Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Begovičs: "Atbalstām Mourinju, viņš "Chelsea" ir īstais cilvēks"

Begovičs: "Atbalstām Mourinju, viņš "Chelsea" ir īstais cilvēks"
Asmirs Begovičs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Chelsea" Premjerlīgā ar 0:1 atzina "Stoke" pārākumu un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs. Galvenais treneris Žuzē Mourinju diskvalifikācijas dēļ spēli vēroja viesnīcā, un neviens Londonas kluba pārstāvis neapmeklēja oficiālo pēcspēles preses konferenci. Televīzijā savas domas gan izteica "Chelsea" vārtsargs Asmirs Begovičs.

"Atbalstām savu treneri," sacīja bosniešu vārtsargs Asmirs Begovičs. "Pēc mūsu snieguma redzams, ka cīnāmies cits par citu, cīnāmies par visiem, kas ir iesaistīti. Domājam, ka viņš "Chelsea" ir īstais cilvēks. Viņš ir cilvēks, kuru cienām un kura dēļ smagi strādājam."

"Tas ir bēdīgi, ka nespējam viņam sniegt tos rezultātus, kādus ar savu sniegumu esam pelnījuši," Begovičs turpināja. "Mums vienkārši jāturpina spēlēt tā, kā to darām – agri vai vēlu tam ir jāatmaksājas. Siena sabruks, un mēs kāpsim augšā. Problēmas cēlonis? Tā nav viena lieta, tas nav kas tāds, uz ko varētu viegli norādīt. Tas ir lietu kopums."

Tikmēr savā laukumā uzvaru svinēja Mančestras "United", kas ar 2:0 pārspēja WBA. Galvenais treneris Luijs van Gāls uzskata, ka viņa komandai veltītā kritika par nepietiekami uzbrūkošo spēles stilu ir nevietā: "Biju priecīgs, kā fani reaģēja pret Maskavas CSKA, jo ir jāpieņem, ka faniem ir savs viedoklis, taču domāju, ka viņus ļoti ietekmēja Pola Skoulza domas un mediju paustā kritika.

Taču ir jāanalizē arī spēle pret CSKA. Un, kad kliedz tribīnēs "uzbrukt, uzbrukt, uzbrukt" un komanda uzbrūk 85 minūtes, tev kā fanam ir pie sevis jāpadomā, vai ir pareizi to bļaut. Viņi vēlas darīt zināmu, ka mums ir jāgūst vārti. Protams – mana māte to zina, arī mana vecā māte to zina."

Izmantotie resursi:
Louis van Gaal says critics influenced...
Asmir Begovic voices support for Chelsea...


, 2015-11-08 12:22, pirms 8 gadiem
Viss kārtībā! Minimāls zaudējums viesos- Chelsea tas ir labs sasniegums, tā turpināt!
, 2015-11-08 12:32, pirms 8 gadiem
Domāju, ka MU, City, Pool, Arsenal un citu Top klubu pārstāvji viņam pilnīgi piekrīt
, 2015-11-08 13:02, pirms 8 gadiem
Sākumā es ļoti priecājos, bet tagad Chelsea zāğus esmu atēdies. Futbola dieviņam laiks saprast, ka Maurs par mutes palaišanu sodīts kārtīgi.
, 2015-11-08 13:20, pirms 8 gadiem
Pievienojos Begovicham,un turpinu atbalstit chelsea un labako treneri pasaule
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-08 13:52, pirms 8 gadiem
Čelsijai ar steigu jāmaina treneris, varētu, piemēram, piesaistīt Gvardiolu. Viņš noteikti būtu īstais treneris Čelsijas spēles stilam
, 2015-11-08 13:54, pirms 8 gadiem
Vilijans atblasta ar savu sniegumu, tas ir vairak neka skaidrs, vinam klat pievienojas Zuma, par parejiem gan to neteiktu
Kaut kas notika starpsezona un daktere ir viena no iesaistitajam personam.....
Begovic gan neparliecina, ka otrais vartsargs varbut ir labs, lai kausos uzpelet, ka pirmais nevelk tada kluba ka Chelsea.
, 2015-11-08 14:10, pirms 8 gadiem
Carloz rakstīja: Čelsijai ar steigu jāmaina treneris, varētu, piemēram, piesaistīt Gvardiolu. Viņš noteikti būtu īstais treneris Čelsijas spēles stilam
Jā- medijos jau parādās baumas par Simeoni
Bet pirmkārt īsti neticu, otrkārt diez vai Chelsea būtu īstā vieta priekš Simeones.
, 2015-11-08 14:54, pirms 8 gadiem
, 2015-11-08 15:47, pirms 8 gadiem
yuka rakstīja: Jā- medijos jau parādās baumas par Simeoni
Bet pirmkārt īsti neticu, otrkārt diez vai Chelsea būtu īstā vieta priekš Simeones.
Kapec ? Simone zin ka sasniegt rezultatu, par "skaistu" speli neuztraucas, lidzigs Mauram sava zina.
, 2015-11-08 17:35, pirms 8 gadiem
Maurs nevar ilgi strādāt vienā klubā. Trīs četras sezonas un rezultāti iet uz leju. Tā nu tas ir.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.