Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Benitess: "Hamšīkam ir vairāk taktiskās inteliģences nekā Džerardam"

Benitess: "Hamšīkam ir vairāk taktiskās inteliģences nekā Džerardam"
Mareks Hamšīks Slovākijas izlases treniņā
Foto: AP/Scanpix

Itālijas augstākās līgas kluba ''Napoli'' galvenajam trenerim Rafaelam Benitesam preses pārstāvji pēc izcīnītas uzvaras (4:2) pret ''Chievo'' lūdzu salīdzināt Stīvenu Džerardu un viņa pašreizējās komandas līderi Mareka Hamšīku. Spānis atzina, ka ''Liverpool'' futbolists ir fiziski spēcīgāks, bet slovākam ir vairāk taktiskās inteliģences.

Aizvadītajā kārtā pret ''Chievo'' Mareks Hamšīks guva divus vārtus, to paveicot otro spēli pēc kārtas, kas viņam dod līderpozīcijas labāko bombardieru sarakstā. Pēc mača žurnālisti galvenajam trenerim Rafaelam Benitesam, kurš sešus gadus strādājis ar Anglijas Premjerlīgas klubu ''Liverpool'', lūgts salīdzināt Hamšīku ar ilggadējo ''Liverpool'' līderi Stīvenu Džerardu. Spāņu speciālists viennozīmīgu atbildi, kurš ir labāks gan nesniedza.

''Skaidrs, ka viņš Hamšīks ir ļoti svarīgs priekš mums - viņš citiem priekšējās līnijas futbolistiem izbrīvē daudz vietas. Vai Hamšīks ir tāda paša līmeņa kā Stīvens Džerards? Viņi ir dažādi spēlētāji - Hamšīkam nav Džerarda fiziskā spēka, bet tajā pašā laikā viņam piemīt lielāka taktiskā inteliģence. Viņš pašlaik ir ''Napoli'' komandas galvenais spēks,'' tā Itālijas A sērijas vienas no spēcīgākajām komandām galvenais treneris.

Itālijas augstākajā līgā ''Napoli'' ir divas uzvaras tikpat spēlēs, bet tāds pats rādītājs ir arī ''Inter'', ''Roma'', ''Fiorentina'' un ''Juventus'' vienībām. 3. kārtā Itālijā norisināsies pēc izlašu pārtraukuma - 15. septembrī.

Izmantotie resursi:
ESPN


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-02 17:39, pirms 11 gadiem
Lai ko tādu secinātu, gudrība nav obligāts priekšnoteikums. Hamšīks patiešām ir inteliģences kalngals.
, 2013-09-02 18:16, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Lai ko tādu secinātu, gudrība nav obligāts priekšnoteikums. Hamšīks patiešām ir inteliģences kalngals.
Tāpat kā tu

Ļoti labs, inteliģents spēlētājs, bet nu pagaidām viņš Džerardam var tikai ūdeni pienest.
, 2013-09-02 19:04, pirms 11 gadiem
Hamšiks ir zvērs. Napoli sastāvs ar Kajehonu, Pandevu un Iguainu izskatās būs vienīgie, kas varēs konkurēt ar Juvi par titulu (neizslēdzu vēl AC Milan)
, 2013-09-02 19:12, pirms 11 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Hamšiks ir zvērs. Napoli sastāvs ar Kajehonu, Pandevu un Iguainu izskatās būs vienīgie, kas varēs konkurēt ar Juvi par titulu (neizslēdzu vēl AC Milan)
Es noteikti neizslēgtu arī Fiorentina, bet nu pēc squad depth nevajadzētu Juvei būt problēmām visas sezonas garumā. 2.vietu gan Napoli vajadzētu pacelt droši. Es arī uz to ceru.
FORZA JUVE!
, 2013-09-02 19:26, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Tāpat kā tu

Ļoti labs, inteliģents spēlētājs, bet nu pagaidām viņš Džerardam var tikai ūdeni pienest.
Paldies! Negaidīju šādu komplimentu no Tevis Bet par Džerardu nepiekritīšu. Uzskatu, ka Hamšīks ir taktiski inteliģentāks. Bet tas ir tikai viens no komponentiem.
, 2013-09-02 20:05, pirms 11 gadiem
Lai neviens neapvainojas...
bet...
pērn redzēju, kā Benitesam pašam ar to taktisko inteliģenci.
Viss ko var teikt... paldies, ka palīdzēja Blues kuģim nenogrimt. Bet nu caurmērā bija bēdu ieleja
, 2013-09-03 06:10, pirms 11 gadiem
drīz pasaulē nebūs nekā īsta, viss būs standarta frāzes pēc spēlēm, lojalitātes peak esot katrā nākamajā klubā on tā tālāk un tā vēljoprojām. lai vai cik daudz esmu itāļu futbolā un cik maz premjerā, tur nav ko salīdzināt.... lai arī džerardam pēdējie gadi nav bijuši labākie viņš ir daudz pārāks par mareku, ceru kādreiz ieraudzīt džerardu kādā citā, spēcīgā, klubā.
Braians Kristante spēlē pret "Udinese". Foto: IPA/SIPA/Scanpix

"Roma" laimīgas beigas iepriekš pārtrauktajā spēlē, Kannavaro debija pie "Udinese" stūres

Itālijas A sērijas 32. kārtas spēlē "Roma" futbolisti 11 dienas pēc tās sākuma pieveica (2:1) "Udinese". 14. aprīlī iesāktā cīņa toreiz tika pārtraukta 72. minūtē, kad saļima "Roma" aizsargs Evans Ndikā. Kotdivuārietis pēcāk tika izrakstīts no slimnīcas un piedalās treniņos, taču nav ticis iekļauts spēļu pieteikumos.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.