Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"United" nevajadzīgais Valdess karjeru turpinās Beļģijā

"United" nevajadzīgais Valdess karjeru turpinās Beļģijā
Viktors Valdess
Foto: AFP/Scanpix

Beļģijas futbola klubs Ljēžas "Standard" savā mājaslapā paziņojis, ka ir panākta vienošanās ar Mančestras "United" par Viktora Valdesa īri līdz sezonas beigām. Spāņu vārtsargam gan vēl jāiziet medicīniskās pārbaudes.

"Viņa ierašanās būs lieliska iespēja mūsu jaunajiem vārtsargiem sevi attīstīt," teikts paziņojumā "Standard" mājaslapā. "Viktors dos savu milzīgo pieredzi, un jaunieši nākamo mēnešu laikā varēs lūgt padomu vienam no labākajiem vārtsargiem pasaulē. Esam ļoti lepni un priecīgi, ka varam sagaidīt tādu profesionāli."

Ilggadējais "Barcelona" pamatvārtsargs un Spānijas izlases vārtsargs Viktors Valdess izlēma nepagarināt līgumu ar "Barcelona", kas beidzās 2014. gada pavasarī. Taču karjeras turpinājums izvērtās pavisam neveiksmīgs. Valdess ar "Monaco" jau bija panācis principiālu vienošanos par pāreju, taču sezonas beigu daļā vārtsargs iedzīvojās smagā traumā un Francijas čempionāta jaunbagātniece vienošanos atcēla.

Pagājušajā janvārī Valdess oficiāli pievienojās Mančestras "United", parakstot pusotra gada līgumu, taču arī tur pie vārda netika – iemesls bija saspīlētās attiecības ar galveno treneri Luī van Gālu. "United" rindās Valdess aizvadīja tikai divas spēles un šosezon ne reizi netika iekļauts komandas pieteikumā.

Valdesa jaunais klubs Ljēžas "Standard" iepriekšējā gadā Beļģijas čempionātā finišēja ceturtajā vietā, bet šobrīd ar 31 punktu 22 mačos ieņem tikai septīto pozīciju. Sezonas sākumā komandas pamatvārtsargs bija Liliāna Tirāma brālēns Joans Tirāms, bet pēdējās 11 spēlēs vārtus sargājis 22 gadus vecais beļģis Gijoms Ibērs. Jāpiebilst, ka 14. februārī "Standard" paredzēta izbraukuma spēle pret Eduarda Višņakova pārstāvēto "Westerlo".

Izmantotie resursi:
Standard Liège - Victor VALDÉS signs for the...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-24 15:53, pirms 8 gadiem
Bija tak doma, ka Valdess pāries uz Espanyol!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-24 16:48, pirms 8 gadiem
Nesaprotu, kā Barcelonas pirmais numurs var tik zemu nokristies!? Okey, nav tas pats jaunākais, bet tāpat TOP vārtusargs.
, 2016-01-24 16:55, pirms 8 gadiem
fredijs48 rakstīja: Nesaprotu, kā Barcelonas pirmais numurs var tik zemu nokristies!? Okey, nav tas pats jaunākais, bet tāpat TOP vārtusargs.
Valdess nekad nav bijis top vārtusargs. Topā viņš bijis ir tikai dēļ spēlēšanas Barsā. Tagad parādās viņa patiesā vērtība..
, 2016-01-24 19:38, pirms 8 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: Valdess nekad nav bijis top vārtusargs. Topā viņš bijis ir tikai dēļ spēlēšanas Barsā. Tagad parādās viņa patiesā vērtība..
Protams. Barcā arī Vaņins varētu kapāt nebūt sliktāk, jo komanda lielāko spēles laiku spēlē otrā laukuma pusē.
, 2016-01-24 22:27, pirms 8 gadiem
cerams vismaz ka beidzot tiks pie speeleeshanas,ko nav sanaacis dariit kopsh smagaas traumas
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.