbība ar pieredzējušo argentīnieti Havjeru Masčerano, kurš izlasē spēlē kā balsta pussargs, taču klubā joprojām visbiežāk darbojas aizsardzības centrā. Līdzšinējais līgums bija spēkā vēl uz divām sezonām, bet tagad sadarbība noslēgta līdz 2019. gada vasarai.

Masčerano uz Kataloniju pārcēlās 2010. gadā, kad viņu par 20 miljoniem eiro nopirka no "Liverpool". Spānijas čempionātā viņš aizvadījis 171 spēles, 153 no tām sākot pamatsastāvā, bet Čempionu līgā viņam 58 mači (55 sākumsastāvā).

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/footbal...
https://www.fcbarcelona.com/footbal...


, 2016-07-27 16:31, pirms 8 gadiem
Visulaiku ir bijis Maskerano.
, 2016-07-27 16:38, pirms 8 gadiem
Debīlais SC un suzveizda....cik var kropļot ...Kāds nevar izveidot jēdzīgu sporta portālu???
, 2016-07-27 16:49, pirms 8 gadiem
MMZ rakstīja: Visulaiku ir bijis Maskerano.
Mascherano un Pocchetino ir itāļu cilmes uzvārdi un no tāda viedokļa būtu izrunājami kā "Maskerano" un "Poketino", bet, tā kā abi kungi pēc tautības ir argentīnieši (t.i., spāniski runājošas valsts pārstāvji), tad valdošā tendence ir izrunāt viņu uzvārdus kā "Masčerano" un "Početino".
, 2016-07-27 18:03, pirms 8 gadiem
par Maskerano tieshaam ljoti patiikama zinja,El Jefecito jaapaliek komandaa
, 2016-07-27 18:29, pirms 8 gadiem
Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano.

Suveizdas vai Suveiždas kungs, jums tiešām viss ir labi ? Ja visi raksta Maskerano, kāpēc pēkšņi ir jāizdomā - nē, es esmu latviešu valodas eksperts, rakstīšu kā es gribu ? Tas ir normāli ?
, 2016-07-27 19:39, pirms 8 gadiem
Bowijs rakstīja: Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano. Masčerano.


Suveizdas vai Suveiždas kungs, jums tiešām viss ir labi ? Ja visi raksta Maskerano, kāpēc pēkšņi ir jāizdomā - nē, es esmu latviešu valodas eksperts, rakstīšu kā es gribu ? Tas ir normāli ?
Tāpēc, loceklis, liels. Riebjas tāds stulbums. A džeks nolaiž, ka pats gudrākais. ĀKSTS !
, 2016-07-27 22:22, pirms 8 gadiem
SUVEZDA, B*E!
Ja jau skatamies pēc izrunas, tad jābūt Mačerano vai Mačirano!
According to this - https://www.youtube.com/watch?v=_rd...
Izbeidz vienreiz bojāt cilvēkiem prātu!
Arda Gilers pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Turku padsmitgadnieks Madrides "Real" virza tuvāk 36. "La Liga" titulam

Rokas stiepiena attālumā pie Spānijas "La Liga" trofejas atgūšanas pavirzījusies Madrides "Real", kura, 33. kārtas pirmajā spēlē izbraukumā pieveica (1:0) Sansevastjanas "Real Sociedad".
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.