Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Čehijas aizsargs Gebre Selasije pārceļas uz "Werder"

Čehijas aizsargs Gebre Selasije pārceļas uz "Werder"
Teodors Gebre Selasije vakar bija norīkots Krištianu Ronaldu segšanai
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs Brēmenes "Werder" uz četriem gadiem noslēdzis līgumu ar Čehijas izlases labās malas aizsargu Teodoru Gebri Selasiji, kurš atstājis visnotaļ labu iespaidu Eiropas čempionātā.

25 gadus vecais futbolists kopš 2008. gada pārstāvēja Liberecas "Slovan", pirms tam vienu sezonu nospēlējot Prāgas "Slavia". Pagājušajā sezonā "Slovan" sastāvā Gebre Selasije kļuva par Čehijas čempionu.

Čehijas izlases sastāvā Gebre Selasije debitēja tikai pagājušajā gadā, bet šī gada Eiropas čempionātā ātrais aizsargs, kuram patīk pieslēgties uzbrukumiem, izpelnījies labas atsauksmes. Tumšādaino futbolistu (tēvs ir etiopietis), kurš Čehijas rindās visos četros mačos nospēlēja visas 90 minūtes, nopircis "Werder". Bundeslīgas klubs par futbolistu samaksājis divus miljonus eiro. Līgums ar aizsargu noslēgts uz četriem gadiem jeb līdz 2016. gada 1. jūlijam.

"Visi redzēja viņa sniegumu Eiropas čempionātā. Viņš nebaidās no divcīņām, nebeidz skriet. Bez tam viņš ir par uzbrukumu domājošs aizsargs. Tās ir lietas, kas piesaistīja uzmanību," Brēmenes kluba papildinājumu slavēja komandas galvenais treneris Tomass Šāfs.

Gebre Selasije apzinās, ka iet uz stabilu klubu: "Lēmums pievienoties "Werder" noteikti ir pareizais. Šim klubam ir liela stabilitāte un tradīcijas, mērķi vienmēr augstākie. Vēlos sekmīgajai sezonai Liberecā pievienot tādu pašu arī Brēmenē."

Izmantotie resursi:
UEFA EURO – UEFA.com


, 2012-06-22 13:43, pirms 12 gadiem
Par fotoparakstu - jaa, bija norikots, bet nespeja. Bet patiesiba jau logiski, ka lidz galam nespeja, ta ka parsteiguma momenta nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-22 13:50, pirms 12 gadiem
Tajā epizodē CR bija jāņem centra aizsargam nevis malējam no viņa zonas aizskrienošu spēlētāju
, 2012-06-22 14:18, pirms 12 gadiem
Viņa pāreja uz kādu spēcīgāku komandu bija tikai laika jautājums. Tāpēc tas nav nekāds brīnums. Ļoti ātri viss nokārtos, ka var jau nākamajā dienā pēc Čehijas izstāšanās no EČ paziņot par spēlētāja piesaisti. Manuprāt, ļoti labs papildinājums. Viens no spilgtākajiem spēlētājiem EČ. Bieži tas tā nav, ka pēc EČ atceras aizsargus. Lai veicas Bundeslīgā!
, 2012-06-22 16:22, pirms 12 gadiem
nu vakardienas spēle bija spilgtākā negatīvajā ziņā - ļoti daudz negatīvu epizožu viņa izpildījumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-22 16:42, pirms 12 gadiem
T.H.G. rakstīja: Vakar naturāli noraka čehus šitas āfrikānis. "Werder" trūkst spēļu "noracēji"?
vecīt ronaldo nosegt nevar kurš katrs un čehi ielaida tikai vienu reizi
, 2012-06-22 16:42, pirms 12 gadiem
T.H.G. rakstīja: Vakar naturāli noraka čehus šitas āfrikānis. "Werder" trūkst spēļu "noracēji"?
Netruukst, nudien netruukst, bet Werder vairs nav tas, kas pirms 5 gadiem un "Haile" noteikti ir pastiprinaajums.
, 2012-06-22 16:44, pirms 12 gadiem
reinis619 rakstīja: vecīt ronaldo nosegt nevar kurš katrs un čehi ielaida tikai vienu reizi
nejau tikai aizsardzībā. daudz kļūdījās uzbrukumā. un vārtu guvumā nevis Ronaldo viņu apspēlēja, bet viņš izvēlējās ļoti nepareizu pozīciju
, 2012-06-22 16:52, pirms 12 gadiem
nepareizu pozīciju izvēlējās viens no centra aizsargiem (šķiet Sivoks spēlēja tuvāk "Hailem") nevis Gebre Selassie, rezultātā viņam nācās lāpīt CB atstāto robu
raivisss rakstīja: nejau tikai aizsardzībā. daudz kļūdījās uzbrukumā. un vārtu guvumā nevis Ronaldo viņu apspēlēja, bet viņš izvēlējās ļoti nepareizu pozīciju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-23 01:43, pirms 12 gadiem
Galvenai lai dzagojevs dabu kadu stipru klubu!!!
Nakotnes ceriba Krievijai!!!
UEFA ģenerālsekretārs Džanni Infantino un UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē
Foto: AP / Scanpix
30

"Euro 2020" notiks 13 pilsētās, pieteikšanās - jau no aprīļa

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) sēdē Nionā šodien noteica "Euro 2020" organizācijas pamatprincipus. Galvenā inovācija - finālturnīrs notiks trīspadsmit Eiropas pilsētās.
UEFA prezidents Mišels Platinī šodienas sēdē Lozannā
Foto: AFP/Scanpix
41

"Euro 2020" tiks aizvadīts visā Eiropā

UEFA Izpildkomiteja šodien tikšanās laikā Lozannā nolēmusi, ka 2020.gada Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nevis kādā noteiktā valstī, bet gan dažādās Eiropas pilsētās. UEFA lēmuma pieņemšanā konsultējās ar UEFA dalībvalstīm un saņemtās atbildes bijušas pat ļoti pozitīvas.
Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
20

Mežeckis: "Eiropas čempionāts ar 24 komandām bija mūsu un skotu ideja"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis intervijā "Sporta Avīzei" atklāj, ka ar ierosinājumu Eiropas čempionāta finālturnīra dalībnieču skaita palielināšanu līdz 24 komandām klajā savulaik nākušas Latvijas un Skotijas federācijas. Mežeckis nesen atgriezās no Eiropas čempionāta Ukrainā, kur strādāja par UEFA delegātu.