Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

"Juventus" noslēdz līgumu ar Toni līdz 2012.gadam

"Juventus" noslēdz līgumu ar Toni līdz 2012.gadam
"Juventus" prezentē jaunieguvumu Luku Toni
Foto: lapresse

Itālijas A Sērijas futbola klubs Turīnas "Juventus" noslēdzis līgumu uz pusotru gadu ar valstsvienības uzbrucēju Luku Toni, kurš šosezon spēlēja "Genoa" rindās. Līdz ar to "Juventus" atradusi aizvietotāju Fabio Kvaljarellam, kurš vakardienas mačā pret "Parma" sarāva labās kājas saites, tāpēc viņam šī sezona ir beigusies.

"Juventus" šodien oficiāli paziņoja, ka ar 33 gadus veco Toni, kurš pārnācis bez transfēra maksas, parakstīta "ekonomiska" vienošanās līdz 2012.gada jūnijam. Tiek lēsts, ka Toni gada alga būs četri miljoni eiro; salīdzinājumam - Minhenes "Bayern" komandā viņš bija vislabāk apmaksātais spēlētājs ar desmit miljonu eiro algu. "Tik ļoti vēlējos nokļūt "Juventus", ka pat atteicos no pretenzijām uz lielāku samaksu," izteicās Toni.

2006.gada Pasaules kausa ieguvējs un bijušais "Fiorentina" spēlētājs 2007.gadā pārcēlās uz "Bayern", kurā aizvadīja vairākas spožas sezonas, taču līdz ar trenera Luisa van Gāla ierašanos uzbrucējs pamazām zaudēja vietu sastāvā un tika izīrēts "Roma" klubam. Drīzumā lielais algas cipars piespieda "Bayern" vadību lauzt līgumu ar itāli, tāpēc šīs sezonas sākumā Toni kā brīvais aģents pievienojās "Genoa". Savas karjeras beigu posmā spēlētājs beidzot nokļuvis vienā no Itālijas slavenākajiem klubiem. "Esmu priecīgs, mans sapnis ir piepildījies," atzina uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
AFP


