Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Video: Kurš uzvarēs "VEF skolu superlīgas" finālā?

Renārs Buivids
Renārs Buivids
"VEF skolu superlīgas" finālā otrdien plkst. 16 Rīgā, "Daugavas" sporta namā sacentīsies Rīgas 49. vidusskola un Rīgas pilsētas 3. ģimnāzija. Kurš uzvarēs?
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-27 03:24, pirms 14 gadiem
Forši likt kadrus no iesildīšanās?

  +3 [+] [-]

, 2010-04-27 08:32, pirms 14 gadiem
Reiz man sanāca dzirdēt kāda pusmūžu veca pāra dialogu vienā no lielveikaliem. Vīrs bija nepamierināts pilnīgi ar visu ko redzēja un tik pukstēja, bet sieva ņēmās attaisnot. Tad nu šie piegāja pie sieru stenda. Vīrs paņem Dinamo sieru un nepamierinātā tonī sievai prasa kas tas pa sieru. Sieva skaidro, ka tas ir hokeja kluba Dinamo siers. Šis atkal: "Kas viņi tagad sieru ražo?" Sieva:"Nē, bet katrs santīms no nopirktā Dinamo produkta aiziet kluba uzturēšanai." Vīrs:"Nu tad uz iepakojuma tā arī jāuzraksta, ka viens santīms aiziet viņu kabatās". Protams, ka to sieru viņi nepaņēma un sāka meklēt nākamo ēdamo upuri. Un tā viņi tur ilgi vēl staigāja - vīrs tik cilāja produktus un burkšķēja, bet sieva atbildēja.
Ko es ar to visu gribēju teikt? To, ka šeit tie komentētāji tādi paši - ar dzīvi neapmierinātie, laikam sabiedrības atstumteņi - labprāt pateiks kaut ko sliktu, atradīs kur piekasīties, nevis paklusēs (kur nu vēl pateikt kaut ko labu).

     [+] [-]

, 2010-04-27 15:00, pirms 14 gadiem
Lodamursam pilnigi piekritu