Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Cubs" vēsturiskā mačā pārspēj "Cardinals"

"Cubs" vēsturiskā mačā pārspēj "Cardinals"
Starlins Kastro guva vienu no sešiem "Cubs" <i>houmraniem</i>.
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas "Cubs" guva sešus "Home run" sitienus spēlē pret Sentluisas "Cardinals", tādējādi ne tikai uzvarot ar 8:6, bet arī uzstādot MLB izslēgšanas spēļu rekordu bumbiņu raidījumos ārpus laukuma.

Čikāgas "Cubs", kuri Nacionālās līgas divīziju sērijas pirmajā mačā piedzīvoja zaudējumu, nu ir atspēlējušies un jau arī izvirzījušies vadībā. Turklāt, vadībā čikāgieši izvirzījās ļoti efektīgā stilā – visus savus punktus gūstot ar "Home run" sitieniem, uzstādot visa MLB rekordu izslēgšanas spēlēs gūto "Home run" sitienu ziņā.

Šajā spēlē, netipiski sev, ne pārāk komfortabli jutās "Cubs" metējs Džeiks Arieta, kurš zaudēja četrus punktus, taču palīdzība no uzbrucēju puses bija pietiekoša, lai svinētu diezgan drošu uzvaru.

Ļoti rezultatīva spēle norisinājās arī starp Ņujorkas "Mets" un Losandželosas "Dodgers", kur ņujorkieši uzvarēja ar 13:7 un izvirzījās sērijā vadībā ar 2-1. Jau līdz ceturtajam iningam "Mets" bija guvuši 10 punktus, bet "Dodgers" šajā laikā bija spējīgi atbildēt vien ar trim, kas arī noteica spēles uzvarētāju.

Tāpat aizvadītajā naktī tika izspēlētas ceturtās Amerikas līgas spēles un nu ir zināms, ka būs nepieciešamas arī piektās. Kanzassitijas "Royals" prata apturēt Hjūstonas "Astros" un atkal novienādoja rezultātu sērijā, bet Toronto "Blue Jays", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas, prata atspēlēties no 0-2, kur viņi bija nokļuvuši pēc pirmajām divām spēlēm pret Teksasas "Rangers".

MLB izslēgšanas spēles

ViesiMājniekiRezultātsSērija
RoyalsAstros9:62-2
Blue JaysRangers8:42-2
CardinalsCubs6:81-2
DodgersMets7:131-2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.