Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Neimārs beidzot pievienojies PSG komandai

Neimārs beidzot pievienojies PSG komandai
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimārs šodien pievienojies Francijas titulētā futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) treniņnometnei, lai arī viņa ierašanās bija paredzēta nedēļu iepriekš, vēstīja Francijas mediji.

Iepriekš jau ziņots, ka Neimārs vēl vairāk saasinājis attiecības ar savu pašreizējo klubu PSG, norādot, ka viņa patīkamākās atmiņas saistās ar uzvaru tieši pret šo komandu, spēlējot "Barcelona" rindās.

PSG vienība atsāka treniņus 8. jūlijā, bet Neimārs, kuram nekas nav pretī atgriezties "Barcelona" rindās, treniņiem pievienojies nedēļu par vēlu. Spēlētāja nometne gan apgalvoja, ka iepriekš vienojusies ar kluba pārstāvjiem par futbolista pievienošanos PSG nedaudz vēlāk nekā paredzēts.

Francijas komanda pagājušonedēļ atbildēja ar draudiem veikt attiecīgus pasākumus pret pasaules dārgāko futbolistu, kurš teicās palicis Brazīlijā, lai piedalītos Neimāra Institūta rīkotā labdarības pasākumā - futbola sacensībās.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 27 gadus vecais Neimārs, par kuru PSG 2017. gadā samaksāja 222 miljonus eiro (250 miljonu ASV dolāru), ar dažām piezīmēm vēl vairāk veicināja attiecību saspīlējumu ar klubu un izraisīja dusmu lēkmes sociālajos medijos.

To veicināja atbilde uz tiešsaistes sporta kanāla "Oh My Goal" jautājumu par futbolista neaizmirstamākajiem brīžiem līdzšinējā karjerā. Superzvaigzne bilda, ka tā bijusi "Barcelona" neticamā uzvara pār PSG divu spēļu summā 2017. gadā UEFA Čempionu līgā, kad pēc 0:4 zaudējuma izbraukumā katalāņu klubs ar Neimāru ierindā savā laukumā revanšējās ar 6:1, iekļūstot ceturtdaļfinālā. Tajā mačā Neimārs guva divus vārtus.

Tikmēr aizvadītajā nedēļas nogalē Neimārs internetā 10 sekunžu garu video rullīti ar sevi "Barcelona" kreklā un citātu no Bībeles: "Nevienam ierocim, kas vērsts pret tevi, neizdosies tevi pieveikt".

Pagaidām, gan ir neskaidrība, vai tiešām Neimāram izdosies atgriezties "Barcelona", ko vēloties arī pats futbolists, jo ir īstenojusies Francijas izlases uzbrucēja Antuāna Grīzmana pārcelšanās no Madrides "Atletico", kas Katalonijas klubam izmaksājis 120 miljonus eiro.

Neimārs "Barcelona" sastāvā spēlēja no 2013. līdz 2017. gadam un guva 105 vārtus 186 spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-07-15 15:35, pirms 5 gadiem
Bildē gan viņš izskatās, kā tikko no praida...
, 2019-07-15 15:37, pirms 5 gadiem
Fidels rakstīja: Bildē gan viņš izskatās, kā tikko no praida...
Laikam tikko no meža esi izlīdis, ja domā, ka ekscentriskums uzreiz ir tas pats, kas homoseksuālisms
, 2019-07-15 17:12, pirms 5 gadiem
nez kads mikroklimats komandaa
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Mbapē 2+1, Dembelē divi vārti, PSG atkal uzvar ar 4:1 un labo izbraukuma rekordu

Francijas futbola čempionātā Eirokausu ceturtdaļfinālistes vakar aizvadīja pārceltās spēles, un no Eirokausu komandām uzvarēja vienīgi lidervienība PSG, kas izbraukumā ar 4:1 sasita izkrišanas pretendenti "Lorient".
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".