Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sneiders: "Anglijā es spēlētu tikai "Manchester United"

Sneiders: "Anglijā es spēlētu tikai "Manchester United"
Veslijs Sneiders
Foto: AFP/Scanpix

Milānas "Inter" nīderlandiešu pussargs Veslijs Sneiders izteicies, ka labprāt karjeru pabeigtu Anglijas Premjerlīgā, taču šajā līgā redz tikai vienu komandu, kurā varētu spēlēt – "Manchester United".

26 gadus vecajam Sneideram šis gads izdevies lielisks. Ar "Inter" uzvarēts visos iespējamos turnīros Itālijā, kā arī UEFA Čempionu līgā, bet Nīderlandes izlases sastāvā tikts līdz finālam Pasaules kausā. Veslijs ir galvenais kandidāts uz šī gada pasaules labākā futbolista titulu.

Kreatīvais pussargs izteicies, ka labprāt karjeru pabeigtu Anglijas Premjerlīgā: "Ja man kāds jautātu, vai es kādreiz spēlēšu Anglijā un "Manchester United", būtu neiespējami atbildēt noliedzoši. Kā gan varētu nespēlēt vienā no pasaules lielākajiem klubiem?"

"Nedomāju, ka pasaulē ir kāds futbolists, kurš teiktu, ka nevēlas spēlēt "United". Ja teiktu, tad stipri šaubos, ka viņš teiktu patiesību. Premjerlīga Top klubu ziņā ir spēcīgākā līga pasaulē un būtu jauki karjeras beigās pateikt, ka esmu spēlējis visās lielākajās līgās – Spānijā, Itālijā un Anglijā. Nav daudz tādu, kas var to teikt, un es tādā gadījumā vēlētos lai par to klubu kļūtu "United", teicis Sneiders, kurš bez "Inter" pārstāvējis arī Amsterdamas "Ajax" un Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
Sportinglife


, 2010-09-26 10:36, pirms 14 gadiem
Tad tik uz prieksu
Slēpts komentārs: Kaspiņš
, 2010-09-26 10:41, pirms 14 gadiem
ja MC piedaavaatu 2x lielaaku algu un vinjsh aizskrietu pie City speeleet
, 2010-09-26 10:41, pirms 14 gadiem
Cerams, ka nē. Tas jau būtu amizanti, ja viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem paspētu uzspēlēt abos manis nīstākajos klubos

Vēl šis tas no Eurosport:
"Barcelona are ready to offer Wayne Rooney an escape route from Manchester United, according to the morning tabloids."

"A highly-placed Barca source was quoted in the Sunday Mirror as saying: "Rooney’s position is worth monitoring if things become increasingly difficult for him in England."

Sir Alex Ferguson has admitted Rooney is struggling to cope with the media spotlight on him after allegations over his private life.

The News of the World report that Ferguson will ban his stars from holding a Christmas party in the wake of the Rooney scandal.

The Manchester United boss is upset after previous United parties saw a hotel damaged in 2006 and a rape charge - later dropped - against Jonny Evans a year later."
Slēpts komentārs: NIPEM
, 2010-09-26 11:03, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: Tu tač vienmēr esi teicis, ka NEESI heiteris? tomēr esi gan, ja?
Interesanta teorija. Tātad, piemēram, ja man nepatīk krievi, es esmu heiteris?
P.S.- Nezināju, ka esi meitene
, 2010-09-26 11:09, pirms 14 gadiem
HATER - "A label applied to people who are more negative than positive when discussing another person. It most commonly refers to individuals whose negativity is so extreme that it is all-consuming. However, there are various levels and forms of being a hater, ranging from completely dismissing any positive traits or actions, to merely painting a less than flattering picture by using words with negative connotations. Hating is often attributed to jealousy, but just as often, it seems to stem from some other source."

"The term is more often than not used improperly to title a person who simply does not like something or someone because it’s not what they are into."
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
, 2010-09-26 11:29, pirms 14 gadiem
Eu Hose, ka tik "tava" Barca nepaliek kā man city ar tiem uzbrucējiem. Spēlēs ar 7 uzbrucējiem, 3 aizsargiem un 1 vārtsargu
, 2010-09-26 11:30, pirms 14 gadiem
Kaspiņš rakstīja: Tikai ne pie MŪ
Kāpēc gan nē? Ja jau viens no pasaules klases futbolistiem gribētu savu karjeru pabeigt manā favorītkomandā - Manchester United tad kāpēc to neļaut? Bet ja viņš gribētu spēlēt Londonas Chelsea vai Manchester City tad man arī par to nebūtu nekādu pretenziju
, 2010-09-26 11:31, pirms 14 gadiem
Patiesībā es tikko piefiksēju, ka man nepatīk neviens no klubiem, kuros ir spēlējis Sneiders (Ajax, Real, Inter). Bet viņš tik un tā ir viens no maniem favorītiem.

