Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vengers negrasās doties pensijā, bet par nākotnes plāniem nerunā

Vengers negrasās doties pensijā, bet par nākotnes plāniem nerunā
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas "Arsenal" 22 gadus vadījušais Arsēns Vengers paziņojis, ka aiziešana tieši pēc šīs sezonas tomēr līdz galam nav bijis viņa lēmums un ka viņš nevēlas ietekmēt nākamā galvenā trenera izvēles procesu.

Gatavojoties ceturtdien paredzētajam UEFA Eiropas līgas mačam pret Madrides "Atletico", Arsēns Vengers sacīja, ka viņš koncentrējas ikdienas uzdevumiem, nevis domā par nākotni. "Strādāju tieši tāpat, kā iepriekš," teica 68 gadus vecais francūzis, kurš par aiziešanu paziņoja piektdien. Vengers pauda, ka gatavojas turpināt strādāt, nevis doties pensijā, tomēr sīkāk situācijā neiedziļinājās.

Londonas "Arsenal" pēc paziņojuma par Vengera aiziešanu uzreiz ķērusies pie jauna galvenā trenera meklēšanas, un starp izskanējušajiem variantiem ir arī Luiss Enrike, kurš nule vadīja "Barcelona". "Protams, esmu labās domās par viņu, taču negribu ietekmēt nākamā trenera izvēli, tāpēc neko vairāk nekomentēšu," pauda Vengers.

"Vai ir iespējama ideāla atvadīšanās? Nezinu. Tikai gribu aiziet tik labi, cik vien tas ir iespējams," teica pieredzējušais speciālists. Lai garantētu vietu nākamās sezonas Čempionu līgā, Londonas "Arsenal" šajā sezonā ir jāuzvar Eiropas līgā. "Šie spēlētāji ir pelnījuši ko īpašu, un vēlos kopā ar viņiem kaut ko sasniegt. Lielākais gandarījums būtu gūt panākumus kopā ar spēlētājiem, kuri ir manā rīcībā."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-25 18:39, pirms 6 gadiem
Vengers varētu palikt kluba sistēmā un tikai ar jaunajiem strādāt. Viņam diezgan labi tas izdodas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-25 18:46, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Vengers varētu palikt kluba sistēmā un tikai ar jaunajiem strādāt. Viņam diezgan labi tas izdodas.
Tu nopietni????
, 2018-04-25 19:04, pirms 6 gadiem
andris_rejs_5490890 rakstīja: vai tiešām uz PSG?
uzlikšu modinatāju uz kādiem trijiem naktī lai pieceltos un pasmietos par tavu joku
, 2018-04-25 19:11, pirms 6 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Tu nopietni????
nopietni, paskaties no malas. Nereti jaunie aiziet naudīgākiem klubiem. Tāpat iepriekšējā transfēru logā Arsenal vajadzēja pasvīst, lai noturētu vismaz daļu no jaunajiem, kurus Barcsa un ko bija noskatījusi...Vengera filosofija nedarboja dēļ tā, ka viņš nepērk gatavu produktu kā Peps vai Žozē, viņš audzina. Un tas neiet kopā ar tiem rezultātiem, ko vēlas sasniegt. Vēlies uzvarēt EPL, bet aizsardzībā jaunais Holdings, pusnobriedis Džaka (kurš ir pussargs, bet šosezon daudz defā ir iekritis) un vienīgais stabilais aizsargs Mustafi, kurš tāpat mēdz reizēm iekrist.
, 2018-04-25 19:15, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: nopietni, paskaties no malas. Nereti jaunie aiziet naudīgākiem klubiem. Tāpat iepriekšējā transfēru logā Arsenal vajadzēja pasvīst, lai noturētu vismaz daļu no jaunajiem, kurus Barcsa un ko bija noskatījusi...Vengera filosofija nedarboja dēļ tā, ka viņš nepērk gatavu produktu kā Peps vai Žozē, viņš audzina. Un tas neiet kopā ar tiem rezultātiem, ko vēlas sasniegt. Vēlies uzvarēt EPL, bet aizsardzībā jaunais Holdings, pusnobriedis Džaka (kurš ir pussargs, bet šosezon daudz defā ir iekritis) un vienīgais stabilais aizsargs Mustafi, kurš tāpat mēdz reizēm iekrist.
Neticu ka kāds Maksimas vecākais kasieris piekristu, ka viņu pazemina par apkopēja palīgu. No šī viedokļa bija domāts. Vengeram tomēr ir savas ambīcijas un līmenis
, 2018-04-25 19:18, pirms 6 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Neticu ka kāds Maksimas vecākais kasieris piekristu, ka viņu pazemina par apkopēja palīgu. No šī viedokļa bija domāts. Vengeram tomēr ir savas ambīcijas un līmenis
Piekrītu..tam ka jauniešu sistēma labi darbojas nav nekāda sakara ar Vengeru....
, 2018-04-25 19:20, pirms 6 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Neticu ka kāds Maksimas vecākais kasieris piekristu, ka viņu pazemina par apkopēja palīgu. No šī viedokļa bija domāts. Vengeram tomēr ir savas ambīcijas un līmenis
tādā ziņā, tam es piekrītu. Gan jau Francijā kādu klubu vadīs, neticu, ka EPL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Zuma Press/Scanpix
7

Traumu vajātā ''United'' ielaiž četrus pret ''Crystal Palace''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārta noslēdzās ar Londonas ''Crystal Palace'' piekto nezaudēto spēli pēc kārtas un pārliecinošu uzvaru (4:0) pār Mančestras ''United''.
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Lopetegi vasarā varētu pārņemt ''West Ham'' galvenā trenera amatu

Angļu mediji ziņo, ka pēc šīs sezonas par Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' galveno treneri kļūs spāņu speciālists Julens Lopetegi. Viņš amatā nomainītu Deividu Moizu, kuram pēc sezonas beidzas pašreizējais līgums.
Mohameds Salāhs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Salāhs ar vārtiem un piespēli palīdz ''Liverpool'' pārspēt ''Tottenham''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārtas ietvaros uzvarēja ''Liverpool'', kas, līdz 59. minūtei iesitot četrus vārtus, ar 4:2 apspēlēja ''Tottenham''. Uzvaru ar vārtiem un piespēli veicināja Mohameds Salāhs.