Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Florbola superfināli, volejbola medaļas, "Metta" izaicinās "Spartaku"

Andrejs Siliņš

Florbola superfināli, volejbola medaļas, "Metta" izaicinās "Spartaku"
Foto: SK Jēkabpils Lūši

Šajā nedēļas nogalē noskaidrosim medaļu ieguvējus Latvijas florbola un volejbola čempionātos, bet svētdien visa uzmanība futbola Virslīgai, kur tiksies divas pašreizējās tabulas pastarītes - “Metta” un “Spartaks”.

Telpu futbola Virslīgā pirms izšķirošajām čempionsērijas cīņām iestājies pārtraukums, un tam ir labs pamatojums - gatavojoties rudenī gaidāmajām Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm, Latvijas izlase sapulcējusies uz pārbaudes mačiem pret Azerbaidžānu. Pirmajā mačā ceturtdien piedzīvota neveiksme (1:3), bet piektdien mūsu telpu futbola meistari darīs visu iespējamo, lai izrādītu vēl cienījamāku pretestību vienai no Eiropas elites izlasēm, kurā ir arī vairāki naturalizētie brazīlieši. Spēles sākums Sportacentrs.com TV 18:00.

Piektdienas vakarā tiks dalīta bronza florbolā un basketbolā. “NND Rīgas” un “Ķekavas Bulldogs” florbolistēm viss izšķirsies vienā mačā - uzvarētājas pabeigs sezonu ar godalgām. Tikmēr Latvijas Sieviešu basketbola līgā tiks uzsākta sērija, kurā RSU, cietušas sāpīgu neveiksmi pusfinālā, būs favorītes cīņā pret “Liepāju/LSSS”.

Florbola kaislības sestdien turpināsies Arēnā Rīga, kur tiks aizvadīta Superfināla diena. 13:15 sezonas pēdējo un svarīgāko spēli aizvadīs galvenās favorītes Kocēnu “Rubene” un pusfināla sērijā piecos mačos triumfējusī “Ķekava”. Pēcāk dāmu iesildīto spēles grīdu ieņems vīri - 16:15 sāksies cīņa par “Elvi” florbola līgas bronzu. Tajā “Talsu NSS/Krauzers” tiksies ar Cēsu “Lekringu”, kas tikai septiņās spēlēs pusfināla sērijā atzina “Lielvārdes/Fatpipe” pārākumu. Tā būs arī divu rezultatīvāko “play-off” dalībnieku cīņa - gan Artis Raitums (“Talsi”), gan Pēteris Trekše (“Lekrings”) līdz šim sakrājuši pa 23 rezultativitātes punktiem.

Vakarpusē visa uzmanība tiks pievērsta volejbolam - Latvijas čempionāta zelta finālsērijā trešo spēli aizvadīs “RTU/Robežsardze” un “Jēkabpils lūši”. Pirmajās divās spēlēs uzvaras tika dalītas uz pusēm - katra no komandām izcīnīja uzvaru savā laukumā. Vai tā notiks arī šoreiz? Vai arī jau svētdien kronēsim čempionus? Sestdien spēle Rīgā, bet svētdien - Jēkabpilī. Abas cīņas tiešraidēs Sportacentrs.com TV. Tāpat kā izšķirošā bronzas cīņa - svētdienas vakarā “Daugavpils Universitāte” mājās vēlreiz centīsies pieveikt “Limbažus/MSĢ”.

Svētdien pulksten 14:00 norisināsies pirmā “Optibet” Virslīgas 6. kārtas spēle futbolā. Tajā tiksies divas pašreizējās tabulas pastarītes - “Metta” pēc pieciem zaudējumiem mēģinās aizķert pirmo punktu vai pat trīs cīņā pret “Spartaku”, kam līdz šim tikai viens panākums četros mačos.

Sportacentrs.com tiešraides nedēļas nogalē:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
12.04.18:00*Pārbaudes spēle telpu futbolāLatvija - Azerbaidžāna
12.04.19:30LSBL sērija par 3. vietuRSU - Liepāja/LSSS
12.04.20:00*Elvi florbola līga sievietēmNND Rīga - Ķekavas Bulldogs
13.04.9:3056.Baltijas meža skolu spartakiādeKokzāģēšanas sacensības
13.04.13:15*Elvi florbola līgas fināls sievietēmRubene - Ķekava
13.04.16:15*Elvi florbola līgas bronzas spēleLekrings - Talsu NSS/Krauzers
13.04.19:00*Latvijas volejbola čempionāta finālsRTURobežsardze - Jēkabpils lūši
13.04.19:00Komanda.lv 1. līga futbolāSuper Nova - Rēzeknes FA/BJSS
14.04.14:00*Optibet Virslīga futbolāMetta - Spartaks
14.04.14:30True Riga Hockey Cup 2019U11 un U16 finālspēles
14.04.16:00*Latvijas volejbola čempionāta finālsJēkabpils lūši - RTU/Robežsardze
14.04.18:00*Latvijas volejbola čempionāta bronzas sērijaDU - Limbaži/MSĢ

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.

     [+] [-]

, 2019-04-12 21:09, pirms 5 gadiem
Vai internetā būs kaut kur iespēja vērot Final4 NVL1?

     [+] [-]

, 2019-04-12 21:18, pirms 5 gadiem
Herberts/Jozzzefs rakstīja: Vai internetā būs kaut kur iespēja vērot Final4 NVL1?
Tu domā finālu starp Vecumniekiem-RTU? Pameklē facebook, esmu dzirdējis, ka tur kaut ko varot redzēt...