Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Mērfijs nodrošina "Mets" otro uzvaru

Mērfijs nodrošina "Mets" otro uzvaru
Ņujorkas "Mets"
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas finālsērijā aizvadītajā naktī tika izspēlēta otrā spēle un tajā Ņujorkas "Mets" ar 4:1 pārspēja Čikāgas "Cubs", izvirzoties vadībā ar 2:0.

Daniels Mērfijs ceturtajā spēlē pēc kārtas spēja raidīt bumbiņu ārpus laukuma un šoreiz, tas nebija vien ieraksts statistikas ailēs, bet uzvaru nesošo punktu guvums, kad jau pirmajā iningā, pēc Džeika Arietas metiena, bumbiņa lidoja tribīnēs un "Mets", kā izrādījās vēlāk, jau bija nodrošinājuši uzvaru.

Tieši Arietas neveiksmīgā spēle, jeb, precīzāk, "Mets" spēlētāju varēšana Arietam likties nekomfortabli, bija mača atslēga, jo piecos iningos pieļautie četri punkti MLB regulārās sezonas otrās puses dominantākajam metējam galīgi nebija ieplānoti.

Runājot par spēles gaitu kopumā, kā jau minēts, jau pirmajā iningā Ņujorkas beisbolisti guva izšķirošo pārsvaru, kad Deivids Raits no sākuma iesita vienu punktu, bet vēlāk arī veiksmīgs sitiens padevās Mērfijam, kas atnesa vēl divus punktus klāt. Savukārt Joenis Cespadess guva savas komandas pēdējo, ceturto punktu.
Prestiža skrējienu savas komandas labā noorganizēja Kriss Braients, pēc kura sitiena mājas bāzē nokļuva Deksters Faulers.

Pēc šīs spēles Ņujorkas "Mets" un Čikāgas "Cubs" komandu cīņā līdz četrām uzvarām rezultāts ir kļuvis 2-0 par labu ņujorkiešiem. Jāpiebilst, ka arī Amerikas līgas finālā, kurā tiekas Kanzassitijas "Royals" un Toronto "Blue Jays", rezultāts ir 2-0 par labu "Royals".

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.