, 2011-01-07 23:46, pirms 13 gadiem
Paldies, Evita, ka ziņa publicēta jau šodien!
Lai arī kādā formā nebūtu Toni, pēc Kvaljarellas nopietnā savainojuma bija skaidrs, ka "Juventus" par katru cenu jāpastiprina uzbrukuma līnija. Bija arī pāris citas opcijas, bet tās diemžēl atkrita.
Ceru, ka Toni godam valkās 20 numuru un balstīs Turīnas klubu grūtā brīdī. Viegli nebūs, bet jāstrādā!
, 2011-01-07 23:48, pirms 13 gadiem
Ak Dievs Man trūkst vārdu, tad jau labāk Immobili no Sjēnas atpakaļ varēja pasaukt. Bijušais Romanista Juventus rindās, man paliek slikti Pietiek ar Zebinas "slavas dienām", redzēs, ko šis iespēs.
, 2011-01-07 23:53, pirms 13 gadiem
karma. tā ir ka nebija uzstājīgāki un neizrādīja lielāku interesi par makedu.
, 2011-01-07 23:55, pirms 13 gadiem
nevaru teikt, ka es esmu sajūsmā, bet viņš pārliecina vairāk nekā, piemēram, Amauri un Jakvinta. tomēr viņš bija augstāka līmeņa spēlētājs pēdējās sezonās un tieši tas liek cerēt uz to, ka vismaz nedaudz atdzīvosies Juvē. viss, kas viņam ir vajadzīgs, ir laba attieksme no komandas. flangi mums labi, tā kā sitīs.
protams, plusīgākais pluss šajā ziņā ir tas, ka viņš tika iegūts par brīvu. ja par viņu vēl būtu jāatdod nauda, nu tas tā būtu katastrofa..
, 2011-01-08 00:05, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Ak Dievs Man trūkst vārdu, tad jau labāk Immobili no Sjēnas atpakaļ varēja pasaukt. Bijušais Romanista Juventus rindās, man paliek slikti Pietiek ar Zebinas "slavas dienām", redzēs, ko šis iespēs.
Tak kas viņš par "Romanistu", ja nav tur ne cik diži spēlējis? Man viņš vairāk saistās ar Lipi, jo tieši tas viņu paņēma Itālijas izlasē, kur Toni kļuva par pasaules čempionu. Ok, nav vairs Toni tajā labākajā formā, bet pamata antipātijām arī nav daudz, jo viņš būtībā ir cilvēks-Itālija, spēlējis visdažādākajos klubos.
Kā teiktu romieši: "Equi donati dentes non inspiciuntur."
, 2011-01-08 00:07, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tak kas viņš par "Romanistu", ja nav tur ne cik diži spēlējis? Man viņš vairāk saistās ar Lipi, jo tieši tas viņu paņēma Itālijas izlasē, kur Toni kļuva par pasaules čempionu. Ok, nav vairs Toni tajā labākajā formā, bet pamata antipātijām arī nav daudz, jo viņš būtībā ir cilvēks-Itālija, spēlējis visdažādākajos klubos.
Tev jau, nu, vajadzētu zināt, ka no viņa vairs nekas nav palicis pāri. Pat Destro bija izkonkurējis Toni Dženovā, tas jau par daudz ko liecina. 4 miljoni gadā?! Njā, nemācamies no kļūdām, nez vai kas sanāks, tas pats Amauri vai Vinnijs vien būs - dažās spēlēs uzplaiksnīs, pārējo laiku kuli kasīs.
, 2011-01-08 00:12, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Tev jau, nu, vajadzētu zināt, ka no viņa vairs nekas nav palicis pāri. Pat Destro bija izkonkurējis Toni Dženovā, tas jau par daudz ko liecina. 4 miljoni gadā?! Njā, nemācamies no kļūdām, nez vai kas sanāks, tas pats Amauri vai Vinnijs vien būs - dažās spēlēs uzplaiksnīs, pārējo laiku kuli kasīs.
Joprojām ceru, ka varbūt Luka tomēr atdzīvosies. Traumas jau bija tās, kas viņu "Bayern" sabeidza. Arvien škrobojos par to Ahilleju. Nekas, pamēģināsim viņu vismaz, kamēr Kvaljarella ārā no ierindas, un tad jau redzēs. Sliktāk jau nebūs.
, 2011-01-08 00:40, pirms 13 gadiem
šitas ir švakulis, bet tādai līgai un komandai, tādi spēlētāji.
, 2011-01-08 00:46, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: šitas ir švakulis, bet tādai līgai un komandai, tādi spēlētāji.
Labi, ka Anglijā tavai komandai viss iet kā pa diedziņu un klubā spēlē ~8 pašmāju izaudzinātie, oh, wait.. Tur tak sen jau nekas netiek audzināts, bet gan apzagtas nabadzīgākās komandas un visa spēlē balstās uz pensionāriem - Skoulzu un Gigsiju, labi, piemetīsim vēl klāt aizvēsturisko Van der Sāru un slinkuma iemiesojumu Berbu . Jā, tas tiešām ir pasaules labākais klubs!
, 2011-01-08 00:49, pirms 13 gadiem
Nipem,ja jau taa liiga ir tik shvaka,kaa tu saki,tad kaa tu izskaidrosi to,ka shiis ligas parstave uzvareja pagajusas sezonas cempionu ligas finala?
, 2011-01-08 00:57, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Labi, ka Anglijā tavai komandai viss iet kā pa diedziņu un klubā spēlē ~8 pašmāju izaudzinātie, oh, wait.. Tur tak sen jau nekas netiek audzināts, bet gan apzagtas nabadzīgākās komandas un visa spēlē balstās uz pensionāriem - Skoulzu un Gigsiju, labi, piemetīsim vēl klāt aizvēsturisko Van der Sāru un slinkuma iemiesojumu Berbu . Jā, tas tiešām ir pasaules labākais klubs!
neapvainosim neveiksminiekus... viņiem tomēr vēl tāls ceļš ejams līdz tai līgai par kuru viņš pļerkst. nebūs labi uzreiz tā izteikt viņiem patiesību acīs.
, 2011-01-08 00:59, pirms 13 gadiem
biiiskaps rakstīja: Nipem,ja jau taa liiga ir tik shvaka,kaa tu saki,tad kaa tu izskaidrosi to,ka shiis ligas parstave uzvareja pagajusas sezonas cempionu ligas finala?
tur jau tā sāls, ka līga ir līmeni vājāka kā tas, piemēram, ir Anglijā. Inter vispār jau labs sastāvs bija uz kopējā fona un kopā ar izcilu treneri un labi nostrādātu aizsardzības futbolu paņēma CL.
, 2011-01-08 01:00, pirms 13 gadiem
Andromeeds rakstīja: Labi, ka Anglijā tavai komandai viss iet kā pa diedziņu un klubā spēlē ~8 pašmāju izaudzinātie, oh, wait.. Tur tak sen jau nekas netiek audzināts, bet gan apzagtas nabadzīgākās komandas un visa spēlē balstās uz pensionāriem - Skoulzu un Gigsiju, labi, piemetīsim vēl klāt aizvēsturisko Van der Sāru un slinkuma iemiesojumu Berbu . Jā, tas tiešām ir pasaules labākais klubs!
skaists teksts. Man patika it īpaši rinda par to, ka spēle balstas uz Skoulsu un Gigsu. Vispār esi lietas kursā cik spēļu abi šie spēlētāju šosezon ir aizvadijuši? Un pasaules labākais klubs viņš ir daudzu iemeslu dēļ.
, 2011-01-08 01:02, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: skaists teksts. Man patika it īpaši rinda par to, ka spēle balstas uz Skoulsu un Gigsu. Vispār esi lietas kursā cik spēļu abi šie spēlētāju šosezon ir aizvadijuši? Un pasaules labākais klubs viņš ir daudzu iemeslu dēļ.
.........................nu tad pie nākamā MU veiksmes raksta gaidam Tavus iemeslus.
, 2011-01-08 01:02, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: neapvainosim neveiksminiekus... viņiem tomēr vēl tāls ceļš ejams līdz tai līgai par kuru viņš pļerkst. nebūs labi uzreiz tā izteikt viņiem patiesību acīs.
Lūdzu, vari norādīt, kura ir tā apslēptā patiesība, par kuru zin tikai veiksminieku ( ) Juventus fani?
, 2011-01-08 01:09, pirms 13 gadiem
Man gan Amauri, gan Toni asociējas ar uzbrucējiem, kas tagadējā izskatā derīgi tikai bumbas nomešanai (no Toni, manuprāt, var arī vairāk sagaidīt) - kā Juventus turpinās, es nezinu, taču skaidrs, ka Quagliarellas savainojums ir liels zaudējums cīņas turpināšanai par Scudetto. Vispār, kad Fabio tika izīrēts no Napoli, es vairs īpaši neticēju viņa spējās, taču viņš kļuva par vienu no galvenajiem Juves vilcējiem uzbrukumā - varbūt notiks Toni renesanse un arī viņam kas tamlīdzīgs izdosies...?
Delneri -> Cassano? Lai arī man ir šaubas par to, ka Juventus spētu turēt Cassano grožos, tā vien šķiet, ka Juvei nebija taisnība, kad Cassano variants tika atmests. Anyway, kā Milānas fans, pagaidām esmu priecīgs, ka tas tā notika.
, 2011-01-08 01:10, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: .........................nu tad pie nākamā MU veiksmes raksta gaidam Tavus iemeslsu.
vai tiešām vajag?
, 2011-01-08 01:13, pirms 13 gadiem
vechi, ludzu, tikai neatklajiet NIPEMam patiesibu!

