Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Ronaldinju neizslēdz domu atgriezties un karjeru noslēgt ''PSG''

Ronaldinju neizslēdz domu atgriezties un karjeru noslēgt ''PSG''
Ronaldinju
Foto: AP/Scanpix

Brazīliešu futbolists Ronaldinju, kurš trešo sezonu pārstāv Itālijas A Sērijas klubu ''AC Milan'', atzinis, ka neizslēdz domu kādu dienu atgriezties un karjeru noslēgt franču kluba ''PSG'' rindās, kurā viņš pirms deviņiem gadiem uzsāka karjeru Eiropā.

30 gadus vecais uzbrūkošā tipa pussargs šogad jau trešo sezonu uzsācis Itālijas A Sērijas kluba ''AC Milan'' rindās. Tieši franču kluba ''Paris Saint Germain'' rindās Ronaldinju uzsāka karjeru Eiropā, pirms tam trīs sezonas pavadot Brazīlijas klubā ''Gremio'', kurā arī uzsāka profesionālās gaitas. Francijas galvaspilsētas klubs no ''Gremio'' brazīlieti 2001. gadā iegādājās ar 5,1 miljonu eiro, parakstot līgumu uz pieciem gadiem.

''PSG'' rindās Ronaldinju pavadīja tikai divas sezonas, jo lielu talantu viņā saskatīja spāņu grands ''Barcelona'', kurš spēlētāju nopirka par nedaudz vairāk kā 32 miljoniem eiro. Barselonā Ronaldinju pavadīja savas karjeras līdz šim spožākos piecos gados, kopā ar komandu divas reizes triumfējot Spānijas līgā un Spānijas Superkausā, kā arī reizi Čempionu līgā. Pašreiz, kopš 2008. gada, 2004. un 2005. gada pasaules, kā arī 2005. gada Eiropas labākais futbolists pārstāv ''AC Milan'' un nesen atklājis, ka neizslēdz domu kādu dienu atgriezties Parīzē un karjeru noslēgt ''PSG'' rindās.

''Man ir neiespējami aizmirst ''PSG''. Šim klubam manā sirdī ir īpaša vieta. Tas ir tāpēc, ka tieši šeit es uzsāku karjeru Eiropā, un gandrīz visi parasti vēlas karjeru noslēgt tur, kur to sākuši. Lai nu kā, manos plānos vēl ir spēlēt vairākus gadus, tāpēc visādi var notikt. Parīzē piedzīvoju lieliskus brīžus, taču vienīgā lieta, kas no tiem laikiem pietrūkst, ir trofejas,'' tā Ronaldinju. Jāatzīmē, ka pēdējā laikā klīst runas, ka Milānā varētu atgriezties Kakā, tādējādi daudzi jau paredz Ronaldinju aiziešanu.

