Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Real" beidzot atkal uzvar, "Roma" grauj CSKA

"Real" beidzot atkal uzvar, "Roma" grauj CSKA
Marselu, Foto: EPA / Scanpix

Otrdien UEFA Čempionu līgas G grupā otro uzvaru izcīnīja Madrides "Real", kas ar 2:1 pārspēja čehu "Plzen", un "AS Roma", kas ar 3:0 savā laukumā apspēlēja Maskavas CSKA.

Spānijas grands Madrides "Real" šobrīd nav tai labākajā situācijā - komanda pirms šī vakara spēles nebija uzvarējusi jau piecos mačos pēc kārtas, turklāt pēdējos trijos tika piedzīvoti zaudējumi. Pēdējie divi no tiem Spānijas čempionātā. Šovakar madridiešiem beidzot atkal izdevās iepriecināt savus līdzjutējus un ienest kaut nelielu pozitīvisma staru pelēkajos mākoņos, kas savilkušies virs komandas.

Mājiniekiem piederēja milzu teritoriāls pārsvars un jau piektajā minūtē Serhio Ramoss trāpīja pa vārtu stabu. Piecas minūtes vēlāk labs moments bija arī viesiem, taču palika neizmantots, savukārt nekavējoties sekojošajā pretuzbrukumā pēc Lukasa diagonālas piespēles no labās malas Karims Benzemā ar galvu sita bumbu vārtos, atklājot rezultātu - 1:0. Pusstundu pēc mača sākuma abas komandas vēlreiz apmainījās bīstamiem, taču neprecīziem uzbrukumiem. Pēc Gareta Beila sitiena bumba nonāca vārtos, tomēr tie netika skaitīti mirkli iepriekš fiksētās aizmugures dēļ. Līdz puslaika beigām vēl divas labas iespējas bija Isko, bet pašā puslaika izskaņā otrā laukuma pusē Radims Rezniks labā situācijā sita pāri vārtiem.

Otrajā puslaikā pirmā teicamā iespēja bija čehiem, bet 56. minūtē starpību dubultoja "Real". Valverde ar bumbu pietuvojās vārtiem, piespēlēja soda laukumā esošajam Beilam, kurš savukārt ar vienu pieskārienu filigrāni atspēlēja pa kreiso malu ieskrējušajam Marselu, un viņš pārspēja Plzeņas vārtsargu otro reizi šovakar - 2:0. Lai gan Madridei piederēja pārsvars, 79. minūtē Patriks Hrošovskis pretuzbrukumā vienus vārtus atguva, līdz ar to čehi turēja saspringumā "Real" līdz pat mača beigām, tomēr sensācija izpalika, un Madride beidzot atkal uzvarēja - 2:1.

Uzvara ļāva "Real" pārņemt vadību grupā, jo līdzšinējā līdere CSKA, kas iepriekšējā kārtā uzveica arī "Real", šovakar piedzīvoja lielu zaudējumu - izbraukumā 0:3 pret "Roma". 30. minūtē pēc teicamas saspēles un pēdējās Pelegrīni piespēles gar vārtiem Edins Džeko no vārtu priekšas atklāja rezultātu - 1:0. Bosniešu uzbrucējs vēlreiz izcēlās pirmā puslaika beigās - metrus sešus no vārtiem saņēmis bumbu, Džeko to no labā vārtsarga laukuma stūra sita vārtos (2:0).

Otrā puslaika ieskaņā 21 gadu vecais turku pussargs Cengizs Unders panāca jau graujošo 3:0 - pēc tālas piespēles Džeko soda laukumā ar galvu pāradresēja bumbu uz brīvo zonu, kur pie tās pirmais bija Unders, kurš uzreiz sita vārtos. Nepilnas desmit minūtes vēlāk Kirils Nababkins sita bumbu vārtos, taču atradās aizmugurē, tāpēc vārtu guvums netika skaitīts. Mājiniekiem bija labas iespējas turpinājumā gūt arī ceturtos vārtus, taču tas nenotika, un "Roma" svinēja uzvaru ar 3:0, izvirzoties otrajā vietā grupā.

UEFA Čempionu līga, 23. oktobris

SpēleRezultātsVārtu guvēji
AS Roma - CSKA3:0 (2:0)Džeko 30' 43' Unders 50'
Real – Plzen2:1 (1:0)Benzemā 11' Marselu 56' - Hrošovskis 79'

G grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Real Madrid32015:26
2.Roma32018:36
3.CSKA31113:54
4.Viktoria30123:91

, 2018-10-24 00:14, pirms 6 gadiem
Tik daudz iespeju,bet beigas jasak nervozet!

Ja macetu izmantot savas izdevibas,tad jau 25-30 minue rezultatam bija jaklust 3-0 un lieta darita!

Aizgaja CR,tagad katrs grib iesist,kaut gan partneris stav daudz izdevigakaja situacija!
, 2018-10-24 00:16, pirms 6 gadiem
Modritis rakstīja: Tik daudz iespeju,bet beigas jasak nervozet!

Ja macetu izmantot savas izdevibas,tad jau 25-30 minue rezultatam bija jaklust 3-0 un lieta darita!

Aizgaja CR,tagad katrs grib iesist,kaut gan partneris stav daudz izdevigakaja situacija!
Ja Plzen izmantotu savas iespējas, tad arī pirmajā half taimā būtu goali sasisti...

Nu madride pamatīgi klibo tagad...
, 2018-10-24 00:19, pirms 6 gadiem
marauders rakstīja: Ja Plzen izmantotu savas iespējas, tad arī pirmajā half taimā būtu goali sasisti...

Nu madride pamatīgi klibo tagad...
Ja abas izmantotu,rezultats pirmaja puslaika butu 5-2,6-2!
Piekritu,vajag izmantot iespejas un viss bus ok!
, 2018-10-24 00:33, pirms 6 gadiem
Kas ar Marcelo beigaas notika?
, 2018-10-24 01:15, pirms 6 gadiem
“BEIDZOT ATKAL UZVAR” vnk asaro acis
, 2018-10-24 01:39, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: “BEIDZOT ATKAL UZVAR” vnk asaro acis
Ha! Tieši to pašu gribēju teikt.
, 2018-10-24 01:42, pirms 6 gadiem
Nesaprotu cik izglītotam jābūt lai tik bieži pieļautu tik daudz prastākās kļūdas...
Nolādētie Seterberji un Klinjberji, un debīlie virsraksti no SC!
, 2018-10-24 07:55, pirms 6 gadiem
Virsraksts vienkārši elegants.
Kā tad īsti Siliņ ir? Beidzot vai atkal?
Kam asaras acīs,kam smadzenes lūzt.
, 2018-10-24 09:25, pirms 6 gadiem
Hmmm... kā labāk?...kā labāk... Beidzot?... varbūt Atkal?... Hmmm... kā labāk skanētu...?!? Ai, nu labi, ņemšu abus, noteikti nekļūdīšos! BEIDZOT ATKAL!
, 2018-10-24 09:39, pirms 6 gadiem
BEIDZOT
APSTĀKĻA

Pēc kāda laika, pēc ilgākas gaidīšanas.
, 2018-10-24 09:49, pirms 6 gadiem
Romai nākamā spēle Maskavā. Redzēs revanš būs vai nē.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.