Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Džerards: "Lielākā daļa Balotelli karjeras - neiedomājama talanta izniekošana"

Džerards: "Lielākā daļa Balotelli karjeras - neiedomājama talanta izniekošana"
Mario Balotelli un Stīvens Džerards
Foto: AFP/Scanpix

24. septembrī klajā nāks bijušā Anglijas izlases un Premjerlīgas kluba "Liverpool" ilggadējā kapteiņa Stīvena Džerarda grāmata "Mans stāsts". Pussargs nav slēpies aiz pieklājības frāzēm, kritizējot uzbrucēju Mario Batotelli un slavējot Šavi Alonso, Luisu Svaresu un Fernando Toresu.

Stīvens Džerards "LIverpool" rindās debitēja 1998. gadā, pēc piecām sezonām kļuva par komandas kapteini, 2005. gadā triumfēja Čempionu līgā, taču par Anglijas Premjerlīgas uzvarētāju nekļuva. "2014. gada 27. aprīlis: vēl viena uzvara, un gandrīz droši varam teikt, ka pirmo reizi kopš 1990. gada uzvarētu čempionātā," grāmatā raksta Džerards. Taču pirmā puslaika izskaņā viņš paslīdēja laukuma centrā, ļaujot Londonas "Chelsea" atklāt mača rezultātu. "Mēs zaudējām ar 0:2, un titulu izcīnīja "Manchester City". Tik ilgi gribēju uzvarēt kopā ar "Liverpool", ka vairs nespēju turēt emocijas pie sevis. Tā vietā, lai izdarītu tālu piespēli, kas ļautu gūt vārtus, izdarītu izšķirošo izklupienu vai gūtu vārtus pats, es biju sabrucis."

Tāpat Džerards, kurš vasarā pievienojās Losandželosas "Galaxy", nekautrējās raidīt kritiku bijušo komandas biedru virzienā. "Pēdējā sezonā galvenais treneris Brendans Rodžerss augusta vidū pienāca pie manis. Runājām, un tad viņš teica: "Nav izdevies noslēgt līgumus ar cerētajiem spēlētājiem, tāpēc neatliek nekas cits kā mest kauliņus." Tad viņš ieturēja pauzi, līdz teica, ka tas ir Mario Balotelli," atceras Džerards.

Viņš nekad nebija saticis Itālijas izlases uzbrucēju, taču bija dzirdējis visus stāstus. Par salūtu iekštelpās un par to, kā Londonas "Chelsea" galvenais" treneris Žuzē Mourinju nosauca Balotelli par spēlētāju, kuru nav iespējams trenēt. "Redzēju, ka īstajās dienās Balotelli ir lielisks futbolists, bet pārējā karjeras daļa izskatījās pēc neiedomājamas talanta izniekošanas," iezīmē Džerards. "Balotelli vienmēr nokavē, vienmēr vēlas uzmanību, sociālajos tīklos ievieto nepareizās lietas. Pēc manām domām, viņš ikdienā nestrādā pietiekami smagi."

"Trīs spēlētāji, kuri izceļas manos "Liverpool" pavadītajos gados, runā spāņu valodā. Fernando Toress, Šavi Alonso un Luiss Svaress. Jau pēc pirmā treniņa bija skaidrs, ka Alonso ir īpašs. Un Rafa Benitess, kurš bija tik ģeniāls, ka viņu nopirka, bija tikpat stulbs, pārdodot Šavi Madrides "Real". Viņš ar lielu atrāvienu bija labākais centra pussargs, ar kuru esmu spēlējis kopā," norādīja Džerards. Svaresa talants licis viņa elpai aizrauties, bet Toress ļāva komandas kapteinim justies neiznīcināmam.

Izmantotie resursi:
Home | Daily Mail Online


, 2015-09-15 17:17, pirms 9 gadiem
Daudzi "zvaigznes" sadeg. Kad sakāpj galvā, tad atpakaļ uz zemes gŗuti novilkt.
, 2015-09-15 18:03, pirms 9 gadiem
Vinsh gribeja teikt, ka ne*eri ir parak stulbi prieksh furbola.
, 2015-09-15 18:38, pirms 9 gadiem
Gribēšu izlasīt šo grāmatu!!!
, 2015-09-15 19:10, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Gribēšu izlasīt šo grāmatu!!!
Amazon.com: Steven Gerrard: My Liverpool Story...
, 2015-09-15 19:13, pirms 9 gadiem
Ja spānim Alonso ir piedāvājums no Real, tad kā tu viņu noturēsi?...teikt, ka Benitess bija stulbs, ir emocijas..
, 2015-09-15 19:34, pirms 9 gadiem
kurš vidējais cilvēks nedara līdzīgi (iznieko talantus)?
, 2015-09-15 21:47, pirms 9 gadiem
Visu cieņu
LIV ir mana simpātiskākā ENG manšafte, BET

Stīvijs ir klasis angļu pļorkmanis
skatītāji ar 30 un vairāk gadu stāžu zina, par ko runāju
, 2015-09-16 05:49, pirms 9 gadiem
karlosm rakstīja: Vinsh gribeja teikt, ka ne*eri ir parak stulbi prieksh furbola.
Tagad Latvijā nēģeri par nēģeri vairs nedrīkst saukt ?
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.