Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Līderes uzņem finālistes

Līderes uzņem finālistes
Pirmā abu komandu divcīņa izvērtās ļoti spraigi
Foto: FK NND Fotogrāfes: Agnese Vēze un Agnese Vanaga

Šodien ieplānota viena spēle Elvi florbola līgā sievietēm un FK "Ķekava" savā laukumā sacentīsies ar pēdējo gadu otro spēcīgāko komandu "NND Rīga", kuras šosezon nedemonstrē pārliecinošāko spēli.

FK "Ķekava", kas pēdējās sezonās atdevusi savas pozīcijas, no stabilas otrās spēcīgākās komandas Latvijā kļūstot par vienību, kas cīnās par trešo-ceturto pozīciju, šo sezonu iesākusi ļoti pārliecinoši, tiekot pie uzvarām piecās no sešām spēlēm, vienīgo zaudējumu piedzīvojot spraigā mačā pret "Rubeni". Starp uzvarētajām spēlēm minams arī 4:2 panākums viesos pret "NND Rīga", kas aizņēmusi Ķekavas vietu Latvijas čempionāta finālā, blakus "Rubenei". Šajā sezonā rīdzinieces pašlaik nedemonstrē ierasto sniegumu, pēc izcīnītām divām uzvarām sezonas sākumā, turpinājumā piedzīvojot četras neveiksmes pēc kārtas. Tas vienībai dod tikai septiņus punktus sešās spēlēs un ceturto vietu turnīra tabulā, kas vienlaikus ir trešā pozīcija starp Latvijas komandām.

Savstarpējā spēlē 7. oktobrī izvērtās pietiekami spraigs, pirmajā trešdaļā katrai no komandām gūstot pa diviem vārtiem. Otrā perioda vidū FK "Ķekava" panāca 3:2 vadību, bet nepilnas trīs minūtes pirms cīņas beigām Agnese Broliša pielika punktu spēlei, gūstot ceturtos vārtus "Ķekavai".

FK "Ķekavai" šajā sezonā rezultatīvākā ar 17 (13+4) punktiem ir Linda Dadajeva, bet rezultatīvi spēlējušas arī Rita Rancāne (12+6), Ieva Bušmane (7+9) un Agnese Broliša (4+11). Tikmēr rīdziniecēm rezultatīvākā sezonā ir Santa Torstere, kurai 12 (7+5) punkti. Pa deviņiem punktiem savākušas Inga Ametere un Māra Stapkēviča.

Šodien spēles sākums Ķekavā pulksten 13:00.


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.