Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mandžukičs pievienojas "Milan" un atgriežas Itālijas A sērijā

Jēkabs Kārlis Gibeiko
Jēkabs Kārlis Gibeiko

Mandžukičs pievienojas "Milan" un atgriežas Itālijas A sērijā
Mario Mandžukičs. Foto:francesco rossi/IPA/SIPA/Scanpix

Mario Mandžukičs oficiāli pievienojas AC "Milan" komandai.

Pašreizējie Itālijas A sērijas līderi AC "Milan" sastāvu ir pastiprinājuši ar 34 gadus veco Mario Mandžukiču. Horvātijas izlases spēlētāja līgums ir līdz šīs sezonas beigām ar iespēju to pagarināt uz nākamo sezonu. Spēlētājs šosezon saņems 1,8 miljonus eiro, bet nākamajā sezonā 3,6 miljonus eiro.

"Esmu ļoti priecīgs. Būsim divi, kas tagad spēs nobiedēt pretiniekus," saka komandas rezultatīvākais spelētājs Zlatans Ibrahīmovičs.

Horvātijas uzbrucēja pārstāvētā komanda Kataras "Al-Duhail" atradās līderpozīcijā Kataras Zvaigžņu līgā aizvadītājā sezonā . Mario Mandžukičš pagājušajā sezonā Kataras Zvaigžņu līgā piedalījās tikai piecos mačos, kuros palika bez rezultativitātes punktiem, bet AFC Čempionu līga spēja izcelties ar vienu vārtu guvumu divos mačos.

Izmantotie resursi:
https://www.total-croatia-news.com/...

     [+] [-]

, 2021-01-19 16:47, pirms 3 gadiem
Tātad tagad pa īstam noticēja iespējai cīnīties par scudetto. Ļoti laba ziņa. Domājams, ka būs aizstājējs Zlatanam, kad viņš nevarēs spēlēt.