NIPEM rakstīja: Lūdzu, vari norādīt, kura ir tā apslēptā patiesība, par kuru zin tikai veiksminieku ( ) Juventus fani?
, 2011-01-08 01:38, pirms 13 gadiem
Juventus paraksta vēl vienu pensi, bet nu priekš Old Lady šis būs gana labs, nav jau tā, ka viņi cīnītos par kādu titulu(ja nu vienīgi viņu galvās )
, 2011-01-08 04:08, pirms 13 gadiem
Es vispār vairs neredzu iemeslu atbildēt kaut kādiem vergu bērniem uz muļķīgām provokācijām pie A sērijas rakstiem. Kāpēc?

1)viņi pat nevar iedomāties, ka mūsdienās kāds klubs varētu kaut ko jēdzīgu izaudzināt, jo viņu iemīļotajā līgā tituli tiek nopirkti nevis izcīnīti, un ar to nedomāju parastus totalizatora skandālus, bet gan nopietnu "glory-hunter" politiku, kura slēptais galvenais mērķis ir pārdot pēc iespējas vairāk krekliņu.

2)šie mūsu mazie līdzpilsoņi vēl nav sagremojuši faktu, ka pašreizējie Eiropas klubu čempioni nāk tieši no A sērijas. Bet to var piedot, jo viņiem nav ne mazākās nojausmas par šīs līgas kvalitāti, jo viņu verdzībā nokļuvušie vecāki māca saviem bērniem, ka vagaru futbols jāmīl, bet pārējā pasaule futbolu vispār spēlēt neprot.

