Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

"United" uzbrucējs Makeda sezonu pabeigs "Sampdoria"; "Inter" pastiprina aizsardzību

"United" uzbrucējs Makeda sezonu pabeigs "Sampdoria"; "Inter" pastiprina aizsardzību
Frederiko Makeda
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" izīrējis uzbrucēju Frederiko Makedu itāļu "Sampdoria". Tikmēr cits A Sērijas klubs Milānas "Inter" no "Genoa" iegādājies talantīgo aizsargu Andrea Ranokiju.

Itālijas A Sērijas vienība "Sampdoria" pastiprinājusi uzbrukumu – Anglijas Premjerlīgas līdere "Manchester United" izīrējusi itāļu klubam uzbrucēju Frederiko Makedu, kurš paliks šajā komandā līdz šīs sezonas beigām. Tieši šodien oficiāli tika paziņots, ka "Sampdoria" atstājis Antonio Kasano (spēlēs "AC Milan"), līdz ar to klubam bija vajadzīgs kāds papildinājums uzbrukumā. 19 gadus vecais itāļu futbolists savā dzimtenē profesionāli spēlējis vēl nav – 2008. gadā viņš noslēdza līgumu ar "United", taču stabilu vietu sastāvā iegūt nav spējis. Šosezon viņam septiņos Premjerlīgas mačos viens rezultatīvs sitiens.

Šodien parādījās jaunas ziņas par iespējamo Ronaldinju nākamo darba vietu – Premjerlīgas klubs "Blackburn Rovers" esot gatavs maksāt par 30 gadus veco pussargu tā pašreizējam klubam "AC Milan" samaksāt 6,2 miljonus mārciņu. Vienība, kas līgā šobrīd ieņem 12. vietu, gribot Ronaldinju piedāvāt divu gadu līgumu. Tiesa, vēlāk kluba īpašnieks šīs ziņas noliedzis, pavēstot, ka tās ir tikai baumas. Pēdējā inormācijas vēsta, ka Ronaldinju nopirkt būtu gatavs Brazīlijas klubs "Gremio" – vienība, kurā spēlētājs uzsāka savu karjeru.

Milānas "Inter" noslēgusi līgumu ar 22 gadus veco aizsargu Andrea Ranokiju. Spēlētāja iepriekšējiem saimniekiem "Genoa" pašreizējie A Sērijas čempioni samaksājuši 12,5 miljonus eiro. Ranokija ar "Inter" parakstījis līgumu uz četriem ar pusi gadiem un varētu debitēt sava jaunā kluba rindās jau ceturtdien mača ar "Napoli". Jāpiebilst, ka aizsargs jau nedēļu trenējas kopā ar saviem jaunajiem komandas biedriem – "Genoa" atļāva viņam doties prom ātrāk.

Tomijs Smits sezonas pirmo pusi jau aizvadīja Čempionāta komandas "Queens Park Rangers" sastāvā, taču līdz šim viņu ar līgas līderiem saistīja tikai īres līgums – viņa tiešie darba devēji bija "Portsmouth". Tagad Smits par 100% pieder "QPR" un parakstījis līgumu uz divarpus gadiem. 30 gadus vecais uzbrucējs šosezon Londonas kluba rindās 17 mačos guvis četrus vārtus. Cits Čempionāta klubs "Crystal Palace" parakstījis līgumu ar 34 gadus veco norvēģu uzbrucēju Stefenu Iversenu, kurš savulaik spēlējis arī "Tottenham Hotspur". Viņa pēdējā darba vieta - "Rosenborg".

