Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

BAT pārliecinoši iekļūst "Final Four"

BAT pārliecinoši iekļūst "Final Four"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Šodien pārliecinošu uzvaru Studentu Basketbola līgas (SBL) ceturtdaļfināla sērijas otrajā mačā izcīnīja Biznesa Augstskola Turība, kas savā laukumā ar rezultātu 92:51 sagrāva LSPA basketbolistus un līdz ar to izcīnīja graujošu uzvaru divu spēļu summā (171:100), kas BAT nodrošina vietu ''Final Four'' turnīrā, kas norisināsies Jelgavā.

Jau no paša mača sākuma BAT basketbolisti saviem pretiniekiem lika noprast, ka iepriekšējā cīņā iegūtais 30 punktu pārsvars neļaus viņiem ieslīgt pašapmierinātībā. Tā vietā, lai aizvadītu mierīgu spēli, ''Turības'' basketbolisti laukumā darbojās ar labu pašatdevi un ikvienā no četrām ceturtdaļām bija pārāka par LSPA spēlētājiem, beigu beigās izcīnot pārliecinošu panākumu (92:51), kas nodrošina ceļazīmi uz ''Final Four'' sacensībām Jelgavā.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 23 gūtiem punktiem bija Lauris Mizis. Jāpiezīmē, ka BAT rindās pieci basketbolisti atzīmējās ar vismaz desmit gūtiem punktiem. Tikmēr zaudētājiem vienīgais, kas pretī savam uzvārdam mača protokola punktu ailītē var ieraudzīt divcipara skaitli, bija Gatis Palms, viņa rēķinā 12 punkti un septiņas bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
sbl.lv


, 2009-03-16 18:26, pirms 15 gadiem
Gatis Palms, nevis Gints
, 2009-03-16 18:28, pirms 15 gadiem
Bez piepūles
, 2009-03-16 18:32, pirms 15 gadiem
NU foto ir ģeniāls!
, 2009-03-16 21:14, pirms 15 gadiem
Destructo rakstīja: NU foto ir ģeniāls!
BAT spēlē spēli "Kas dārzā"... un viņī vēl grib spēlēt F4...
BK ViA
Foto: Artūrs Kaurovs

SBL: BK "ViA" piedzīvo sagrāvi pret LSPA

Otrdien, 6.martā Studentu basketbola līgas spēlē Vidzemes augstskola (ViA) spēļu piekāpās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) studentiem ar rezultātu 65:113. ViA spēlēja sešu spēlētāju sastāvā, bija jāiztiek bez viena no līderiem, Sanda Bukša.
Guntis Endzels un Harijs Rubenis.
Foto: Anna Paula Kuzņecova, bk.lu.lv
2

Guntis Endzels: "LU basketbolisti ir profesionālāki nekā vairākums LBL spēlētāju"

Latvijas Universitāte 2017. gada sezonā centīsies iekļūt LBL "play-off" zonā, trešdien, 28. septembrī, preses konferencē LU dabaszinātņu Akadēmiskajā centrā Torņakalnā teica komandas galvenais treneris Guntis Endzels.
Pēteris Rēķis: SBL finālu vērtīgākais spēlētājs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LU pārtrauc "Turības" valdīšanu Studentu līgā, MVP – Pēteris Rēķis

Latvijas Universitātes basketbolisti piektdien, 21. martā, Studentu basketbola līgas 12. sezonas finālā uzvarēja biznesa augstskolu "Turība" ar rezultātu 81:69, pārtraucot sāncenšu trīs triumfu sēriju. Trešo vietu izcīnīja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas puiši, kuri pieveica Rīgas Stradiņa Universitāti.