Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vords atkal uzvar, Kovaļovs sūdzas par sitieniem zem jostasvietas

Agris Suveizda

Vords atkal uzvar, Kovaļovs sūdzas par sitieniem zem jostasvietas
Andrē Vords pret Sergeju Kovaļovu
Foto: AP/Scanpix

ASV pilsētā Lasvegasā notika revanša cīņa pussmagajā svarā (līdz 79,4 kilogramiem) starp mājinieku Andrē Vordu un krievu bokseri Sergeju Kovaļovu. Pagājušā gada novembrī svinējis apšaubāmu uzvaru pēc punktiem, šoreiz Vords, pasaules čempions IBF, WBO un WBA versijās, bija pārāks ar tehnisko nokautu un joprojām nav zaudējis nevienā cīņā (32-0, 16 KO).

Cīņa sākās piesardzīgi, pirmajos pāris raundos nedaudz aktīvākam esot 34 gadus vecajam Kovaļovam. Tomēr pēc tam iniciatīvu pārņēma 33 gadus vecais Vords, kurš astotajā raundā iedzina sāncensi pie virvēm un izdarīja vairākus sitienus pa ķermeni, kas beidzās ar tiesneša iejaukšanos un pāragri noslēgušos cīņu.

Bez iznākuma apšaubīšanas gan neiztika arī šoreiz, jo Kovaļovs (30-2-1, 20 KO) nebija mierā ar cīņas apturēšanu un vērsa uzmanību tam, ka Vords izdarīja sitienus zem jostas vietas. "Tas bija zems sitiens, un tas nesāpēja tik ļoti, lai es kristu zemē. Es būtu varējis turpināt cīņu. Kādēļ gan to apturēt? Tas ir traki. Vēlos atkal cīnīties ar viņu."

"Kovaļovs ir labs cīkstonis, un nav daudz cilvēku, kuri varētu viņu pieveikt," pēc uzvaras sacīja Vords. "Kovaļovs aizvadīja labu cīņu, taču, tiklīdz prātā izskaitļoju savu pretinieku, zinu, kas man nākamreiz ir jādara. Lai uzvarētu labus bokserus, ir nepieciešams paaugstināt savu līmeni, un esmu pateicīgs, ka tieši to šovakar izdevās izdarīt."

Izmantotie resursi:
Ward vs Kovalev II: Andre Ward produces...
Andre Ward beats Sergey Kovalev in Las Vegas...
https://vringe.com/news/102879-uord...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-18 14:02, pirms 7 gadiem
skatījos no paša rīta. Andrē jau pirmajos raundos sāka olu terapiju. Netīrs bokss un tiesnesis par agru apturēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-06-18 17:21, pirms 7 gadiem
Lai sūdzās Puķinam, un vispār jāboksē vienīgi ar Z.korejiešiem, irāņiem un abhāzu džigitiem.

     [+] [-]

, 2017-06-18 19:44, pirms 7 gadiem
yahooo rakstīja: Nez vai šis žurnālists vispār saprot, ko viņš raksta un vai cīņu ir redzējis. Pēc šāda virsraksta var spriest, ka Words ir super bokseris un tīri uzvarējis, nu jau otro reizi, savukārt Kovaļovs, redziet, atkal par kaut ko sūdzas.

Loģiski, ka Kovaļovs nebija mierā ar apturēšanu Words iemauca Kovaļovam vismaz 3x zem jostas. Ja divas reizes viņš vēl izturēja, tad trešo vairs nevarēja un tāpēc arī saliecās. Tajā brīdī referee kļūdaini apturēja cīņu, jo neredzēja sitienu zem jostas. To gan viņš tagad ir atzinis, jo noskatījās video.

https://twitter.com/YuriTarantin/status/876295040645070848
Tajā tavā twitter linkā redzams tīrs low blow un tiesnesim izskatās, ka viss labi redzams .

  -1 [+] [-]

, 2017-06-18 22:58, pirms 7 gadiem
Nav pēdējais āķis olās,ir pa preses apakšējo daļu,tīrs darbs

  +1 [+] [-]

, 2017-06-19 16:44, pirms 7 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Nav pēdējais āķis olās,ir pa preses apakšējo daļu,tīrs darbs
Zem jostas ir zem jostas un punkts. Ja tieši pa jostu, tad vēl var pievērt acis.