Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Luiss pāries uz "Arsenal" par 8,7 miljoniem, izdevies vienoties arī par Tīrniju

Luiss pāries uz "Arsenal" par 8,7 miljoniem, izdevies vienoties arī par Tīrniju
Davids Luiss. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubiem "Arsenal" un "Chelsea" izdevies vienoties par brazīliešu centra aizsarda Davida Luisa pāreju, kas izmaksās 8,7 miljonus eiro. Tāpat "Arsenal" rindas šodien varētu papildināt Kīrans Tīrnijs.

32 gadus vecais Luiss vakar netrenējās kopā ar "Chelsea", tādā veidā cenšoties panākt pāreju uz "Arsenal". Brazīlietis no galvenā trenera Frenka Lamparda nesaņēma garantijas, ka būs pamatsastāva futbolists, kamēr lielgabalnieki steidzami meklē papildinājumu aizsardzības centrā, jo prom devies līdzšinējais kapteinis Lorāns Koscelnijs.

Abām Londonas komandām izdevies vienoties par pārejas summu – 8,7 miljoni eiro. Luiss pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas parakstīs divu gadu līgumu ar "Arsenal". Anglijā šovakar pulksten 19:00 pēc Latvijas laika aizvērsies pāreju logs.

"Mūsu uzdevums ir pēdējā dienā parakstīt centra aizsargu, bet tādu, kurš spētu mums palīdzēt," teica komandas galvenais treneris Unajs Emerijs. "Mums ir daudz aizsardzības spēlētāju, bet situācija mainījusies pēc Koscelnija aiziešanas. Centāmies parakstīt svarīgus un dārgus spēlētājus, taču tas neizdevās. Nākamais plaukts mūs īsti nepārliecina."

Šodien medicīniskās pārbaudes paredzētas arī 22 gadus vecajam kreisās malas aizsargam Kīranam Tīrnijam, kurš kopā ar Glāzgovas "Celtic" piecas reizes kronēts par Skotijas čempionu. Sākotnējie "Arsenal" mēģinājumi viņu iegādāties tika noraidīti, bet vakar vakarā komandām izdevās vienoties par pārejas summu.

Jūnijā "Arsenal" galdā lika 16,2 miljonus, bet saņēma atteikumu. Vēlāk sekoja 27 miljonus eiro liels piedāvājums, taču summa sastāvēja no dažādiem bonusiem, un pats svarīgākais bija "Arsenal" kvalificēšanās Čempionu līgai. "Celtic" nolēma noraidīt arī to.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.skysports.com/football/...


, 2019-08-08 18:07, pirms 5 gadiem
Nožēlojami, ka arī Arsenal vairs savā klubā nespēj sagatavot sev spēlētājus.
, 2019-08-08 20:16, pirms 5 gadiem
vovka rakstīja: Nožēlojami, ka arī Arsenal vairs savā klubā nespēj sagatavot sev spēlētājus.
pats tu esi nozelojams. visi peerk un pardot.
, 2019-08-08 20:33, pirms 5 gadiem
Nu ne jau uz Arsenal.. 🙄
, 2019-08-08 22:22, pirms 5 gadiem
Lēts liekas Luiss.
, 2019-08-08 23:02, pirms 5 gadiem
vovka rakstīja: Nožēlojami, ka arī Arsenal vairs savā klubā nespēj sagatavot sev spēlētājus.
Hmmm.. Ivobi, Holdings, Bellerins, Nelsons, Smits-Rovs, Villoks, Meitlands-Nails - visi Arsenalā uzaudzināti.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.