Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

G grupa: "Sevilla" nodrošina pirmo vietu, tālāk tiek arī "Stuttgart"

G grupa: "Sevilla" nodrošina pirmo vietu, tālāk tiek arī "Stuttgart"
Kristians Tračs
Foto: AP/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas G apakšgrupas pēdējās kārtas spēlēs "Stuttgart" ar 3:1 guva virsroku pār "Unirea Urziceni" futbolistiem, bet "Sevilla" nodrošināja pirmo vietu grupā apspēlējot "Rangers" – 1:0. Tādejādi no G grupas cīņu par kausu turpinās "Sevilla" un "Stuttgart" komandas.

Pilnīga skaidrība par nākotni G grupā jau pirms šīvakara atlikušajām divām spēlēm bija divām komandām - spāņu "Sevilla" jau pirms spēles ar "Rangers" bija nodrošinājusi tikšanu tālāk, bet "Rangers" futbolisti jau zināja, ka vairs cīņas Eiropā pēc grupu turnīra neturpinās. Abas komandas šovakar tiekas savstarpējā mačā, un "Sevilla", izcīnot uzvaru, nodrošinās pirmo vietu grupā. "Stuttgart" futbolistiem joprojām pastāvēja iespēja tikt nākamajā kārtā, lai gan kopējā situācija turnīra tabulā nebija diez ko spīdoša. Lai pabeigtu grupu turnīru otrajā vietā, "Stuttgart" šovakar derēja tikai un vienīgi uzvara pār "Unirea Urziceni".

"Stuttgart" futbolisti savu sasniedza. Lai arī Rumānijas klubam šajā mačā derēja arī neizšķirts, "Stuttgart" to nepieļāva. Jau mača 11. minūtē "Stuttgart" futbolisti (Kiprians Marika, Kristians Tračs, Pāvels Pogrebņaks) bija guvuši trīs vārtus un droši kontrolējot spēles gaitu maču noslēdza ar uzvaru 3:1. Goda vārtus Rumānijas kluba labā guva Antonio Semedo.

Otrajā grupas spēlē, pateicoties veiksmīgi realizētajam 11 metru soda sitienam, uzvaru pār Glāzgovas "Rangers" vienību izcīnīja "Sevilla", nodrošinot pirmo vietu grupā. Vienīgos vārtus uzvarētāju labā guva Frederiks Kanutē.

Turnīra tabula

VKomandaSUNZVAP
1.Sevilla641111:413
2.Stuttgart64319:79
3.Unirea Urziceni62228:88
4.Rangers60244:132

, 2009-12-09 23:55, pirms 14 gadiem
Biju cerējis uz Unirea... Bet jau 11. minūtē bija 3 - 0... Neko darīt...
, 2009-12-09 23:57, pirms 14 gadiem
Sākums vnk fantastisks - šoka terapija. Bet tā tam bija jābūt agri vai vēlu - tā jau rumāņi šogad negaidīti labi - bija jānolaiž uz zemes
, 2009-12-10 00:12, pirms 14 gadiem
Pogrebņaks normāli ielika.
, 2009-12-10 00:19, pirms 14 gadiem
malachi stuttgarte bundesligaa kuljaas pa beigaam..bet CL diezgan veiksmiigi un tiek talak ..kaut ko speej paradiit vismaz ieks CL
, 2009-12-10 01:22, pirms 14 gadiem
Sttutgartei jauns treneris ,domaju ka tagad arii Bundesligaa ies labi
, 2009-12-10 08:39, pirms 14 gadiem
Laikam jau tā ir, kad komandai ir krīze, tad trenera maiņa dod pozitīvas pārmaiņas. Bet pagaidām spriest par agru, jāpagaida kaut vai šīs nedēļas mačs B-līgā.
Bet prieku par viņu uzvaru tas nemazina
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.