Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Renfro: "Atmiņā palika Ansons, Bertāns, Timma"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Renfro: "Atmiņā palika Ansons, Bertāns, Timma"
Alekss Renfro (no kreisās) "VEF skolu superlīgā"
Foto: Renārs Buivids

"VEF skolu superlīgas" pusfinālu skatītāju pulkā bija arī "VEF Rīgas" uzbrukuma līderis Alekss Renfro, kura atbalstītā Ernija Ansona Rīgas 99. vidusskola gan finālā neiekļuva.

Renfro bija viens no daudziem skatītājiem, kuri 21. aprīlī Rīgā, "Daugavas" sporta namā bija klāt "VEF skolu superlīgas" pusfināla spēlēm, kurās Rīgas pilsētas 3. ģimnāzija ar 99:86 uzvarēja Rīgas 64. vidusskolu, bet Rīgas 49. vidusskola ar 105:90 pārspēja amerikāņu basketbolista komandas biedra Ernija Ansona pārstāvēto Rīgas 99. vidusskolu.

"Klātienē vēroju "VEF skolu superlīgas" pusfināla spēles. Esmu pārliecināts, ka šī bija interesanta diena basketbolā, jo vienmēr ir labi gūt iespaidu par mūsu nākotnes sniegumu," stāsta Alekss Renfro. "Jaunie puiši tiešām iespaidīgi spēlē. Nebūt nesagaidīju, ka ieraudzīšu daudz ļoti atlētisku puišu, bet pārsteidza tas, cik labi lēcieni ir vairākiem basketbolistiem."

"VEF Rīgas" basketbolists Renfro neslēpj, ka savos spriedumos varētu būt neobjektīvs, jo turnīrā piedalās arī viņa "mazais brālis" Ernijs Ansons.

"Protams, jutu līdz Ernija Ansona komandai. Ernijs noteikti bija labākais spēlētājs," uzsver Renfro. "Iespējams, ka daudzi neatbalstīs manu apgalvojumu, taču tāda ir mana pārliecība. Nešaubīgi, ka šajās divās spēlēs redzēju daudz talantīgu jauno latviešu basketbolistu. Neatceros daudz uzvārdu, taču nešaubīgi, ka Bertāns un Timma paliks manā atmiņā. Ansons un šie divi puiši atstāja uz mani lielu iespaidu."

Lai arī Renfro joko, ka pusfināla sērijas "VEF Rīga" - BK "Ventspils" laikā viņš nedrīkst teikt neko labu par Bertāniem, tomēr amerikāņu basketbolists atzīst, ka "Dāvis un Dairis Bertāni tiešām ir kā brāļi, viņu spēle ir līdzīga," spriež Alekss. "Bertāna spēle tiešām paliek atmiņā. Nav šaubu, ka uzmanību piesaistīja arī Timma. Viņa spēle ir tik plūstoša, ka rodas iespaids - punkti tiek gūti bez papildus piepūles. Timmā ir nedaudz no visa, jo viņš var spēlēt gan ar muguru pret grozu, gan izpildīt trīspunktniekus. Tieši Timmas sniegums neļāva uzvarēt Ernija komandai..."

Renfro piebilst, ka pusfināla spēlēs vēl bija daudz interesantu basketbolistu, taču ne visus uzvārdus viņam izdevies atcerēties. "Nav šaubu, ka "VEF skolu superlīga" ir lielisks projekts, jo tā ir papildus iespēja talantīgākajiem Rīgas skolu puišiem samērot spēkus ar vienaudžiem."

"Pirmo reizi šajā sporta zālē guvu pozitīvas emocijas, jo pirms tam vienīgo reizi tur biju, kad zaudējām "Baronam"," atceras Renfro. "Ceru, ka nākamo reizi šajā sporta zālē pabūšu laikā, kad ar "Baronu" cīnīsimies par Latvijas čempionu titulu."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-27 12:20, pirms 14 gadiem
Un BARONS uzvares

  -4 [+] [-]

, 2010-04-27 13:36, pirms 14 gadiem
Maksims un Šota arii blakaam

  +7 [+] [-]

, 2010-04-27 13:45, pirms 14 gadiem
pozitīvs čalis

  -1 [+] [-]

, 2010-04-27 21:43, pirms 14 gadiem
nu nebūs viņam uz to zāli spēlēt jāiet. šosezon.

     [+] [-]

, 2010-05-01 13:34, pirms 14 gadiem
brunoje rakstīja: nu nebūs viņam uz to zāli spēlēt jāiet. šosezon.
tev nebūs jāiet skatīties uz to zāli šosezon!