Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

SBL: "ViA" savās mājās piekāpjas „Turības” otrajai komandai

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

SBL: "ViA" savās mājās piekāpjas „Turības” otrajai komandai
Rūdolfs Zēns (ViA)
Foto: Artūrs Kaurovs

Otrdien, 6.decembrī Vidzemes Augstskola (ViA), piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 60:67, piekāpjoties „Biznesa augstskola Turība 2 komandai. (BAT2) Rezultatīvākais mājinieku komandā bija Rūdolfs Zēns, kurš uz šo spēli bija atgriezies pēc ieturētas pauzes traumas dēļ, Rūdolfam 16 punkti un 8 atlēkušās bumbas, bet pretinieku rindās izcēlās Oskars Kalējs ar 24 punktiem un 8 atlēkušajām bumbām.

Spēle iesākās ar precīzu Zēna metienu, pēc tam viņš arī realizēja abus soda metienus, bet BAT2 neatpalika un Brička atspēlējās ar precīzu trīspunktu metienu. Abas komandas pirmās desmit minūtes aizvadīja spēlējot punkts punktā, ceturtdaļu noslēdza Rozītis, kurš pielaboja Lārmani un guva 2 punktus, rezultāts 18:20.

Otro ceturtdaļu atkal uzsāka mājinieki, šoreiz Krišāns ar precīzu trīspunktnieku, bet pretinieki atbildēja ar Milberga 2 punktiem uzbrukumā un Kalēja abiem veiksmīgajiem soda metieniem. Druva precīzi raidīja divus trīspunktu metienus, viņa piemēram sekoja Krišāns un puslaikā ViA dodas līderu pozīcijās, rezultāts 39:34.

Trešo ceturtdaļu uzsāka pretinieki, Kalējs realizēja abus soda metienus, pēc tam BAT2 arvien vairāk palielināja rezultātu, Kāpa guva 3 punktus, bet tas nesalauza pretiniekus, kuri uzsāka uzvaras gājienu, Milbergam un Kalējam rezultatīvi trīspunktnieki, Krišāns no ViA nopelna piekto piezīmi un ceturtdaļa noslēdzas par labu pretiniekiem, rezultātu tablo vēsta 56:60.

Pēdējās desmit minūtes ViA spēlēja agresīvi, un vēl divi spēlētāji, Kīns un Lārmanis spēli beidza ātrāk. Pēc nospēlētām piecām minūtēm ViA vēl neviena gūta punkta, bet spēles galotnē Zēns spēja izcīnīt tos zem groza, tomēr pretinieki bija spēcīgāki un ceturtdaļu noturēja savos grožos, spēle beidzās ar rezultātu 60:67.

ViA - BAT2 60:67 (18:20; 21:14;17:26; 4:7)
Vidzemes Augstskola: Zēns 16+8ab, Rozītis 13+10ab, Druva 8, Krišāns 8, Kāpa 7, Kīns 6+8ab, Lārmanis 2
„Biznesa augstskola Turība 2": Kalējs 24+8ab, Vītols 16+9ab, Milbergs 9, Nistak 9+8ab, Brička 6, Kapteinis 3+6ab

Informāciju sagatavoja:
BK Vidzemes Augstskolas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Madara Ješkina
madara.jeskina@va.lv

     [+] [-]

, 2011-12-07 14:44, pirms 12 gadiem
Kapē garais iljins nespēlē ViA komandā, vins itkā pagājšgad bija valmieras klubā a kur šogad pazudis?