Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"West Ham" par 18 miljoniem nopērk Čičarito

"West Ham" par 18 miljoniem nopērk Čičarito
Havjers Ernandess
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "West Ham" par 18 miljoniem eiro iegādājies Meksikas izlases uzbrucēju Havjeru Ernandesu jeb Čičarito, kurš divas pagājušās sezonas pavadīja Vācijā.

Londonas "West Ham", kas Anglijas Premjerlīgā atgriezās 2012. gadā, pagājušajā sezonā ieguva 11. vietu, kas bija četru pozīciju kritums. Horvāta Slavena Biliča vadītā vienība vēlas pacelties, tāpēc iegādājusies pastiprinājumu uzbrukumā.

Ar Vācijas Bundeslīgas klubu Leverkūzenes "Bayer" panākta vienošanās par Havjera Ernandesa iegādi. 29 gadus vecais uzbrucējs, par kuru samaksāti 18 miljoni eiro, ieradīsies Londonā, lai izietu medicīniskās pārbaudes un vienotos par algu.

Maijā Čičarito kļuva par Meksikas izlases visu laiku labāko vārtu guvēju, sāncenšus pārspējot 47 reizes. Jūnijā aizvadītajā FIFA Konfederāciju kausā Ernandess guva vārtus duelī pret Eiropas čempioni Portugāli.

Viņš Anglijā spēlējis arī iepriekš – 2010. gadā uzbrucēju iegādājās "Manchester United", un kluba rindās viņš aizvadīja 156 spēles, gūstot 59 vārtus. 2015. gada augustā Leverkūzenes "Bayer" par Ernandesu atdeva 8,3 miljonus eiro, un Vācijas kluba rindās viņš guva 39 vārtus 76 mačos. Eiropā viņš spēlējis arī Madrides "Real".

Iepriekš "West Ham" pievienojās Anglijas izlases vārtsargs Džo Hārts.

Izmantotie resursi:
Javier Hernandez: West Ham agree £16m deal for...


, 2017-07-21 00:07, pirms 7 gadiem
City laikam tomer pirks Danilo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-21 00:21, pirms 7 gadiem
Modritis rakstīja: City laikam tomer pirks Danilo!
Izskatās, ka City ar Chelsea sadalīs Mendy un Danilo. Es, kā Chelsea fans, dotu priekšroku Mendy, bet Danilo ar nebūtu tik slikts variants, lai gan mazliet pārmaksāts, kas šajā transfēru mārketā ir pilnīgi normāli
, 2017-07-21 00:32, pirms 7 gadiem
No sirds par USA rakstīja: Izskatās, ka City ar Chelsea sadalīs Mendy un Danilo. Es, kā Chelsea fans, dotu priekšroku Mendy, bet Danilo ar nebūtu tik slikts variants, lai gan mazliet pārmaksāts, kas šajā transfēru mārketā ir pilnīgi normāli
Kāpēc no sirds par USA?
, 2017-07-21 00:37, pirms 7 gadiem
No sirds par USA rakstīja: Izskatās, ka City ar Chelsea sadalīs Mendy un Danilo. Es, kā Chelsea fans, dotu priekšroku Mendy, bet Danilo ar nebūtu tik slikts variants, lai gan mazliet pārmaksāts, kas šajā transfēru mārketā ir pilnīgi normāli
Tu kas joko,butu neslikts variants,priekshkam maksat tadu naudu par futbolistu,kursh vai nu sez uz solina,vai nu taisa ziepes! Savos vartos ar biezi iesit!
, 2017-07-21 00:42, pirms 7 gadiem
Ok,vienigais labums no vina,vinsh vienmer censhas,ka tas sanak,tas jau cits jautajums! Nav ka daudziem solina speletajiem,shiem nesanak vai uztaisa sudus un tad viss,vairs neiespringst,bet vinsh vienmer censhas! Tas vina man patika,bet nu parak daudz kludu!
, 2017-07-21 01:05, pirms 7 gadiem
Midu vajag. Noble viens nepavilx. Jau pag sezon pret augshas komandam bija problemas pec nodeveja varzhrijeja aizbegshanas. Uzbrukums sukaja ar visu Juves Zazu. Cik Antonio lika ar galvu tik bija. Ajuu pec pussezonas traumas nebija forma, Kerols spej nospelet divas speles sezona,kpc Hammeri ar vinu auklejas. Kursh bus liekais kipers? Adrians vai Rendolfs? Hartu jau uz dublieriem nesutis. Pielauju,ka iru izlases kastnieku kaut kur uz iri sutis. Shodien parbaudene Fullama uzvareta,treninnometne Austrija.
, 2017-07-21 07:24, pirms 7 gadiem
Par tāda kalibra Angli dabūtu maksāt 30 + miljonus
, 2017-07-21 08:58, pirms 7 gadiem
Virsrakstam vajadzēja būt ''West Ham par 18 miljoniem nopērk zirnīti''
Manuprāt, labs pirkums par salīdzinoši zemu cenu
, 2017-07-21 09:04, pirms 7 gadiem
Kapec nav raksta par ManU vs ManCity??
Un jaa,piekritishu,ka adekvata summa oar tadu speletaju
, 2017-07-21 09:20, pirms 7 gadiem
Labs, Anglijā sevi jau pierādījis, uzbrucējs! Skatoties šī transfēra loga kontekstā, brīnos kā viņi nedabūja maksāt kādus 60 miljonus
West Ham bruņojas. Kā jau iepriekš tika minēts, vēl kādu labu midu, un būs ļoti interesanta komanda.
, 2017-07-21 11:12, pirms 7 gadiem
Vispar jau vienu midu paraxtija no YA, vasaras sakuma. Bet nu vinsh visticamak speles u-23
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.