3)jau pats apgalvojums, ka kaut kāds Man Utd varētu būt pasaules labākais klubs ir nožēlojams, ņemot vērā, ka viņi nav pat savas valsts čempioni, turklāt pēc viena spēlētāja aiziešanas uz starptautiskās skatuves izskatās arvien nožēlojamāk (tāpēc drīzumā viņu vienīgā cerība arī būs tikai pliks valsts čempionu tituls - valsts, kuras spogulis ir tās izlase). Pat viņu pilsētas otrs klubs drīz paies "sarkanajiem velniem" garām. Izskatās, ka vecais Siers dara visu, lai klubs pēc viņa pensionēšanās vairs nespētu sasniegt neko ievērojamu un viņa pēcteči nespētu atkārtot un kur nu vēl labot skotu Siera rekordus.

Tā ir tikai maza daļiņa no lielās un rūgtās patiesības, bet vidējiem prātiem to skaidrot būtu lieki - tā pat jau viņi nesapratīs, bet turpinās skandēt kaut kur vergu zemē sagramstītas gudrības.
, 2011-01-08 08:18, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: 3)jau pats apgalvojums, ka kaut kāds Man Utd varētu būt pasaules labākais klubs ir nožēlojams, ņemot vērā, ka viņi nav pat savas valsts čempioni, turklāt pēc viena spēlētāja aiziešanas uz starptautiskās skatuves izskatās arvien nožēlojamāk (tāpēc drīzumā viņu vienīgā cerība arī būs tikai pliks valsts čempionu tituls - valsts, kuras spogulis ir tās izlase). Pat viņu pilsētas otrs klubs drīz paies "sarkanajiem velniem" garām. Izskatās, ka vecais Siers dara visu, lai klubs pēc viņa pensionēšanās vairs nespētu sasniegt neko ievērojamu un viņa pēcteči nespētu atkārtot un kur nu vēl labot skotu Siera rekordus.

Tā ir tikai maza daļiņa no lielās un rūgtās patiesības, bet vidējiem prātiem to skaidrot būtu lieki - tā pat jau viņi nesapratīs, bet turpinās skandēt kaut kur vergu zemē sagramstītas gudrības.
man tev tikai jautājums - vai tu tiešām esi tāds muļķis, par kādu izliecies vai arī šoreiz to tiešām domā nopietni? Es Mančestras United neuzskatu par šī mirkļa labāko klubu, bet gan.. teiksim, desmitgades. Nesaprotu kādēļ tu pēkšņi sāc rakstīt, ka United būtu problēmas CL, ja nākamajā posmā nāk kkāda Marseļa. Varētu teikt, ka viena līmeņa komanda ar nožēlojamo Juventus.

Negribu tev piekasīties katram vārdam, kgan tavā tekstā katra izteiktā domā ir izfantazēta, tikai nesaprotu kādēļ tu piekasies Anglijas izlasei par rezultātiem, ja Itālijas rezultāti šogad ir identiski?
, 2011-01-08 09:15, pirms 13 gadiem
Prieks par Toni sapņa piepildījumu. Nu tagad baumām ir pienācis gals. Zināju, ka viņš nepāries uz Spartak. Tā vietā atrada kaut ko daudz labāku un skaļāku - Juventus. Jāsaka atklāti, ka man tomēr tas liekas negaidīti, jo Genoa rindās nekāda zvaigzne viņš nebija. Cita lieta, ka Kvaljerella guva nopietnu savainojumu un viņu paņēma kā aizvietotāju. Juventus izvēlējās izdevīgu variantu - labs uzbrucējs ar pieredzi bez pārejas maksas un ar salīdzinoši mazu algu. Nu baumām par Benzemā pāreju uz Juventus arī ir beigas. Real gribētu piķi tomēr, tā vietā Juventus paņem Toni. Lai veicas, Luka! Ticu, ka viņš vēl spēj atgriezties tai formā, kādā bija, spēlējot Bayern!
, 2011-01-08 09:56, pirms 13 gadiem
Interesanti, kā norisinās strīdi par futbolu.Ja kāds fans kaut ko pasaka par kādu klubu, tad tā fana klubs tiks "nogalināts" visiem iespējamajiem salīdzinājumiem.Varu derēt Hose naids pret United ir tīri mana mīļākā kluba fanu dēļ...
, 2011-01-08 10:11, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: man tev tikai jautājums - vai tu tiešām esi tāds muļķis, par kādu izliecies vai arī šoreiz to tiešām domā nopietni? Es Mančestras United neuzskatu par šī mirkļa labāko klubu, bet gan.. teiksim, desmitgades. Nesaprotu kādēļ tu pēkšņi sāc rakstīt, ka United būtu problēmas CL, ja nākamajā posmā nāk kkāda Marseļa. Varētu teikt, ka viena līmeņa komanda ar nožēlojamo Juventus.

