Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

TVPlay Sports piedāvā UEFA Čempionu līgas piektās kārtas spēles

Andrejs Siliņš

TVPlay Sports piedāvā UEFA Čempionu līgas piektās kārtas spēles
Foto: AFP / Scanpix

Otrdien, 27.novembrī, un trešdien, 28.novembrī, TVPlay Sports piedāvās UEFA Champions League grupu turnīra piektās kārtas spēles: AEK – Ajax, Roma – Madrides Real, Lionas Olympique – Manchester City, Madrides Atletico – Roma, Paris Saint-Germain – Liverpool, Tottenham Hotspur – Milānas Inter un Napoli – Crvena Zvezda.

Divas kārtas pirms UEFA Champions League grupu turnīra beigām, pārliecinoši interesantākā situācija ir C grupā, kurā visām četrām komandām vēl ir reālas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Liverpool un Napoli ir seši, Paris Saint-Germain pieci un Crvena Zvezda četri punkti. Zvaigžņotā PSG savā Parc des Princes stadionā tiksies ar Liverpool. Neveiksme Neimara un Kiliana Mbapē komandai var liegt turpināt cīņu par titulu. Napoli savā San Polo stadionā spēlēs ar Crvena Zvezda, kas iepriekšējā kārtā parūpējās par mazu sensāciju, ar 2:0 uzvarot Liverpool. Varbūt Belgradas klubam ir padomā vēl kāds pārsteigums?

Kārlis Krēgers, TVPlay Sports komentētājs, par Minhenes Bayern – Benfica spēli:
“Benfica atrodas ļoti nepatīkamā situācijā, lai izkļūtu no E apakšgrupas - tā atpaliek četrus punktus no otrās vietas īpašniekiem Amsterdamas Ajax. Portugāles klubam jāuzvar viesos zvaigžņotā Bayern vienība, kas gan šajā sezonā pamatīgi buksē Bundeslīgā – divi panākumi pēdējās astoņās spēlēs runā paši par sevi. Tāpat Benfica cerēs, ka “Ajax” neuzvarēs Atēnās vietējo AEK, kas tādā gadījumā dzēsīs portugāļu izredzes, savukārt minhenieši ar panākumu duelī garantēs vietu astotdaļfinālā."

Kārlis Krēgers, TVPlay Sports komentētājs, par Napoli – Crvena Zvezda spēli:
“Intrigas ziņā šī ir, iespējams, aizraujošākā grupa šobrīd turnīrā. Uz astotdaļfinālu joprojām pretendē visas četras komandas, tāpēc Napoli savās mājās apmierinās tikai un vienīgi trīs punkti, savukārt Serbijas grands mēģinās pārsteigt un ne pirmo reizi - Crvena Zvezda jau pirmajā tikšanās reizē atņēma punktus Itālijas klubam – 0:0, bet iepriekšējā kārtā sajauca visas kārtis, uzvarot Liverpool ar 2:0."

UEFA Champions League spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:

Otrdien, 27.novembrī 19:45 AEK – Ajax
Otrdien, 27.novembrī 21:50 Roma – Madrides Real
Trešdien, 28.novembrī 19:45 Madrides Atletico – Roma
Trešdien, 28.novembrī 21:50 Paris Saint-Germain – Liverpool

UEFA Champions League spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:

Otrdien, 27.novembrī 21:50 Lionas Olympique – Manchester City
Trešdien, 28.novembrī 21:50 Tottenham Hotspur – Milānas Inter

UEFA Champions League spēles TVPlay Premium:

Trešdien, 28.novembrī 21:50 Napoli – Crvena Zvezda

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja