Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Verlanders, "Tigers" atstāj sausā "Pirates"

Verlanders, "Tigers" atstāj sausā "Pirates"
Foto: AFP/Scanpix

Džastins Verlanders Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē pret Pitsburgas "Pirates" nodemonstrēja, ka vēl aizvien ir "dūzis" un palīdzēja Detroitas "Tigers" svinēt uzvaru ar 10:0.

Džastins Verlanders spēlē pret Pitsburgas "Pirates" pieļāva tikai vienu atsitienu un tikai trīsreiz zaudēja oponentiem uz metienu bilances rēķina, pats atpakaļ uz rezervistu soliņa aizsūtot sešus pretinieku atsitējus. Šāds sniegums daudziem liek domāt, ka Verlanders ir atgriezies pēc ne visai veiksmīgā sezonas starta, jo kopš 2. jūlija 34 gadus vecais metējs, kurš 2011. gadā tika atzīts par Amerikas līgas labāko metēju un saņēma arī MVP balvu, nevienā no mačiem nav zaudējis vairāk kā trīs punktus.

Jāpiebilst, ka Verlanderam bija arī labas izredzes pabeigt maču bez pieļautiem atsitieniem, taču Džošs Bels sestajā iningā, tomēr, prata atvairīt bumbiņu. Viņš zaudētāju komandā viens no diviem atsitējiem, kuri šajā mačā nepalika sausā.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Nikolass Kostelanoss, kurš atsita trīs no pieciem metieniem un kopā guva piecus punktus. Aiens Kinslers arī neatpalika pārāk tālu un maču noslēdza ar četriem izsistiem punktiem, viens no kuriem sekoja pēc "Home run" raidījuma.

No citiem mačiem jāizceļ Kolorado "Rockies" uzvara pār Klīvlendas "Indians" ar 3:2. Izšķirošais punkts tika gūts mača 12. iningā pēc Čārlija Blekmona "Home run". Bostonas "Red Sox" ar 8:2 pārspēja Tampabejas "Rays", kas viņiem bija astotais panākums pēc kārtas.

Savukārt Vašingtonas "Nationals" ar 10:1 pārspēja citu Floridas komandu, Maiami "Marlins". Šis mačs bija īpašs ar to, ka Raiens Zimermans, kurš divas reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopumā izsita piecus punktus, kļuva par savas vienības visu laiku labāko punktu izsitēju (RBI).

MLB, 09.08.

ViesiMājniekiRezultāts
RockiesIndians3:2
RangersMets5:1
MarinersAthletics6:3
OriolesAngels1:5
CubsGiants1:3
Red SoxRays8:2
MarlinsNationals1:10
YankeesBlue Jays11:5
PiratesTigers0:10
PadresReds3:8
PhilliesBraves3:2
AstrosWhite Sox1:7
TwinsBrewers4:0
RoyalsCardinals5:8
DodgersDiamondbacks3:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.