Negribu tev piekasīties katram vārdam, kgan tavā tekstā katra izteiktā domā ir izfantazēta, tikai nesaprotu kādēļ tu piekasies Anglijas izlasei par rezultātiem, ja Itālijas rezultāti šogad ir identiski?
Desmitgades labākā komanda varētu būt "Barcelona", bet ne jau nu Man Utd. Kā aizgāja Ronaldu, tā nolika savas pretenzijas uz favorītu statusu Čempionu līgā. Great Success! Pašlaik Man Utd talanta un viduvējības ir puse uz pusi, tāpēc arī var cīnīties galvenokārt ar "Valencia" līmeņa komandām...es teicu cīnīties, nevis uzvarēt. Kad Siers aiziest, tad tikai sāksies lielās problēmas, jo diez vai kāds cits šo klubu pavilks. Varbūt atnāks glābējs Benitess? Jebkurā gadījumā, es neliktu naudu pat uz to, ka Man Utd varētu būt nākamās 5gades labākais klubs Anglijā. Es patiešām nezinu, kā Tu pārdzīvosi faktu, ka Man Utd pēc laika vairs nebūs pat spēcīgākais klubs pilsētā.

p.s.- Itālijas izlases pērnais modelis tiešām nebija tas spēcīgākais, tomēr tā vismaz pirms 4 gadiem izcīnīja Pasaules kausu, atšķirībā no Anglijas, kuras sniegums ir nožēlojams ilgtermiņā. Tā jau iet tādai leģionāru līgai. Moš Fergusons atbalstīs izlasi un nopirks vēl kādu jaunu brazīlieti vai čīčū?
, 2011-01-08 10:16, pirms 13 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: Interesanti, kā norisinās strīdi par futbolu.Ja kāds fans kaut ko pasaka par kādu klubu, tad tā fana klubs tiks "nogalināts" visiem iespējamajiem salīdzinājumiem.Varu derēt Hose naids pret United ir tīri mana mīļākā kluba fanu dēļ...
Ja tā labi padomā, tad Tev patiešām taisnība. Savulaik man Man Utd pat nebija nesimpātisks, jo tur spēlēja gan Šmaihels, gan Kantonā. Ak jā, un tad tikai retajam bija Internets
, 2011-01-08 10:18, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Desmitgades labākā komanda varētu būt "Barcelona", bet ne jau nu Man Utd. Kā aizgāja Ronaldu, tā nolika savas pretenzijas uz favorītu statusu Čempionu līgā.
Oho. Kopš kura laika tu tā izsakies par Ronaldu..? Vēl, kas ienāca prātā.. moš Juve šo pērk dēļ krekliņiem? Pasaules čempions un tā..
, 2011-01-08 10:26, pirms 13 gadiem
AicisAicis rakstīja: Oho. Kopš kura laika tu tā izsakies par Ronaldu..? Vēl, kas ienāca prātā.. moš Juve šo pērk dēļ krekliņiem? Pasaules čempions un tā..
Mamma man mācīja teikt taisnību, un attiecībā uz CR7 un Man Utd fakti runā paši par sevi. Un Toni? Toni neviens nepērk, ja gadījumā nelasīji rakstu.
, 2011-01-08 10:30, pirms 13 gadiem
Nu nepiesienies vārdiem. Domāju, ka domas gājienu Tu saprati Un ja tā paskatās, tad Real CR7 pēc statistikas iet pat labāk kā MU. Manchester United 196 spēlēs 84 vārti, bet Real 46 (!) spēlēs 45 (!) vārti. Ok nav vēl tituli, bet gan jau tie būs. Lai Tev jauka diena.
, 2011-01-08 10:39, pirms 13 gadiem
AicisAicis rakstīja: Nu nepiesienies vārdiem. Domāju, ka domas gājienu Tu saprati Un ja tā paskatās, tad Real CR7 pēc statistikas iet pat labāk kā MU. Manchester United 196 spēlēs 84 vārti, bet Real 46 (!) spēlēs 45 (!) vārti. Ok nav vēl tituli, bet gan jau tie būs. Lai Tev jauka diena.
Viennozīmīgi, jo La Liga ir lielāka plaisa starp vadošajiem un pārējiem klubiem. Grēks būtu nesist Tomēr salīdzinājums nav gluži korekts, jo uz Man Utd CR7 neatnāca kā zvaigzne. Diemžēl portugālis "Real" ir gadījies laikā, kad galvenie konkurenti ir labākais klubs pasaulē, tā ka ar titulu izcīnīšanu viegli nebūs.
Paldies!
, 2011-01-08 11:14, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Viennozīmīgi, jo La Liga ir lielāka plaisa starp vadošajiem un pārējiem klubiem. Grēks būtu nesist Tomēr salīdzinājums nav gluži korekts, jo uz Man Utd CR7 neatnāca kā zvaigzne. Diemžēl portugālis "Real" ir gadījies laikā, kad galvenie konkurenti ir labākais klubs pasaulē, tā ka ar titulu izcīnīšanu viegli nebūs.
Paldies!
Pilnīgi piekrītu.
, 2011-01-08 11:20, pirms 13 gadiem
Hose, lai nu kurš runātu par ''muļķīgām provokācijām'' pie citu līgu apskatiem...
, 2011-01-08 12:05, pirms 13 gadiem
Tikai delj kreklinjiem nevienu nenem. Ari delj kreklinjiem - jaa. Galu galaa Juventus vienmer ir pratis ari saimniekot.
Par Luku - neviens protams nevar dot 100%, bet loti gribetos lai notiek ta, ka raksta reikons. Vel jo vairak tapec, ka Toni pec visas savas pasaules staigashanas var atrast vietu (protams bija Bayern) kur vinju patiesham ciena. Juve ir vieta, kur speletaji biezak neka vairakumaa komandu kljust par legendu, jo blakus skaidram aprekinam seit (un A serijaa vispar) patiesam ciena ari futbolu. EPL komercalizacija "pari visam" reizem patiesam skebina.

