Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

UEFA pārbauda ar Maskavas "Lokomotiv" faniem saistītos incidentu

UEFA pārbauda ar Maskavas "Lokomotiv" faniem saistītos incidentu
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Disciplinārā komiteja izmeklē incidentu, kurā iesaistīti Krievijas Premjerlīgas kluba Maskavas "Lokomotiv" fani.

1. oktobra UEFA Eiropas līgas H grupas mačā starp Maskavas "Lokomotiv" un Albānijas klubu Korčes "Skenderbeu" uzvaru ar 2:0 svinēja maskavieši. Spēles laikā tika pieļauts, ka "Lokomotiv" fani skandēja politiskus saukļus un mudināja uz vardarbību, kas vērsta uz pretiniekiem no Albānijas.

Krievijas kausa ieguvēji jau ir atvainojušies "Skenderbeu" klubam un apsolījuši, ka sodīs incidentā iesaistītos "Lokomotiv" fanus.

H grupas kopvērtējumā "Lokomotiv" ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu, apsteidzot Stambulas "Besiktas" (četri punkti), Lisabonas "Sporting" (viens punkts) un "Skenderbeu", kas pagaidām ir bez punktiem.

Šķiet, ka teju katru nedēļu Krievijas futbola klubu līdzjutēji izceļas ar rasistiskiem vai diskriminējošiem saukļiem, par ko atkārtoti saņem UEFA piespriestus sodus.

Izmantotie resursi:
Eurosport


Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.