Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dani Alvess Parīzi Mančestras vietā izvēlējās Neimāra iespējamās pārejas dēļ

Dani Alvess Parīzi Mančestras vietā izvēlējās Neimāra iespējamās pārejas dēļ
Neimārs un Dani Alvess
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases labās malas aizsargs Dani Alvess pēdējā brīdī izvēlējās tomēr pāriet uz PSG, nevis Mančestras "City", ko vada viņa bijušais treneris Barselonā Žuzeps Gvardiola. Globo un Le Parisien ziņo, ka iemesls esot bijis Neimāra nodoms pārcelties uz Parīzi.

Neimāra potenciālās rekordpārejas (222 miljoni eiro) sakarā joprojām netrūkst dažnedažādu baumu un pat ļoti pretrunīgas informācijas. Pirms nedēļas Spānijas un Brazīlijas mediji bija pārliecināti, ka Neimārs ir nolēmis doties uz PSG. Vēl svētdien Madrides "Real" pietuvinātais laikraksts Marca vēstīja, ka darījums ir tikai laika jautājums, bet svētdien vēlu vakarā ar negaidītu ierakstu sociālajos tīklos nāca klajā Žerārs Pikē, tieši nepasakot, taču pārliecinoši liekot noprast, ka brazīlietis paliks "Barcelona".

Katalonijas mediji jau bija droši, ka Neimārs tiešām ir pārdomājis, tomēr arī šī nostāja pamazām zaudējusi savu spēku un franču laikraksti uzskata, ka Neimārs joprojām ir tuvāk Parīzei nekā Barselonai. Brazīlijas izdevums Globo ziņo, ka brazīliešu superzvaigzne iepriekš jau esot atklājis PSG brazīliešiem Tjagu Silvam un Markinjusam par savu pāreju, taču tad spēlē esot iesaistījušies "Barcelona" vadošie futbolisti – Pikē, Lionels Mesi, Luiss Svaress un citi -, kuru dēļ Neimārs tiešām esot sācis pārdomāt.

Tomēr galīgā lēmuma nav joprojām, un situāciju sarežģa arī tas, ka Neimāra puse viņa palikšanas gadījumā vēlas atkārtotu algas pielikumu. Vairāk maksāt gan nevēlas "Barcelona", kas pirms gada pēc PSG izrādītās intereses viņam algu jau praktiski dubultoja – no astoņiem līdz 15 miljoniem eiro pēc nodokļu nomaksas. PSG pašlaik esot gatava galdā likt 30 miljonu lielu algu.

Vēl viens spēlētājs, kuram Neimārs esot pateicis par nodomu doties uz Parīzi, ir Dani Alvess, ar kuru viņš kopā pavadīja atvaļinājumu. Tieši Neimāra potenciālā pāreja esot kļuvusi par izšķirošo faktoru, kādēļ Alvess pēc Turīnas "Juventus" pamešanas devies uz Parīzi, nevis Mančestru. Šo informāciju ziņo gan Globo, gan PSG pietuvinātais laikraksts Le Parisien, kas raksta, ka Neimāra papildu prasība PSG vadībai esot viņa laba drauga Koutinju un vēl divu pasaules klases spēlētāju iegāde. "Liverpool" līdera Koutinju darījums gan ir ļoti rūti realizējams, tāpat kā arī cita Neimāra drauga Alekša Sančesa pāreja – čīlietis esot piekritis PSG piedāvājumam, tomēr Londonas "Arsenal" neparko negrib šķirties no sava uzbrucēja.

Ja Neimārs pievienosies PSG, tas, visticamāk, notiks šīs nedēļas laikā. Šovakar abi klubi rīkos atsevišķas preses konferences, kurās piedalīsies arī Pikē un Edinsons Kavani, un, iespējams, ka tajās varētu tikt ieviesta kaut nedaudz lielāka skaidrība.

Izmantotie resursi:
Vaivém de Neymar: craque muda de ideia e quer...
leparisien.fr


