Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Mourinjo: "Uzvarēt vajadzēja "Inter""

Mourinjo: "Uzvarēt vajadzēja "Inter""
Žozē Mourinjo
Foto: AP

"Ja kādam pienācās uzvara šajā mačā, tad tie bija "Inter"," par savas komandas neizšķirtu vakardienas Čempionu līgas B grupas spēlē pret Brēmenes "Werder" sacīja Milānas "Inter" galvenais treneris Žozē Mourinjo.

"Mēs smagi strādājām un dažbrīd spēlējām ļoti labi," maču raksturoja Mourinjo. "Brēmenei ir laba komanda. Viņi guva izlīdzinājumu un aizgāja aizsardzībā ar visiem saviem spēlētājiem. Ja kādam pienācās uzvara šajā mačā, tad tie bija "Inter", bet futbolā nav nekādu "ja", un mums šis rezultāts ir jāpieņem, pat ja mums tas nepatīk."

"Nevar teikt, ka esam nonākuši krīzē," treneris neuzskatīja, ka komandas neveiksmes pēdējā laikā būtu kas īpašs. "Pēc zaudējuma savā vietējā čempionātā Čempionu līgā esam nospēlējuši neizšķirti, bet esam labās pozīcijās abos turnīros. Paši kontrolējam situāciju grupā. Futbolā nekad nevar kaut ko apgalvot par simts procentiem, taču esmu pārliecināts, ka kvalificēsimies nākamajai kārtai vēl pirms pēdējās grupu turnīra kārtas."

"Adriano nospēlēja labi, bet viņš vēl nav labākajā formā, lai spēlētu visas 90 minūtes," savas komandas uzbrukuma līdera statusu raksturoja treneris. "Balotelli ir Balotelli. Viņš mēdz izveidot dažus lieliskus momentus, bet tai pašā laikā nav stabils. Viņam bija laba iespēja gūt vārtus, ko viņš neizmantoja. Viņš vēl ir jauns un ir pelnījis mūsu uzticību, jo nākotnē var kļūt vēl krietni labāks."

"Picaro ir lielisks spēlētājs, kuru pazīstu, jo ar viņu parakstīju līgumu, kad strādāju "Chelsea"," pretinieku līderi raksturoja Mourinjo. "Viņa sniegums man nebija pārsteigums. Protams, neesmu priecīgs, ka viņš guva vārtus pret mani, bet, ja kādam bija jāiesit, tad esmu priecīgs, ka tas bija tieši viņš."

"Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs: "Es cienu jebkuru pretinieku, jo sevišķi tik lielu kā "Inter". Čempionu līgas grupu turnīrā ir vitāli nepieciešami gūt punktus izbraukumā, tāpēc ieradāmies šeit, lai uzbruktu. Mēs sākām slikti, un "Inter" bija labāki pirmās 20 spēles minūtes. Zināju, ka varam kļūt labāki, un to arī izdarījām otrajā puslaikā. Pirmajā puslaikā pārāk ātri mēģinājām izdarīt sitienus pie katras mazākās iespējas."

"Puslaikā teicu saviem spēlētājiem, lai tie spēlē ar lielāku pacietību uzbrukumā, un tieši tāpēc otrajā puslaikā panācām izlīdzinājumu," turpināja treneris. "Nedomāju, ka "Inter" pēc sava vārtu guvuma atkāpās, vienkārši mēs piespiedām viņus ar savu uzbrukumu to darīt. Spēles beigās mans kolēģis pretējā komandā izdarīja vairāka smaiņas, kā rezultātā mums atkal nācās atkāpties. Kopumā nospēlējām labi, bet mums jāuzlabo sniegums, jo ar neizšķirtiem vien nepietiks, lai kvalificētos nākamajai kārtai."