Izmantotie resursi:
skysports.com
eurosport.yahoo.com
fifa.com


, 2011-01-03 22:31, pirms 13 gadiem
gribējās jau, lai paliek ilgāk Dženovā. attīstās utt, kā arī komanda, kurai ir vajadzīgs tāds spēlētājs. tik un tā nekur no Inter viņš neaizbēgtu, viņš taču pa pusei piederēja Interam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-03 22:57, pirms 13 gadiem
Šķiet ka ar Makedu MU tik daudz nerēķinās jo parasti īrē uz citiem EPL klubiem no kuriem interese netrūka lai apbružājas kārtīgi,ož pēc Rossi gadījuma.
, 2011-01-03 23:24, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: Šķiet ka ar Makedu MU tik daudz nerēķinās jo parasti īrē uz citiem EPL klubiem no kuriem interese netrūka lai apbružājas kārtīgi,ož pēc Rossi gadījuma.
SAF pateica ka itāli nepārdos,jo rēķinās ar viņu kā nākotnes spēlētāju,un lai iegūtu vairāk spēļu praksi izīrēs kādam klubam,tālakais jau atkarīgs no paša spēlētāja js viss būs štokos atgriezīsies MU
, 2011-01-03 23:32, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: gribējās jau, lai paliek ilgāk Dženovā. attīstās utt, kā arī komanda, kurai ir vajadzīgs tāds spēlētājs. tik un tā nekur no Inter viņš neaizbēgtu, viņš taču pa pusei piederēja Interam.
Liidz ar Samuela traumu vairs nebija variantu.Domaaju,ja ne Samuela savainojums,tad maksimums vinjsh buutu sho sezonu pabeidzis Dzhenovaa.Baumas jau nepaartraukti cirkuleeja.
Iesaakumaa bija informaacija,ka shajaa dariiumaa iejaukts arii Matia Destro,kas pievienotos Genoa,bet peecaak izraadiijaas,ka vinjsh tomeer paliek statusaa "iziireets".Tas mani priecee,jo speeleetaajs tomeer perspektiivs un itaalis.Iespeejams,ka peec gadiem 3-5 sanaak laba liimenja uzbruceejs.
Starp citu,Sanchezs tomeer paliek Udiinee,neskatoties uz interesi no Inter un ManU.
, 2011-01-03 23:55, pirms 13 gadiem
Inter sobrid teme uz Kaka...bet diezvai jau Real vinu atdos..ja nu vienigi uz iri
, 2011-01-04 00:02, pirms 13 gadiem
makaweli rakstīja: Liidz ar Samuela traumu vairs nebija variantu.Domaaju,ja ne Samuela savainojums,tad maksimums vinjsh buutu sho sezonu pabeidzis Dzhenovaa.Baumas jau nepaartraukti cirkuleeja.
Iesaakumaa bija informaacija,ka shajaa dariiumaa iejaukts arii Matia Destro,kas pievienotos Genoa,bet peecaak izraadiijaas,ka vinjsh tomeer paliek statusaa "iziireets".Tas mani priecee,jo speeleetaajs tomeer perspektiivs un itaalis.Iespeejams,ka peec gadiem 3-5 sanaak laba liimenja uzbruceejs.
Starp citu,Sanchezs tomeer paliek Udiinee,neskatoties uz interesi no Inter un ManU.
nu jā, tā arī ir. Interam vispār ir vairāki jaunie talanti, kuri ir izmētāti īrēs utt. tā kā pēc pāris gadiem var sanākt diezgan nopietna, jauna komanda, kas sastāv vairāk no itāļiem.
, 2011-01-04 00:33, pirms 13 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Inter sobrid teme uz Kaka...bet diezvai jau Real vinu atdos..ja nu vienigi uz iri
uz Kaka visreālākie pretendenti esot United.
, 2011-01-04 01:00, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: uz Kaka visreālākie pretendenti esot United.
Vai Chelsea tomeer?
, 2011-01-04 07:43, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: uz Kaka visreālākie pretendenti esot United.
Viena tante teica? Es arī dzirdēju, ka "Chelsea".
, 2011-01-04 07:47, pirms 13 gadiem
Tiešām priek par Makedu. Lai kārtīgi apgūst itāliešu futbolu! Galvenais, ka viņam būs pietiekams spēles laiks. Itālijas izlasei vajadzīgi labi uzbrucēji. Tā pat prieks arī par "Inter", kuri sākuši domāt ar galvu un iegādājušies arī kādu itālieti.
Kopumā man prieks par pēdējā laika aktivitātēm transfēru tirgū. Daudz patīkamu ziņu.
, 2011-01-04 07:54, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Viena tante teica? Es arī dzirdēju, ka "Chelsea".
Čelsī, United, Inter. Sliecos vairāk uz Čelsī, galvenokārt dēļ Ančeloti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-04 10:41, pirms 13 gadiem
ko tur sliegties???Inter par Kaku var dot Maiconu..ko tad dos ManU un Chelsea???naudu???
, 2011-01-04 10:45, pirms 13 gadiem
nu, sakarā ar Inter pastāv variants Maikons pret Kakā.
, 2011-01-04 18:10, pirms 13 gadiem
Nu tagad Federiko dabūs pierādīt sevi pa īstam. Pieteica sevi ļoti skaļi United rindās, bet tad viņa sniegums mazliet noplaka. Laiks atkal "mosties", jo Sampdoria pēc Kasano aiziešanas vajadzēs līderi. Lai izdodas Makedam. Būs vismaz laba pieredze, kad atgriezīsies United.

Inter papildinājums jāatzīst par tiešām labu. Naudiņa arī laba par aizsargu. Jauns un talantīgs - redzēsim, vai spēs attaisnot uz sevi liktās cerības. Galvenais, ka nenosēdina uz soliņa...

Abiem Championship klubiem arī labi pastiprinājumi. Smits QPR ir viens no līderiem, kas varbūt tik bieži negūst vārtus, bet padara tomēr ļoti daudz melnā darba. Iversens toties var Crystal Palace palīdzēt ar savu milzīgo pieredzi.

Par Ronaldinju tās gan vairāk izklausās tiešām pēc baumām, bet es būtu ļoti priecīgs, ja varētu redzēt viņu vēl spēlējam Eiropā. Ja tā būtu Anglijas Premjerlīga, tad vēl jo lielāks prieks!
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
11

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
2

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.