Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vukičevičs: "Ticu, ka ar "Bordeaux" varam cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vukičevičs: "Ticu, ka ar "Bordeaux" varam cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu"
Dejans Vukičevičs
Foto: fkventspils.lv

Pēc turpat desmit gadu pārtraukuma Latvijā iegriezies kādas Eiropas vadošās līgas klubs – šovakar pulksten 17:45 UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas mačā "Ventspils" uzņems Francijas sesto spēcīgāko vienību "Bordeaux". Pirms dueļa mājinieku galvenais treneris Dejans Vukičevičs pauda pārliecību, ka ventspilniekiem izdosies parādīt labu cīņu. Spēles tiešraide būs vērojama Sportacentrs.com TV kanālā.

"Visi, kuri nodarbojas ar sportu, vēlas uzvarēt, un to vēlamies arī mēs. Labi zinām, pret ko spēlēsim, cik spēcīgs ir mūsu pretinieks. Galu galā "Bordeaux" nāk no Pasaules kausa čempionu zemes. Kā iespējams necienīt tāda līmeņa komandu," pirms spēles preses konferencē teica ventspilnieku galvenais treneris Dejans Vukičevičs.

"Savu līdzjutēju priekšā mums ir jāparāda pats labākais sniegums. Esmu pārliecināts, ka ar tādu komandu kā "Bordeaux" varam cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu. Jātic sev. Ja atdosim laukumā visus spēkus, varam pārstāvēt savu pilsētu, valsti un sevi godam," teica Vukičevičs, kura vadītā komanda Virslīgā iekārtojusies otrajā vietā.

"Ja saglabāsim koncentrēšanos visas spēles garumā, tad ticu, ka mana komanda var sasniegt vēlamo rezultātu. Cerams, ka futbolisti pret tik spēcīgu komandu parādīs visu, uz ko spējīgi. Ambīcijām un koncentrēšanās spējām šajā mačā jābūt augstākajā līmenī. Zinu, ka komanda to saprot un ka komanda tam ir gatavojusies. Ceru, ka laukumā izdosies to parādīt," norādīja Vukičevičs. Eiropas līgas kvalifikācijas iepriekšējā kārtā ventspilnieki mājās uzvarēja ar 5:0.

Zemāk pieejams visas preses konferences ieraksts. Tajā piedalījās Vukičevičs un "Ventspils" uzbrucējs Tosins Aijeguns, kā arī "Bordeaux" galvenais treneris Gustavo Pojets un komandas kapteinis Jaroslavs Plašils.

Spēles sākums šovakar pulksten 17:45, un maču tiešraidē piedāvās Sportacentrs.com TV kanāls.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-26 13:42, pirms 6 gadiem
Ticēt jau var, bet realitāte būs pavisam citāda

     [+] [-]

, 2018-07-26 16:48, pirms 6 gadiem
Būs eksekūcija!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-26 17:51, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!