Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

UEFA piespriež Sako 30 dienu pagaidu diskvalifikāciju

UEFA piespriež Sako 30 dienu pagaidu diskvalifikāciju
Mamadū Sako bēg no komandas biedra
Foto: Sipa USA

UEFA uz 30 dienām diskvalificējusi angļu "Liverpool" un Francijas izlases aizsargu Mamadū Sako, kuram tika konstatētas pozitīvas dopinga analīzes. Taču pieņemtais lēmums ir pagaidu jeb līdz brīdim, kamēr tiks izskatīta viņa lieta.

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" 26 gadus vecajam aizsargam Mamadū Sako pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas pēc 17. martā aizvadītās Eiropas līgas spēles pret "Manchester United". Viņa organismā tika konstatēts līdzeklis tauku sadedzināšanai, taču Sako bija gatavs pierādīt nevainību un apgalvoja, ka nav zinājis par aizliegtās vielas atrašanos līdzeklī, kuru lietojis.

Spēlētājs nepieprasīja B parauga atvēršanu un pārbaudīšanu, un šodien UEFA piespriedusi Sako 30 dienas ilgu diskvalifikāciju. Taču pieņemtais lēmums ir pagaidu - kamēr tiks izskatīta viņa lieta un pieņemts gala lēmums. Datums, kad notiks incidenta izskatīšana, tiks paziņots vēlāk.

2011. gadā Sako komandas biedrs Kolo Turē, kurš tobrīd pārstāvēja "Manchester City", tika diskvalificēts uz sešiem mēnešiem par medikamentu, kas palīdzēja zaudēt svaru. Ja arī šoreiz soda termiņš būs līdzīgs, Sako nāksies izlaist 2016. gada Eiropas čempionātu.

Sako piedalījies 22 no 33 Premjerlīgas spēlēm, 21 sākot pamatsastāvā un gūstot vienus vārtus. Tāpat viņš devās laukumā 2014. gada Pasaules kausā, kurā Francija izstājās ceturtdaļfinālā, ar 0:1 piekāpjoties nākamajai čempionei Vācijai.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2016-04-28 21:16, pirms 8 gadiem
Labs apraksts bildei!
Bukajo Sakā un Martins Edegors. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
6

"Arsenal" uzvar rezultatīvā derbijā, trīs punkti arī Mančestras "City"

Anglijas futbola Premjerlīgā "Arsenal" guva svarīgu 3:2 uzvaru pār savu principiālo pretiniece "Tottenham", uzvarot Ziemeļlondonas derbijā. "Arsenal" pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0, taču mača izskaņā tāpat bija spiesta satraukties par uzvaras nosargāšanu. Savukārt Mančestras "City" ar 2:0 pieveica "Nottingham".
Noni Madueke. Foto: Reuters/Scanpix
1

''Chelsea'' atspēlējas no 0:2 un tiek pie punkta Birmingemā pret Villa

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Londonas ''Chelsea'' otrajā puslaikā atspēlējās no 0:2 un izcīnīja punktu Birmingemā pret vietējo ''Aston Villa'' – 2:2.
Brunu Fernandišs. Foto: AFP/Scanpix

MU izsēj uzvaru pār ''Burnley'', Īsaks un Gordons nokārto ''Newcastle'' panākumu

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Mančestras ''United'' mājās izsēja uzvaru pār Bērnlijas futbolistiem. Citā mačā Aleksandra Īsaka un Entonija Gordona duets nokārtoja graujošu Ņūkāslas ''United'' uzvaru.