AicisAicis rakstīja: Oho. Kopš kura laika tu tā izsakies par Ronaldu..? Vēl, kas ienāca prātā.. moš Juve šo pērk dēļ krekliņiem? Pasaules čempions un tā..
, 2011-01-08 12:25, pirms 13 gadiem
johoho rakstīja: Hose, lai nu kurš runātu par ''muļķīgām provokācijām'' pie citu līgu apskatiem...
Iesaku vairāk lasīt rakstus par A sēriju un Bundeslīgu. Tad gan jau sapratīsi, kā mana kritiskā nostāja pret EPL vairāk tomēr ir pretreakcija, nekā svēta pārliecība. Vispār neuzskatu, ka vajadzētu salīdzināt pilnīgi atšķirīgas līgas un vienam otram bāzt ģīmī kaut kādus stereotipus. Bet ja reiz daļa EPL pielūdzēju šo slimību nav izslimojuši, tad arī mēs vienmēr varam atrast mīnusus viņu iemīļotajā līgā, jo neviens jau nav ideāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Florences "Fiorentina" vārtu guvuma Bergamo. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Scanpix
1

Eirokausu finālos sarūgtinātā "Fiorentina" neļauj "Atalanta" tikt A sērijas pirmajā trijniekā

Divos UEFA Eiropas Konferences līgas finālos pēc kārtas zaudējusī Florences "Fiorentina" Itālijas A sērijas sezonas pēdējā spēlē izbraukumā pieveica (3:2) Bergamo "Atalanta", neļaujot šīs sezonas Eiropas līgas uzvarētājai kāpt uz goda pjedestāla.
Frančesko Ačerbi. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Eiropas čempionei Itālijai nāksies iztikt bez A sērijas čempiona Ačerbi

LETA--AFP. "Euro 2020" čempione futbolā Itālijas izlase šā gada meistarsacīkstēm turpina gatavoties bez centra aizsarga Frančesko Ačerbi, apstiprināja valstsvienības galvenais treneris Lučāno Spalleti.
Marko Arnautovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas titulu izcīnījusī "Inter" sezonu pabeidz ar neizšķirtu

Šovakar Itālijas A sērijas sezonas noslēdzošo spēli aizvadīja čempione Milānas "Inter", kas viesos cīnījās neizšķirti 2:2 pret "Verona". Čempionu labā abus vārtus guva austrietis Marko Arnautovičs.