Izmantotie resursi:
uefa.com


, 2008-10-02 10:30, pirms 16 gadiem
Žozē, vairs pat nav jāsmejas par taviem murgiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-02 10:31, pirms 16 gadiem
man Sis treneris fascinee.............vinjam vienmer ir interesanti teksti!!!
, 2008-10-02 10:37, pirms 16 gadiem
Moratti nozheelos ,ka atlaida Mancini ,Mourinho ir viennozimigi overrated...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-02 10:50, pirms 16 gadiem
vahaha nu tas ir gailis riktiigs paavs
, 2008-10-02 10:53, pirms 16 gadiem
AAksts! "zadral" uzhe....
Neviens tak neprasa attaisnojumus....
, 2008-10-02 10:56, pirms 16 gadiem
sakuma nebija pelnijushi zaudejumu milan tagad neizkirtu
, 2008-10-02 10:57, pirms 16 gadiem
Nu to Mo esi lohs,cik es agrāk domāju,ka tu esi normāls coach,tik man tagad liekas,ka lielāka mīksta par tevi nav,tā trīc par savu vietu-MĪKSTAIS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-02 11:03, pirms 16 gadiem
jau atkal..
, 2008-10-02 11:07, pirms 16 gadiem
oscars zhetons Tev!
, 2008-10-02 11:25, pirms 16 gadiem
pilniigs dornis...
, 2008-10-02 11:44, pirms 16 gadiem
man paliek slikti no šiem tekstiem, viņš takš ir pilna nulle !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-02 12:25, pirms 16 gadiem
Mourinho rakstīja: “After all that has happened this season - and that is a lot - I’ve reached the conclusion that I am a good loser.” - after losing the Premiership title to Manchester United in the 2006/2007 season.
Slēpts komentārs: basiiiccc
, 2008-10-02 14:02, pirms 16 gadiem
jaa mourinju nekad ar galvu nav draudzeejies
, 2008-10-02 14:15, pirms 16 gadiem
Žozē vienkārši nevar pateikt neko citu...nemāk zaudēt un viss..
, 2008-10-02 14:43, pirms 16 gadiem
Dzheki, kas jums visiem ir pret Zhozee? Forshs treneris ar lielu miimiku un veel lielaaku muti Arii Klaudio nesen teica, ka Zhozee un Tomass abi piederot pie izcilaakaako muusdienu treneru izveeleetaas sabiedriibas. Bet arii tad, ja Pizarro buutu ieraidiijis vaartos Inter vaartsarga neveikli atsisto Naldo soda sitienu, Zhozee teiktu, ka Inter esot pelniijushi uzvaru, un man pret to nebuutu nekaadu iebildumu. Lai runaa, galvenais, ka punkti brauc uz Breemeni!

Kaa tur vakar skaneeja pa visu stadionu? INTER, INTER, VAFFANCULO!
, 2008-10-02 14:48, pirms 16 gadiem
Diez Maurinju tā teiks pēc katras zaudētās spēles vai neizšķirta, ka viņi nebija pelnījuši zaudēt.. Tad kāpēc viņi zaudēja.. hmm.. tāpēc ka slikti spēlēja.. protams, var jau būt ka neveicās, bet tas jau ir pārspīlēti teikts, ka katrā spēlē obligāti ir jauzvar Inter!

Un un minerālūdens pudeles vietā, šadu spēļu laikā viņam blakus vajadzētu kko stiprāku nolikt, lai varētu iedzert, kad stress uznāk.. Tad var būt Maurinju teksti būs objektīvāki!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-02 17:41, pirms 16 gadiem
M rakstīja: Dzheki, kas jums visiem ir pret Zhozee? Forshs treneris ar lielu miimiku un veel lielaaku muti Arii Klaudio nesen teica, ka Zhozee un Tomass abi piederot pie izcilaakaako muusdienu treneru izveeleetaas sabiedriibas. Bet arii tad, ja Pizarro buutu ieraidiijis vaartos Inter vaartsarga neveikli atsisto Naldo soda sitienu, Zhozee teiktu, ka Inter esot pelniijushi uzvaru, un man pret to nebuutu nekaadu iebildumu. Lai runaa, galvenais, ka punkti brauc uz Breemeni!

Kaa tur vakar skaneeja pa visu stadionu? INTER, INTER, VAFFANCULO!
Piekritu tev..... vinjs ir izcils, bet nu dazreiz jau vajag pakluseet, bet vinjam laikam ir ta uzvaretaju psihologjija, vienmer vinjs runa par uzvaru, neesmu dzirdejis, ka vinja komanda kadreiz butu pelnijusi zaudet!!
, 2008-10-02 22:22, pirms 16 gadiem
Nedaudz augstprātīgs.

"Viņa sniegums man nebija pārsteigums. Protams, neesmu priecīgs, ka viņš guva vārtus pret mani, bet, ja kādam bija jāiesit, tad esmu priecīgs, ka tas bija tieši viņš."
, 2008-10-03 09:18, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: "Pinter" nav ČL komanda, tas nu ir skaidrs
Bet Morinju komentāri vienmēr "iespārda" - gan "Chelsea" laikā, gan tagad
tu kaut ko citu ka "printer" ,maki pateikt??? axts
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.