Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Kalns

Video: FK Ventspils leģionārs Ajeguns: "Varam gūt vārtus Bordo un tikt tālāk"

Piedāvājam pēcspēles komentārus no Fk Ventspils spēlētājiem Tosina Ajeguna un Naura Bulvīša pēc aizvadītā dueļa UEFA Eiropas līgas spēlē pret Francijas Bordeaux (0:1).

, 2018-07-26 21:05, pirms 6 gadiem
Nu redz,Bulvītis pateica visu kā ir.Tikai nedaudz Jagodinski pažēloja.Manuprāt treneris Vitāliju nomainīja pēc pāris rupjām kļūdām un neprecīzām piespēlēm.Tas mans subjektīvais viedoklis.Kas attiecās uz Adeleki un Tosinu,kā jau rakstīju,viņi neko,vēl pret pat ar pusspēku spēlējošo Bordo,neiespēj. Var jau būt ,ka atbildes spēlē,kur Bordo domājams uzbruks krietni vairāk,izdosies kaut ko pretuzbrukumā izveidot,bet atklāti sakot ,maz ticams.Zaļi gurķi vēl šajā līmenī.
, 2018-07-26 22:17, pirms 6 gadiem
Nu diez vai. Tur būs 3-0 un miers. Neļaus jau savās mājās bumboties.. spēka un meistarības par maz
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
2

Ļašenko tiek pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.