Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Portugāļu žurnālists: Ronaldu nevajag daudz treniņu, lai būtu gatavs pret Latviju

Portugāļu žurnālists: Ronaldu nevajag daudz treniņu, lai būtu gatavs pret Latviju
Krištianu Ronaldu
Foto: imago/Scanpix

Pirms Latvijas – Portugāles spēles ar šo rindu autoru sazinājās portugāļu žurnālists Djogu Žezušs (record.pt), lai noskaidrotu kaut ko vairāk par jaunumiem Latvijas izlases nometnē. Parādā nepaliku un uzdevu dažus jautājumus arī viņam.

Kāpēc Ronaldu ir tik grūti pieejams medijiem? Jā, ir grūti nointervēt Ronaldu – viņš arī portugāļu medijiem intervijas sniedz reti, viņam ir vesela komanda, kas nodarbojas ar šīm lietām [komunikācijas ar medijiem organizēšanu – aut.]. Tā ir viņa izvēle, tas ir normāli.

Vai Portugālē nav satraukuma par Ronaldu formu pēc nesenā Čempionu līgas fināla un nepiedalīšanās vairākos Portugāles izlases treniņos? Ronaldu ir ļoti labā formā. Viņam nav nepieciešams daudz treniņu, lai būtu pilnīgā gatavībā. Domāju, viņš būs gatavs spēlei pret Latviju un viņš palīdzēs Portugālei uzvarēt.

Kurus paši portugāļi uzskata par izlases līderiem, neskaitot Ronaldu? Aizsardzības līnijā līderis ir Pepe – viņam tur ir vislielākā ietekme. Taču kopumā nevienam pat tuvu nav tādas ietekmes kā Ronaldu…

Kādu tu prognozētu Portugāles izlases taktisko izvietojumu un pamatsastāvu spēlei ar Latviju?
4-4-2. Patrisiu, Sedriks, Pepe, Fonte, Gerreiru, V.Karvalju, Mariu [saruna notika pirms kļuva zināms, ka šis pussargs traumas dēļ nespēlēs - aut.], Gomešs, Nani, Ronaldu, Silva [salīdzinājumā ar maču pret Latviju novembrī tās būtu divas izmaiņas un abas aizsardzībā – toreiz savainojumu dēļ nebija Pepes un Sedrika – aut.].

Kāds viedoklis Portugālē valdīja pēc Latvijas pārspēšanas novembrī? Vai tas bija viegli? Nē, tas nebija viegli. Atceramies, ka Latvija aizsargājās ļoti labi un Portugāle uzvaru nodrošināja tikai beigās. Tā mums bija bīstama spēle… Ceru, ka šoreiz Ronaldu un kompānija “pamodīsies” laicīgi, lai uzvarētu bez tik lielas nervozēšanas.

Kādu sagaidi spēli Rīgā? Ņemot vērā, ka aiz muguras ir gara un nogurdinoša klubu sezona, nedomāju, ka spēle būs ļoti ātra. Futbolisti tomēr ir noguruši. Tai pašā laikā skaidrs, ka Portugāle vēlēsies kontrolēt spēli un gūt ātrus vārtus. Ja šo ātro vārtu nebūs, domāju, Latvija var mums radīt problēmas.

Kas Portugālei šķiet svarīgāk – uzvarēt Rīgā un turpināt pakaļdzīšanos Šveicei par pirmo vietu grupā vai Konfederāciju kausa izcīņa, kurā iespējas iegūt vēl vienu lielu titulu? Šobrīd visa koncentrēšanās ir tikai un vienīgi mačam Rīgā un cīņai par pirmo vietu grupā. Tikai pēc šīs spēles par prioritāti kļūs Konfederāciju kausa izcīņa, kas jāatzīst, Portugālei ir ļoti svarīga un īpaša.

Tava prognoze Latvijas – Portugāles spēlei? Domāju, Portugāle uzvarēs ar 2:0.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-06-07 19:44, pirms 7 gadiem
gruti apsaubit teikto jo Latvijas izlase kada nu vina ir tada ir
, 2017-06-07 20:07, pirms 7 gadiem
Var arī divus alus izdzert un tad spelet ar Latviju
, 2017-06-07 20:18, pirms 7 gadiem
Kā rāda flightradar24 lidmašīna Axy0701 ar Portugāles izlasi jau tuvojās Rigas lidostai.
, 2017-06-07 20:41, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Kā rāda flightradar24 lidmašīna Axy0701 ar Portugāles izlasi jau tuvojās Rigas lidostai.
Ar ziediem brauksi sagaidīt Kristīni?
, 2017-06-07 21:24, pirms 7 gadiem
A nez vai valis kakā okeānā un lācis mežā??
, 2017-06-07 21:40, pirms 7 gadiem
Cienītais Edmund Novicki! Denisam Rakelam jautājumā par Krištianu Ronaldu, izteicies, ka Ronaldu arī patīk tetovējumi stila ziņā - Tu kaut ko nejauc? Ronaldu nav neviena tetovējuma. Parādi kaut vienu bildi, kurā redzētu viņam tetovējumu. un vispār, vai Tu pats zini, kāpēc viņam nav neviena tetovējuma?
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
12

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.
Vadims Ļašenko un Džanni Infantīno. Foto: LFF
170

Rīgas dome piešķir zemi futbola stadiona izveidei Lucavsalā

LETA. Rīgas dome trešdien nolēma nodot bezatlīdzības lietošanā Latvijas Futbola federācijai vairāk nekā 10 hektāru zemes Lucavsalā nacionālā futbola stadiona būvniecībai. Balstoties uz publiskotajiem aprēķiniem, nacionālā futbola stadiona projekta realizēšana varētu izmaksāt apmēram 44 miljonus eiro.
Foto: LOC
11

Latvijas vīriešu izlase jūnijā pēc astoņu gadu pauzes atgriezīsies Liepājā

Latvijas nacionālā futbola izlase 8. un 11. jūnijā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā, mājas spēles aizvadot "Daugavas" stadionā Liepājā, paziņojusi federācija. Turnīra pirmajā spēlē 8. jūnijā Latvija spēlēs ar Lietuvu. Otrā pusfināla pārī Igaunija samēros spēkus ar Fēru salām. Ja otrajā mačā Latvijai pretiniekos būs Fēru salas, spēle notiks 11. jūnijā Liepājā. Pret Igauniju mačs notiktu Tallinā.