Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

1. līgā līdere "Grobiņa" pret titulu kārojošo "Progresu", tiešraide Sportacentrs.com

1. līgā līdere "Grobiņa" pret titulu kārojošo "Progresu", tiešraide Sportacentrs.com
''Grobiņas'' galvenais treneris Viktors Dobrecovs
Foto: LFF.lv

Gaidāmajā komanda.lv 1. līgas čempionāta kārtā liela uzmanība tiks pievērsta spēlei Grobiņā, kur pašreizējie kopvērtējuma līderi no Grobiņas SC mērosies spēkiem ar pērnajiem vicečempioniem un šobrīd trešajā vietā esošajiem FK Progress/AFA Olaine futbolistiem. Citas 12. kārtas spēles uzņems laukumi Tukumā, Rīgā un Preiļos.

22.07 | 15:00 | FK TUKUMS 2000/TSS – BFC DAUGAVPILS | TUKUMA PILSĒTAS STADIONS

Tukumnieki līdz šim šosezon izcēlušies ar daudzsološu sniegumu, pateicoties kam kopvērtējumā atrodas augstajā ceturtajā vietā vien trīs punktu atstatumā no godalgotajām pozīcijām. Tikmēr daugavpilieši, lai arī atrodami devītajā vietā, aizvadījuši mazāko spēļu skaitu no visām sacensību dalībniecēm, un tas noteikti ir jāņem vērā, vērtējot kopvērtējuma tabulu – attiecībā pret vairumu konkurentu BFC Daugavpils un viena spēle rezervē, bet pret piecām sev apkārt esošajām vienībām tai ir pat divi mači rezervē. Iepriekšējā kārtā FK Tukums 2000/TSS viesos prata atņemt punktus spēcīgajiem valmieriešiem (0:0), savu bezzaudējumu sēriju pagarinot jau līdz sešiem mačiem. Daugavpils futbolisti pretī var likt trīs nezaudētu spēļu sēriju, turklāt izceļams, ka sestdienas mačs viņiem būs jau ceturtais pēc kārtas, kas aizvadīts izbraukumā.

22.07 | 16:00 | JDFS ALBERTS – RĒZEKNES FA/BJSS | RĪGAS DAUGAVGRĪVAS VSK.

Rīgu pārstāvošā JDFS Alberts komanda kopvērtējumā pašlaik apsteidz divus konkurentus, un gaidāmā spēle viņiem būs ceturtā pēc kārtas savā laukumā – līdzšinējos trīs mačos iegūti trīs punkti. Rēzeknes futbolisti pašlaik sacensībās ir sestie labākie, un tieši sniegums izbraukumā līdz šim komandai ir bijis liels izaicinājums, jo piecās viesos aizvadītajās spēlēs izcīnīta tikai viena uzvara. Iepriekšējā kārtā Rēzeknes FA/BJSS ieguva svarīgus trīs punktus, ar 2:1 apspēlējot FK Auda un uzlabojot savas pozīcijas kopvērtējumā. Iepriekšējā sezonā šo komandu cīņās allaž pārāki bija laukuma saimnieki – 3:0 uzvara Rēzeknē un 1:0 panākums Rīgā.

22.07 | 16:00 | PREIĻU BJSS – FK SMILTENE/BJSS | PREIĻU NOVADA BJSS STADIONS

Preiļu futbolistiem šī būs otrā spēle īsā laikā, kas sekos pēc trešdien pārceltajā mačā piedzīvotās 2:11 sagrāves Grobiņā. No turnīra tiekot izslēgtām divām komandām, Preiļu BJSS vienība kopvērtējumā palikusi bez izcīnītiem punktiem un noslīdējusi uz pēdējo vietu. Smiltenes komanda tikmēr noslēdz labāko astoņnieku, tomēr izceļams, ka nesenāko četru maču laikā FK Smiltene/BJSS guvusi tikai vienus vārtus un iekrājusi četrus punktus. Šie apstākļi sestdien Preiļos, kur smiltenieši aizvadīs otro no četrām izbraukuma spēlēm pēc kārtas, liek gaidīt intriģējošu cīņu. Tāpat vērts izcelt, ka Preiļu BJSS uzsāks iespaidīgu astoņu maču sēriju savā laukumā. Pirms gada abos šo vienību dueļos uzvarēja Smiltenes pārstāvji – 1:0 viesos un 6:0 mājās.

22.07 | 16:00 | GROBIŅAS SC – FK PROGRESS/AFA OLAINE | GROBIŅAS PILSĒTAS STADIONS

Gaidāmās kārtas centrālā spēle, kurā laukuma saimnieki lūkos saglabāt šosezon vēl neuzvarētas komandas statusu. Ar šo maču Grobiņas futbolisti noslēgs piecu spēļu sēriju savā laukumā, kuras gaitā iegūti desmit punkti un gūti 21 vārti. Kopvērtējuma tabulā Grobiņas SC komanda atgriezusies pirmajā vietā un tajā pašlaik bauda divu punktu pārsvaru pār valmieriešiem, kamēr FK Progress/AFA Olaine atpaliek vēl par punktu. Olainieši nepārspēti ir sešos mačos pēc kārtas, bet nesenākajās divās spēlēs viņiem izdevies nosargāt savus vārtus neskartus. Šo spēli tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com un televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.

23.07 | 18:00 | RTU FC/SKONTO ACADEMY – VALMIERA GLASS VIA | RĪGAS DAUGAVGRĪVAS VSK.

Kārta noslēgsies ar kopvērtējuma vicelīderu viesošanos Rīgā pie šābrīža piektās labākās turnīra komandas. Arī valmierieši šosezon cīnās bez zaudētiem mačiem, tomēr iepriekšējā kārtā neiegūtie trīs punkti pret tukumniekiem likuši viņiem šķirties no turnīra tabulas pirmās ailītes. RTU FC/Skonto Academy futbolisti šosezon nevienā no spēlēm nav cīnījušies neizšķirti, bet kopvērtējumā viņus un Valmieras pārstāvjus šķir seši punkti. Abas komandas šosezon tikušās Latvijas kausa izcīņas otrā posma otrajā kārtā, kad Valmiera Glass VIA savā laukumā uzvarēja ar 2:1. Toreiz panākumu mājiniekiem 82. minūtē nodrošināja Alvja Jaunzema gūtie vārti.

TURNĪRA REZULTATĪVĀKIE SPĒLĒTĀJI

Vārds uzvārdsKomandaVārti
Devids DobrecovsGrobiņas SC11
Vugar AskerovFK Progress/AFA Olaine9
Alvis DubovsValmiera Glass VIA9
Igors KovaļkovsRTU FC/Skonto Academy8
Emīls KnapšisGrobiņas SC7

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija


, 2017-07-21 19:14, pirms 7 gadiem
Vai iepriekš ir bijuši 1.līgas spēļu preview SC?
, 2017-07-21 19:15, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai iepriekš ir bijuši 1.līgas spēļu preview SC?
Viss teksts ir paņemts no LFF mājaslapas.
, 2017-07-21 22:25, pirms 7 gadiem
Par Grobiņu!
, 2017-07-22 06:31, pirms 7 gadiem
1 rakstīja: Viss teksts ir paņemts no LFF mājaslapas.
Un?
Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija
, 2017-07-22 09:56, pirms 7 gadiem
gurgucis rakstīja: Un?
Vakar 19:14 piebildes nebija, tas ir secināms arī no pirmā komentāra.
, 2017-07-22 17:30, pirms 7 gadiem
Tukums - Dpils 4-1, kaut kas nav iisti labi
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.