Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

G grupa: "Stuttgart" pēdējā iespēja

G grupa: "Stuttgart" pēdējā iespēja
"Stuttgart" nopietni gatavojas pēdējai G grupas cīņai
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas G grupā šovakar 21:45 "Stuttgart" uzsāks pēdējās iespējas cīņu, savā laukumā mēģinot uzveikt rumāņu "Unirea Urziceni". Tikai uzvara dos iespēju turpināt cīņu nākamajā kārtā.

Pilnīga skaidrība par nākotni G grupā ir divām komandām - spāņu "Sevilla" jau nodrošinājusi tikšanu tālāk, bet "Rangers" vairs cīņas Eiropā pēc grupu turnīra neturpinās. Abas komandas šovakar tiekas savstarpējā mačā, un "Sevilla", izcīnot uzvaru, nodrošinās pirmo vietu grupā. "Pateicoties labajam darbam, ko esam paveikuši, mums ir iespēja pabeigt turnīrau pirmajā vietā grupā," situāciju apzinās spāņu kluba galvenais treneris Manuels Himenezs.

"Pēdējā mēnesī esam spēlējuši četros dažādos turnīros un esmu apmierināts ar viņu sniegumu," turpina treneris. Iespriekšējā savstarpējā cīņa notika vairāk nekā pirms mēneša - 29. septembrī, kad Skotijā "Sevilla" sakāva mājiniekus ar rezultātu 4:1. Konko, Adriano, Luiss Fabiano un Kanute izcēlās Spānijas kluba rindās, bet goda vārtus neilgi pirms beigām skotiem guva Novo. "Ceru, ka "Sevilla" negūs ātrus vārtus," "Rangers" galvenais treneris Volters Smits saprot "Sevilla" trumpjus. "Viņi ir, iespējams, labākā komanda grupā un "Stuttgart", iespējams, ir otrie."

"Stuttgart" joprojām pastāv iespēja tikt nakamajā kārtā, lai gan kopējā situācija turnīra tabulā nav spīdoša. Lai pabeigtu grupu turnīru otrie, "Stuttgart" šovakar der tikai un vienīgi uzvara pār "Unirea Urziceni". Rumāņu klubs ir ļoti tuvu, lai tiktu nākamajā kārtā - šovakar pret vāciešiem der arī neizšķirts. Pirmais mačs abu starpā 29. septembrī noslēdzās neizšķirti - 1:1.

Tovakar vācieši izbraukumā jau piektajā minūtē izvirzījās vadībā, bet Varga otrā puslaika sākumā panāca izlīdzinājumu. Kopumā jau šobrīd var teikt, ka rumāņiem izdevies lielisks turnīrs - sagrauts "Rangers" (4:1) un pieveikta arī grupas līdere "Sevilla" (1:0). Tomēr apetīte rodas ēdot, un "Unirea Urziceni" noteikti nevēlas samierināties ar nokļūšanu Eiropas līgā, vēl jo vairāk tāpēc, ka pastāv ļoti reāla iespēja tikt nakamajā kārtā Čempionu līgā.

G grupa

6. kārta

DatumsLaiksSpēle
9.12.21:45Stuttgart - Unirea Urziceni
9.12.21:45Sevilla - Rangers

Turnīra tabula

VKomandaSUNZVAP
1.Sevilla531110:410
2.Unirea Urziceni52217:58
3.Stuttgart51316:66
4.Rangers50234:122

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-09 15:14, pirms 14 gadiem
Cerams Unirea tiks.
, 2009-12-09 15:42, pirms 14 gadiem
Par stuttgart
, 2009-12-09 15:56, pirms 14 gadiem
Zinot Stuttgart problēmas Bundeslīgā un to, ka tik tikko ir nomainīts treneris, viss kas var gadīties. Tāpēc mani pat nepārsteigs, ja viņi zaudēs savā stadionā. Bet ceru, protams, uz uzvaru. Lai 2 vācieši tiek tālā (gribēju gan lai tie otri būtu "vilki").
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-09 17:21, pirms 14 gadiem
Rumāņi nospēlēs uz neizšķirtu un Stuttgart varēs spēlēt UEFA EL
, 2009-12-09 22:26, pirms 14 gadiem
B*ē,štutgartei laikam širmis aizrāva,3:0 jau 11 minūtēs panāca,tagad vēl turās 3:0 Gribētu jau apsveikt viņus
, 2009-12-09 22:37, pirms 14 gadiem
Prognoze izgāzusies, galīgi negaidīju, ka Štutgarte tā savāksies.
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.