Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

SBL startēs novembrī, šogad bez četrkārtējās čempiones LU

SBL startēs novembrī, šogad bez četrkārtējās čempiones LU
Sandijs Baškevics
Foto: sbl.lv

SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) čempionāts sāksies novembra beigās, bet šogad sacensībās nepiedalīsies četrkārtējā čempione Latvijas Universitāte, portālam Sportacentrs.com atklāja SBL valdes priekšsēdētājs Sandijs Baškevics.

Komandas, kas startēs gaidāmajā SEB SBL sezonā būs: Biznesa augstskola "Turība" (BAT), Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmija (LSPA), Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Rīgas Stradiņa universitāte (RSU), Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (RSEBAA), Vidzemes augstskola (ViA), Banku augstskola (BA) un Rīgas Ekonomikas augstskola (REA). Diemžēl turnīrā nepiedalīsies esošā čempione Latvijas Universitāte (LU), tāpat arī vicečempione Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU).

"Tas, kas mums zināms – viņi gribēja iesaistīties sacensībās no play off fāzes, kas mums galīgi nebija pieņemami, jo tas nebūtu korekti pret pārējām komandām. Tāpat viņi gribēja mainīt punktu nolikumā, kas paredzēja cik procenti spēļu jāaizvada regulārajā sezonā, lai varētu spēlēt izslēgšanas turnīrā – attiecīgi no 40% uz 30%," Baškevics pauda savu skatījumu, kāpēc šogad nāksies iztikt bez SBL četrkārtējiem čempioniem LU.

Baškevics atklāja, ka čempionāts sāksies pēc valsts svētkiem (pēc 18. novembra), tātad novembra beigās. Sacensību kalendārs un jaunākās aktualitātes, kas saistītas ar čempionātu, visticamāk, tiks publiskotas nākamās nedēļas sākumā. Nolikumā būtiskos jautājumos izmaiņas nav veiktas.

Studentu Basketbola līgu joprojām atbalstīs SEB banka, tāpat turpināsies sadarbība arī ar Latvijas Basketbola savienību.


, 2010-10-27 17:30, pirms 14 gadiem
Kur LLU???
, 2010-10-27 17:45, pirms 14 gadiem
aaiiggaarrss rakstīja: Kur LLU???
arī neapmierināja kkas nolikumā...
, 2010-10-27 17:49, pirms 14 gadiem
LU pirksti gaisaaa!
, 2010-10-27 17:54, pirms 14 gadiem
Nesaprotu kāpēc LU nespēlēs jo LBLā jau knapi sanāk viena spēle nedēļā. Ja nu vienīgi ir doma studentiem cīnīties par medaļām. Pēdējais teikums protams joks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-27 18:04, pirms 14 gadiem
Vai pērnie SBL parādi beidzot ir nomaksāti?
, 2010-10-27 18:04, pirms 14 gadiem
Ja nav pirmo divu vietu - LU un LLU, tad jau laikam pašai SBL ir jāsāk domāt par pārmaiņu nepieciešamību. Pastāvēs, kas pārvērtīsies... Pavasarī būšot īpašs turnīrs, kur tad arī uzzināsim īsto studentu čempionu!
, 2010-10-27 18:25, pirms 14 gadiem
Tas jau vairs nav nopietni. Nevajag novelt visu vainu uz LU, bet gan pašiem visu noorganizēt un izstrādāt savu sistēmu.
, 2010-10-27 21:02, pirms 14 gadiem
Baškevics jau pats arī sajuties kā mazs imperators, bet pats neko nedara,lai dabūtu vairāk nekā tos 10 skatītājus zālē, kuri gaida savus čomus
, 2010-11-14 20:13, pirms 14 gadiem
SBL startēs novembrī, šogad bez četrkājainās čempiones LU
, 2010-11-21 19:29, pirms 14 gadiem
LU tā arī nesaprata, ka studentu līgā galvenais ir iespēja spēlēt reāliem studentiem, kas ikdienā studē, nevis lasīt iekšā profesionāļus ar domu, lai šie pucē LU godu. Skumji, bet tā jau ir pašas LU problēma.
BK ViA
Foto: Artūrs Kaurovs

SBL: BK "ViA" piedzīvo sagrāvi pret LSPA

Otrdien, 6.martā Studentu basketbola līgas spēlē Vidzemes augstskola (ViA) spēļu piekāpās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) studentiem ar rezultātu 65:113. ViA spēlēja sešu spēlētāju sastāvā, bija jāiztiek bez viena no līderiem, Sanda Bukša.
Guntis Endzels un Harijs Rubenis.
Foto: Anna Paula Kuzņecova, bk.lu.lv
2

Guntis Endzels: "LU basketbolisti ir profesionālāki nekā vairākums LBL spēlētāju"

Latvijas Universitāte 2017. gada sezonā centīsies iekļūt LBL "play-off" zonā, trešdien, 28. septembrī, preses konferencē LU dabaszinātņu Akadēmiskajā centrā Torņakalnā teica komandas galvenais treneris Guntis Endzels.
Pēteris Rēķis: SBL finālu vērtīgākais spēlētājs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LU pārtrauc "Turības" valdīšanu Studentu līgā, MVP – Pēteris Rēķis

Latvijas Universitātes basketbolisti piektdien, 21. martā, Studentu basketbola līgas 12. sezonas finālā uzvarēja biznesa augstskolu "Turība" ar rezultātu 81:69, pārtraucot sāncenšu trīs triumfu sēriju. Trešo vietu izcīnīja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas puiši, kuri pieveica Rīgas Stradiņa Universitāti.