Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Vēl tikai nedēļa "Swedbank skolu strītbola" pieteikumiem

Jānis Pārums

Aiz vien tuvāk ir tā diena, kad Rīgā pulcēsies skolnieki no visas Latvijas, lai noskaidrotu labākās skolas strītbolā. 19.maijs ir tā diena, kad "Swedbank skolu ielu basketbola" ietvaros savā starpā tiksies skolnieki no visas Latvijas.

Iepriekšējos gados šīs sacensības izsauca nemainīgu interesi sportot gribošajās mācību iestādēs. Organizatori atgādina, ka sacensības norisinās 10 vecuma grupās pamatskolām un vidusskolām. Šogad pirmo reizi ir ieviestas divas jaunas vecuma grupas augstskolām gan jaunietēm, gan jauniešiem.

Labākajām skolām kopvērtējumā tiks atbalstītāju sarūpētas balvas. Organizatori turpina strādāt pie skolu ielu basketbola festivāla kultūras programmas. Par tās aktualitātēm tiks ziņots atsevišķi. Pašreiz rīkotāji vēlas uzsvērt, ka pieteikšanās norisinās tikai līdz šīs nedēļas beigām – 14.maijam. Pieteikuma anketas sportacentrs.com un sacensības.lv.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs