Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristians Krievāns

Uz Polijas un Ukrainas robežas atrastas sprāgstvielas

Uz Polijas un Ukrainas robežas atrastas sprāgstvielas
Polijas drošības dienesti darbībā
Foto: AFP/Scanpix

Polijas drošības dienesti aktivizējušies sakarā ar to, ka tās teritorijā robežu patruļas atradušas dažāda veida sprāgstvielas, kā arī mobilo telefonu ar svarīgu informāciju, vēsta Polijas mediji

Kā zināms, līdz šim čempionāta laikā nav bijuši milzīgi incidenti, kaut gan Polijas policija tika kritizēta par tās rīcību, kad ielu cīņās iesaistījās vietējie huligāni un Krievijas fani. Vietējie mediji ziņojuši, ka robežpatruļa atradusi plostu ar dažādām sprāgstvielām un arī mobilo telefonu, kurā uzņemti attēli ar Varšavas Nacionālo stadionu kā iespējamo sprāgstvielu gala mērķi.

Plosts atrašanas brīdī bija uz Polijas un Ukrainas robežas. Šādi plosti parasti tiek izmantoti, lai nelegāli pārvadātu dažādus priekšmetus pār robežu, bet šoreiz drosības dienesti izrādījās acīgāki un atklāja plānus.

''Mēs esam saņēmuši konkrētu informāciju par to, ka iespējami teroristu draudi,'' sacījis Polijas iekšlietu ministrs Jaceks Čikockis. ''Tomēr nav konkrētu ziņu par kādu vietu vai objektu, kas būtu apdraudēti.'' Čikockis arī izteicies, ka tas nozīmē, ka pavisam drīz tiks iesaistīti ne tikai ar čempionātu saistītie, bet arī pārējie Polijas drošības dienesti.

Pirms spēles starp Vāciju un Itāliju uz Varšavu nosūtīti apmēram 6000 policisti, kuri papildinājuši tur jau esošos drošības struktūru pārstāvjus.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...


UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.