Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Zlatanam veikta ceļgala operācija, atgriešanās pēc apmēram diviem mēnešiem

Zlatanam veikta ceļgala operācija, atgriešanās pēc apmēram diviem mēnešiem
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Milan" paziņojis, ka Zviedrijas uzbrucējam Zlatanam Ibrahīmovičam veiksmīgi veikta ceļgala operācija.

Ceļgala savainojums bija licis Zlatanam Ibrahīmovičam atteikties no saviem plāniem atkal pārstāvēt Zviedriju Eiropas čempionātā, tiesa, Zviedrijas izlase tīri veiksmīgi spēlē arī tāpat un pirmajās divās spēlēs guvusi četrus punktus.

Zlatana sakarā pastāvēja arī bažas, ka viņa traumai būs nepieciešama sarežģītāka operācija, kas varētu likt viņam izlaist arī daļu no nākamās sezonas, taču viņš tiek gaidīts atpakaļ futbola laukumā jau pēc diviem mēnešiem. "Sky Sport" vēsta, ka pēc mēneša viņš varēs atsāks skriešanas treniņus, bet pēc astoņām nedēļām varētu jau atkal piedalīties spēlēs.

Ibrahīmovičam, kuram oktobrī apritēs 40 gadi, ir noslēgts jauns līgums ar "Milan", kas paredz viņa spēlēšanu komandā līdz nākamā gada vasarai. Šosezon Zlatans piedalījās 27 spēlēs "Milan" sastāvā un guva 17 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/ibrahim...


"Udinese" pret "Napoli". Foto: Ettore Griffoni/IPA Sport/Imago Images/Scanpix
5

"Atalanta" iekāpj Čempionu līgas zonā, Neapole turpina neuzvarēt lejasgala komandas

Itālijas A sērijas 35. kārtas izspēle noslēdzās ar Bergamo "Atalanta" atspēlēšanos un uzvaru (2:1) pār pastarīti "Salernitana", kā arī iepriekšējās sezonas čempiones "Napoli" izlaistu pārsvaru Udīnē.
Olivjē Žirū. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

''Milan'' spēlē rezultatīvu neizšķirtu, ''Juventus'' neizmanto iespēju pietuvoties

Šodien Itālijas A sērijas 35. kārtas ietvaros neizšķirti spēlēja gan otrajā vietā esošā ''Milan'', gan trešajā pozīcijā esošā ''Juventus''. Pirmā sešu vārtu mačā spēlēja 3:3 pret ''Genoa'', bet otrā kārtas centrālajā spēlē neuzvarēja ''Roma'' (1:1).
"Sassuolo" futbolisti Džanmarko Ferrāri (Nr. 13) un Daniels Boloka (Nr. 24). Foto: Alberto Lingria/Reuters/Scanpix

Cīņā par izdzīvošanu esošā "Sassuolo" sagādā čempionei "Inter" otro zaudējumu

Tikai otro zaudējumu šajā Itālijas A sērijas sezonā cieta 20. čempiones titulu nodrišinājusī Milānas "Inter", izbraukumā piekāpjoties (0:1) kopvērtējuma priekšpēdējā ailē esošajai "Sassuolo".