Izmantotie resursi:
foreign.peacefmonline.com


Slēpts komentārs: ervains91
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-13 20:48, pirms 14 gadiem
Viens no visu laiku maniem mīļākajiem futbolistiem! Vēl gadus 4 vismaz jāspēlē !
, 2010-10-13 20:56, pirms 14 gadiem
vinsh ir unikals futbolists kursh spelee ar smaidu uz sejas kas ir loti gruuti pec pieredzes saku pats esmu speleejis 8gadus
, 2010-10-13 21:13, pirms 14 gadiem
vienu mirkli bija Ronaldinju bums! visi skatījās viņa video, kur viņš taisa trikus, visi sekoja barsai dēļ viņa, viņš bija līderis, pasaules labākais kājasbummbas spēlētājs, bet te pēkšņi pāriet uz Ac Milan un gandrīz vai pazūd no pasaules. Protams, ne jau futbola lietprat;ejiem, ebt parastiem mirstīgajiem, kas neseko futbolam tik azirautīgi viņš jau ir aizmirst!
, 2010-10-13 21:19, pirms 14 gadiem
gico rakstīja: vienu mirkli bija Ronaldinju bums! visi skatījās viņa video, kur viņš taisa trikus, visi sekoja barsai dēļ viņa, viņš bija līderis, pasaules labākais kājasbummbas spēlētājs, bet te pēkšņi pāriet uz Ac Milan un gandrīz vai pazūd no pasaules. Protams, ne jau futbola lietprat;ejiem, ebt parastiem mirstīgajiem, kas neseko futbolam tik azirautīgi viņš jau ir aizmirst!
ja butu sekojis citigi futbolam, tad redzetu ka tas bums nenotik parejot uz Milanu, bet jau pedeja gada vinjs neko vairs nespeja vilkt barca, tapec ari no vinja atvadijas katalonijas klubs..
, 2010-10-13 21:35, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Dīvaina karjera izvērtās šim speletajam... Tagad par viņu neko nedzird.. gluži kā akā iekritis..
Laikam neskaties Serie A..
Slēpts komentārs: Luca Toni
, 2010-10-13 22:22, pirms 14 gadiem
Luca Toni rakstīja: 2.-4. un 7. komentārs smird
No tevis velk, vecīt. Atver logu!
, 2010-10-13 22:23, pirms 14 gadiem
Unikālitātes paraugs ir Ronaldinju. Kaut ko tādu futbola pasaule var redzēt labi, ja reizi 50 gados. Meistars šī vārda visaugstākajā pakāpē un nozīmē.
, 2010-10-13 22:25, pirms 14 gadiem
basiiiccc rakstīja: ja butu sekojis citigi futbolam, tad redzetu ka tas bums nenotik parejot uz Milanu, bet jau pedeja gada vinjs neko vairs nespeja vilkt barca, tapec ari no vinja atvadijas katalonijas klubs..
paspēji piesieties! ar to arī apsveicu!
, 2010-10-13 22:34, pirms 14 gadiem
būtu jau ideāli.
, 2010-10-13 22:37, pirms 14 gadiem
Pēdējo gadu vislabākais futbolists,-tieši savas ''manieres'' dēļ! Nezinu,kurš vēl tik skaisti (vārda tiešā nozīmē) uzņem un piespēlē bumbu,plus arī soda sitieni un piespēles. Bet,viņa standartsituācijas arvien būs ''pērles''! Un,nevajag teikt,ka tas viss bija pagātnē...!
, 2010-10-13 23:03, pirms 14 gadiem
Ronijs bija vienkārši drusku izlaidis sevi no grožiem, kaut gan pēdējos divus gadus cenšas atgūt savu formu - un es ceru, ka tas arī viņam izdosies..

P.S. 3.bp.blogspot.com
Slēpts komentārs: apeirons
, 2010-10-14 00:01, pirms 14 gadiem
nu ja mani atmiņa neviļ,tad PSG viņam nemaz tik spozi negāja,visu laiku konfliktēja ar treneri utt,man jau vairāk liekas ka kā jau visi brazīļi uz karjēras beigām atgriezīsies mājās
, 2010-10-14 00:08, pirms 14 gadiem
Vēl vismaz pāris sezonas ir jāspēlē kādā augstāka līmeņa klubā par PSG, kaut vai tajā pašā Milānā. Par to Kakā nekas vēl nav zināms īsti...

Tikai nesaprotu to, kāpēc viņu vēl joprojām neizmēģina izlasē? Kāds vēl jaunais Brazīlijas modelis... lai paskatās kā uz komandu spēlē Ronijs. + vēl liela pieredze, tas būtu tieši laikā brazīļiem.
Cirvis bija Dunga un cirvis ir arī Mano Menezes
, 2010-10-14 09:30, pirms 14 gadiem
Barca7 rakstīja:
Menezess taisa komandu 2014. gadam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
2

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.
Turīnas "Juventus" futbolisti un līdzjutēji Romas Olimpiskajā stadionā pēc triumfa 2024. gada Itālijas kausa izcīņā. Foto: Gregorio Borgia/AP/Scanpix
3

"Juventus" 15. triumfs Itālijas kausā, "Atalanta" neizraujas no finālu likstām

15. reizi turnīra vēsturē Itālijas kausa izcīņā triumfējusi Turīnas "Juventus", šovakar finālspēlē Romā ar 1:0 pieveicot Bergamo "Atalanta".
Olivjē Žirū. Foto: IPA/SIPA/Scanpix
1

"Milan" uzbrucējs Žirū vasarā pievienosies ASV futbola klubam "Los Angeles"

LETA--DPA. Francijas futbolists Olivjē Žirū vasarā pievienosies Ziemeļamerikas Augstākās futbola līgas (MLS) klubam "Los Angeles", otrdien paziņoja Losandželosas klubs.