Kas tad tev taa ajaxaa nepatiik!?Lai gan es neskatos Niiderlandes 4epmionaata speeles tikai sad tad uzmetu acis tabulai man ajax kaa klubs loti simpatizaa viena raidiijuma deel kuru noskatiijos pirms kaadiem astoniem gadiem!Raidiijumaa bija par kluba struktuuru darbiibas principiem,utt.Iista talantu kaltuve.Kaa vini straadaa ar beerniem savaa futbola akadeemijaa un attiista talantus!Teiksim taa nosliipee nenosliipeetus dimantus vai arii rada tos ne no kaa.
, 2010-09-26 11:34, pirms 14 gadiem
Ko var pateikt, čalim ir lieliska gaume. Tā kā čalim ar Inter ir līguma problēmas, tad izskatās, ka sāk jau dot mājienus.
, 2010-09-26 11:37, pirms 14 gadiem
Tas būtu ļoti amizanti, ja viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem būtu uzspēlējis abos manos mīļakajos klubos - tas tā, pārdomas par Hose komentāru
, 2010-09-26 11:45, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Patiesībā es tikko piefiksēju, ka man nepatīk neviens no klubiem, kuros ir spēlējis Sneiders (Ajax, Real, Inter). Bet viņš tik un tā ir viens no maniem favorītiem.
ja jau tu neesi heiteris, tad tādu apzīmēju mēs vispār varam ņemt ārā no vārdnīcas..
, 2010-09-26 11:45, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Patiesībā es tikko piefiksēju, ka man nepatīk neviens no klubiem, kuros ir spēlējis Sneiders (Ajax, Real, Inter). Bet viņš tik un tā ir viens no maniem favorītiem.
kāda ellē starpiba kas tev patīk un kas nē šis raksts ir par to kas patīk Šnaideram un ja godīgi tas man intresē vair;ak nekā tava patika vai nepatika!!! prieks par viņu un lai viņam izdodas viss ko plāno un vēlas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-26 12:42, pirms 14 gadiem
Maino rakstīja: Un nafig vsp to "MU", lai labāk brauc uz "Barcelona" !
barca su*ks my ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-26 14:44, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: ja jau tu neesi heiteris, tad tādu apzīmēju mēs vispār varam ņemt ārā no vārdnīcas..
Es Tev piedāvāja šī termina definīcju, bet vai nu Tu esi nesekmīgs angļu valodā, vai arī nesaprati domu
, 2010-09-26 14:48, pirms 14 gadiem
AicisAicis rakstīja: Eu Hose, ka tik "tava" Barca nepaliek kā man city ar tiem uzbrucējiem. Spēlēs ar 7 uzbrucējiem, 3 aizsargiem un 1 vārtsargu
"City" sākuši spēlēt par ļoti labi, bet "Barca" patiesībā spēlē ar vairākiem uzbrūkošajiem pussargiem, tāpēc komentārs nevietā. Un "Barca" nav nekāda "mana", jo ir tikai mana favorīte Spānijā.
, 2010-09-26 14:50, pirms 14 gadiem
z-scarss rakstīja: kāda ellē starpiba kas tev patīk un kas nē šis raksts ir par to kas patīk Šnaideram un ja godīgi tas man intresē vair;ak nekā tava patika vai nepatika!!! prieks par viņu un lai viņam izdodas viss ko plāno un vēlas!
1) domāju, ka Sneiders nespēlēs MU; 2) Šnaiders pērn devās pensijā.
, 2010-09-26 19:44, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Patiesībā es tikko piefiksēju, ka man nepatīk neviens no klubiem, kuros ir spēlējis Sneiders (Ajax, Real, Inter). Bet viņš tik un tā ir viens no maniem favorītiem.
Wow Pastasti vairak par savu dzivi, mus visus tas loti interese
, 2010-09-26 19:46, pirms 14 gadiem
Butu loti jauki ja vins butu United sastava Novelu vinam tur ari tikt
Braians Kristante spēlē pret "Udinese". Foto: IPA/SIPA/Scanpix

"Roma" laimīgas beigas iepriekš pārtrauktajā spēlē, Kannavaro debija pie "Udinese" stūres

Itālijas A sērijas 32. kārtas spēlē "Roma" futbolisti 11 dienas pēc tās sākuma pieveica (2:1) "Udinese". 14. aprīlī iesāktā cīņa toreiz tika pārtraukta 72. minūtē, kad saļima "Roma" aizsargs Evans Ndikā. Kotdivuārietis pēcāk tika izrakstīts no slimnīcas un piedalās treniņos, taču nav ticis iekļauts spēļu pieteikumos.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.