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-25 20:53, pirms 7 gadiem
Da cik var šo operu malt? Sportacentrs pārvērties ne tikai par uzvārdu kropļošanas portālu,bet arī par baumu portālu. Spilgtākie piemēri Entonijs un Neimārs.
, 2017-07-25 20:53, pirms 7 gadiem
Neimāram ir reāli galvā sakāpis. Ne tikai pats lielu naudu grib (nerunājot jau par pašu izpirkumu kā tādu 222 ļimaku vērtībā un par sankcijām no UEFA puses) vīņš vēl sāks tagad diktēt klubiem kādus spēlētājus iegādāties, lai viņš Dievs varbūt pārietu vai varbūt - paliktu. Ceru ka Klops nepadosies un Koutinjo nekad neatdos, tāpat kā Vengers - Sančesu. Visas šīs operas rezultātā Neimars kā cilvēks man ir palicis nesimpātisks. Un man galīgi neinteresē cik viņš ir vai nav liela zvaigzne.
, 2017-07-25 20:56, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Da cik var šo operu malt? Sportacentrs pārvērties ne tikai par uzvārdu kropļošanas portālu,bet arī par baumu portālu. Spilgtākie piemēri Entonijs un Neimārs.
Bet cilvēkiem tak ziepju operas ļoti patīk un runa ir par 222 ļimakiem arī - tas ir kas nebijis pasaules futbolā. Ar Entoniju un Irvingu basketbolā jau ar notiek tas pats - vesels meksikāņu seriāls.
, 2017-07-25 20:59, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Da cik var šo operu malt? Sportacentrs pārvērties ne tikai par uzvārdu kropļošanas portālu,bet arī par baumu portālu. Spilgtākie piemēri Entonijs un Neimārs.
Ieej ESPN youtube lapā,un tad tu uzzināsi ko nozīme bezdarbs..Katru dienu mēneša garumā runā par Melo treidu.Katru dienu viens un tas pats.CIlvēkiem grūti laiki vasarā
, 2017-07-25 21:01, pirms 7 gadiem
PSG sasukusi preses konferenci,ja pareizi saprotu 22:30 shodien,lai pazinjotu nopietnus leemumus
Tikmeer Liverpoolee ieradusies delegaacija no Barcelonas,lai tieshajaa uzsaaktu otro raundu sarunaas par iespeejamo Kautinjo paareju
, 2017-07-25 21:14, pirms 7 gadiem
Klopam ir jābūt slimam cilvēkam lai atdotu Kountinjo - komandas līderi jo tā grib Neimars. Ja Liverpool grib konkurēt EPL un Klopam ir nākotnes vīzija - tas nekad nenotiks. Lai tak tas Neimars iet ieskrieties. Iedomājies ka par naudu mūsdienās var pilnīgi visu. Būs ļoti skumji ja Klops padosies spiedienam. Sančesu es ar nekad neatdotu - kaut vai principa dēļ un viņš arī ir komandas līderis. Lai tad ar pēc gada iet kur acis rāda. Ja jau ir tik ietiepīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-25 21:50, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: No Klopa nekas nav atkarīgs, Bayern uzsvilpa un atdeva Goci, Levandovski
Tas bija Dortmundē, Liverpool tomēr ir turīgāks klubs. Un tik ļoti par izdevīgiem transfēriem nesatraucas. Labs piemērs tam ir Kerols.
, 2017-07-25 21:55, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: No Klopa nekas nav atkarīgs, Bayern uzsvilpa un atdeva Goci, Levandovski
Ābram, Dortmunde ir regulāri izpārdevusi savus labākos spēlētājus. Bet Klops uz Angliju atnāca lai izveidotu konkurētspējīgu komandu ar visām atbilstošām pilnvarām - ko paturēt sastāvā ko nē. Klops pagaidām ir ļoti strikti noraidījis Koutinjo pārdošanu jo viņš ir Liverpool komandas mugurkauls. Es jau nezinu ko Klops darīs ja viņam ļoti lielu naudu piedāvās. Bet Koutinjo pārdot būtu ļoti stulba rīcība visādā ziņā.
, 2017-07-25 23:58, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Es jau nezinu ko Klops darīs ja viņam ļoti lielu naudu piedāvās.
Tu šodien runā tā, it kā klubā visu noteiktu treneris. Jā ok- viņiem ir liela teikšana, bet maks tik un tā ir īpašnieku. Ja piedāvās par Koutinjo nereālu summu, tad Poolei būs grūti atteikt. Mūsdienās VISS ir nopērkams.

Par Sančesu arī biku pasmaidīju- ''Sančesu es ar nekad neatdotu - kaut vai principa dēļ un viņš arī ir komandas līderis. Lai tad ar pēc gada iet kur acis rāda.''
Tā Tu ātri vien bankrotētu, ja būtu uzņēmējs. It sevišķi šogad, kad Sančess ir sasniedzis savas karjeras lielāko vērtību.
, 2017-07-26 00:39, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Tu šodien runā tā, it kā klubā visu noteiktu treneris. Jā ok- viņiem ir liela teikšana, bet maks tik un tā ir īpašnieku. Ja piedāvās par Koutinjo nereālu summu, tad Poolei būs grūti atteikt. Mūsdienās VISS ir nopērkams.

Par Sančesu arī biku pasmaidīju- ''Sančesu es ar nekad neatdotu - kaut vai principa dēļ un viņš arī ir komandas līderis. Lai tad ar pēc gada iet kur acis rāda.''
Tā Tu ātri vien bankrotētu, ja būtu uzņēmējs. It sevišķi šogad, kad Sančess ir sasniedzis savas karjeras lielāko vērtību.
Es esmu Arsenal fans - tāpēc šāda mana reakcija ir loģiska. Protams mana pozīcija nav konstruktīva, jo nedomāju ka gada laikā Sančess pārdomās un paliks Arsenal. Ja domātu par naudu ta tagad protams vajadzētu viņu pārdot. Bet viņš ir komandas labākais spēlētājs un man ir ļoti nepatīkami Arsenal iedomāties bez Sančesa.
, 2017-07-26 01:11, pirms 7 gadiem
baac cik stundas nogaidiiju,bet Emerijs ar Kavani tik kaut ko par gatavoshanos procesu starpsezonaa paapljaapaaja
p.s.ljoti daudz baumas paraadiijushaas,ka Kautinjo piekritis paariet uz Barcu, tik tagad atliek vienoties klubiem,par naudas apmeeriem un vai kaadu speeleetaaju ar Barca klaat piemetiis,kaa runaa Liverpool ir kaara uz Andre Gomesu vai Rafinju
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Mbapē 2+1, Dembelē divi vārti, PSG atkal uzvar ar 4:1 un labo izbraukuma rekordu

Francijas futbola čempionātā Eirokausu ceturtdaļfinālistes vakar aizvadīja pārceltās spēles, un no Eirokausu komandām uzvarēja vienīgi lidervienība PSG, kas izbraukumā ar 4:1 sasita izkrišanas pretendenti "Lorient".
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).