Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

De Breine atzīts par Premjerlīgas sezonas labāko spēlētāju

De Breine atzīts par Premjerlīgas sezonas labāko spēlētāju
Kevins De Breine. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā izziņoti individuālo balvu laureāti aizvadītajā 2019./20. gada sezonā. Par čempionāta labāko spēlētāju atzīts Mančestras ''City'' līderis Kevins De Breine.

Beļģijas izlases pussargs Kevins De Breine Mančestras ''City'' rindās šosezon aizvadīja 35 mačus, gūstot 13 vārtus un izdarot 20 rezultatīvas piespēles partneriem, atkārtojot Tjerī Anrī uzstādīto piespēļu rekordu 2002./03. gada sezonā. Žuzepa Gvardiolas vadītā ''City'' finišēja otrajā vietā.

Sezonas labākā trenera un labākā jaunā spēlētāja balvas saņēma čempionvienības ''Liverpool'' pārstāvji - savu komandu līdz Premjerlīgas titulam aizvedušais vācu treneris Jirgens Klops un Liverpūles aizsargs Trents Aleksandrs-Ārnolds. 38 spēlēs Aleksandrs-Ārnolds izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem. Jāatzīmē, ka liverpūliešu aizsargs bija viens no De Breines konkurentiem uz labākā spēlētāja titulu kopā ar kluba biedriem Sadio Manē un Džordanu Hendersonu, kā arī rezultatīvajiem uzbrucējiem Deniju Ingsu ("Southampton'') un Džeimiju Vārdiju ("Leicester), un "Burnley'' vārtsargu Niku Poupu.

"Tottenham Hotspur" zibenīgais Dienvidkorejas uzbrucējs Hinmins Sons tika pie sezonas skaistākā vārtu guvuma atzinības - šāds gods Sonam tika par meistarstiķi pret ''Burnley''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.